Меню
Твоята количка

Мелнички за Подправки

Здравословната и питателна салата, която е направена от пресни и свежи зеленчуци, представлява не само истинска радост за окото, но и е важна част от правилното хранене.

За да бъде тя обаче не само полезна, но и наистина вкусна, салатата трябва да е допълнена от съответните подходящи за този случай подправки. Без сол и пипер тя ще е доста безвкусна, а нейният аромат няма да е подплатен от онзи леко остър вкус, който само солта може да придаде.

Някои видове сол, особено по-здравословните разновидности, се предлагат на доста едри зърна. Пример за това е морската сол, която се предлага на едри и твърди кристали. За да можем да добавим от солта на пресните зеленчуци, тя трябва да бъде наистина фина и добре смляна.

Трябва лесно да се омесва с късчетата домат, краставица и зелена салата, така че да се получи едно кулинарно изкушение. Ние от Neostyle.bg можем да решим този малък, но досаден проблем, което ще сторим с помощта на нашите изключително добри предложения на висококачествени продукти на страхотна цена.

Мелничка за всеки стил и вкус

Към момента се предлагат основно два вида мелнички за подправки - ръчна и електрическа. Последната е доста по-нестандартно решение, което не се нрави съвсем на всеки.

Както знаете, не са малко хората, които проявяват недоверие към по-новите предложения, особено когато те са и механизирани и работят с електричество. Ето защо, при нас можете да намерите и предостатъчно предложения за класически мелнички, които работят ръчно.

Последните се изработват от три основни материала - дърво, метал и пластмаса, като съответно дървото и метала леко повишават цената, докато пластмасата леко я смъква.

При готвене

Ситно смлените подправки са важна част от всяка гозба и е от голямо значение те да се добавят в точния момент в процеса на готвене. Причината е в това, че по този начин те ще бъдат в състояние по-лесно да попият в продуктите при термичната обработка.

Това без съмнение ще се окаже от ключово значение за добрия вкус. Тук ползването на мелничките за подправки е изключително важно, тъй като позволява на продуктите да поемат максимума от всичко, което добавим. Смлените с мелничка подправки ще помогнат по няколко начина:

  • Ще придадат по-силен вкус;
  • Ще добавят аромат;
  • Ще направят цвета по-приятен за окото;
  • Подправките ще се абсорбират в продуктите по-добре.
Производител: Horecano
yдoбнa и пpaĸтичнa ĸepaмичeн мexaнизъм..
17.99 лв
Производител: Renberg
Комплектът се състои от два прибора с ци..
20.99 лв
Mелничка за черен пипер и сол
Продадено
Производител: Zephyr
Мелница за черен пипер, морска сол или п..
25.99 лв
Дървена мелница с иноксов ринг
Продадено
Производител: Horecano
XAPAKTEPИCTИKИ- yдoбнa и пpaĸтичнa ..
31.99 лв
Дървена мелничка за сол пипер
Продадено
Производител: KingHoff
- Дървена ръчна мелничка- Керамични ..
14.99 лв
Мелничка за черен пипер и сол Мелничка за черен пипер и сол
Продадено
Производител: Zephyr
Ето с какво ще смелите без да си давате ..
23.99 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)