Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Чаши за бира

Златистата напитка несъмнено е най-консумираният вид алкохол в света, изпреварвайки дори популярното вино. Пенливото пиво присъства в нашето ежедневие по най-различни поводи, независимо дали сядаме да вечеряме или сме навън с компания.

Самата бира много често е повод за среща с приятели, превръщайки се в социален фактор, подобен на сутрешното кафе, обсъждайки задачите за предстоящия ден. Но тези събирания в приятна компания не винаги се организират в близкия бар.

Среща на по бира у дома

Ние от Neostyle.bg знаем, че понякога, дали защото времето е студено, или дъждовно, или ветровито, или просто предпочитаме домашния уют, тези срещи се организират в нашия дом.

Там се събираме с близки, роднини и приятели и изпиваме по чаша бира за настроение. Най-известната  обичана в света алкохолна напитка обаче много често имаме навика да консумиране или от бутилката, или от различни чаши.

Типично по нашенски, ако на масата има шест човека, бирата се пие от шест различни по стил и модел чаши. Един консумира нискоалкохолната напитка от чаша за безалкохолно, втори от чаша за уиски, а трети - от такава за вино.

Единственото, което няма наоколо са чаши за бира. Ето защо ние ви предлагаме един страхотен комплект на невероятна цена, който да използвате всеки път когато се съберете за чаша от кехлибарената напитка.

Какво представляват

Здрави и изключително устойчиви на ползване, тези чаши за бира са изработени от висококачествен бохемски кристал, който е един от най-предпочитаните материали за направа на чаши в света.

Това ги прави много лесни за миене и поддържане. Качествената изработка има и други предимства. Тя прави бирените халби един чудесен декор във вашата кухнята. Не е нужно да ги прибирате в шкафа след всяка употреба.

Тъй като знаем, че те ще бъдат използвани постоянно, ние ги предлагаме с атрактивен дизайн, който да позволи те да бъдат неделима част от домашния интериор. Предлагаме ги на много добра цена и високо качество. Ето защо да заложите на тези чаши:

  • Те имат много високо качество;
  • Ще притежавате цял комплект;
  • Дълго време ще ги ползвате без проблем;
  • Ще с поддържат лесно;
  • Ще красят кухнята ви във всеки един момент.

 

Халба з бира 50 години юбилей
Продадено
Производител: Freitas & Dores
Neostyle.bg представя Оригинална Халба з..
39.90 лв
Производител: Freitas & Dores
Neostyle.bg представя Оригинална Халба з..
39.90 лв
Чаша за бира с логото на футболен отбор ..
11.99 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)