Меню
Твоята количка

Oткpийтe гoлям избop на Буренца

Oткpийтe гoлям избop на Буренца

Ако искате да допълните дизайна на своя дом и да вложите малко усилие за да стане стаята по-уютна и нестандартна, тук можем да ви предложим нещо интересно. Ние от neostyle.bg предлагаме на вашето внимание малки и елегантни буренца, които са подходящи за съхранение на различни видове алкохол.

Изработени от стъкло, те наподобяват по оформление на онези бутилки, които сме свикнали да виждаме по филмите за корабокрушенци, където изолираният на самотен остров човек открива писмо в бутилка или пък стара карта на съкровище.

Основата на елегантния дизайн обаче е това, че буренцата се поставят върху стилна дървена поставка. Освен че те се закрепват стабилно за нея, тя им придава и онзи неповторим стил, за който вече споменахме.

Дървената поставка има и място за няколко чаши. Оформлението, разбира се, е много различно. То зависи от това дали чашите са специално създадени за уиски, ракия или вино. Всички чаши изглеждат по различен начин и съответната поставка, на която се поставят следва да изглежда различно.

За различни видове алкохол

Буренцата са подходящи за вино, за уиски или пък за толкова типичната за нашата страна ракия. Креативно създадени, те вършат работа за съхранение на различни видове алкохол. Те са една добра идея

Освен че притежават стилен и оригинален дизайн, те несъмнено носят и не малко настроение за дома. Те представляват един наистина свеж и нестандартен полъх. Все по-често се търсят подобни стъклени съдове за съхранение на алкохол.

Причината е, че те са не само много практични, но винаги представляват една интересна декорация, дори и когато са празни. Те са идеални за подарък, тъй като са неповторими и винаги се изработват различно.

Най-креативния подарък

Ние от Neostyle.bg и уверяваме, че те са най-креативия и практичен подарък за мъж. Причините за това са изключително много, като ние можем с най-голямо удоволствие да ви изтъкнем няколко:

  • Предлагат се за вас, потребителите, на една наистина чудесна цена;
  • Ако бъдат поддържани правилно, те представляват подарък за цял живот;
  • Те с чудесен сувенир, който да напомня на хората за вас;
  • Здрави са и няма какво да им се повреди;
  • Ще влизат в употреба много повече, отколкото предполагате.
Забравете за неприятното дигане на тежки..
198.00 лв
Търсите продукт с нестандартен дизайн, н..
49.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
59.99 лв
Бутилка за ракия с чешмичка
Продадено
Производител: Roura Decoration
Луксозен сет Roura Decoration, включващ ..
64.00 лв
Глобус бар настолен
новПродадено
Настолният глобус-бар представлява сам п..
297.00 лв
Стъклена бъчва с 6 чаши
Продадено
Ето го и новото ни неустоимо предложение..
64.99 лв
Стъклено буре с чаши
Продадено
За любителите на хубавия алкохол имаме с..
39.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)