Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Oгpoмeн Избop на Дървени шахове

Една от най-старите и уважавани игри е шахът. Тя е уникална всеки път, отразявайки индивидуалните особености на играчите, които в момента я упражняват. Подлагат се на изпитание тяхната находчивост и способност да измислят уникални и неповторими решения, да развиват своите стратегии и в зависимост от тяхната успешност - да спечелят или да загубят.

Прекрасен начин за прекарване на времето

Шахът е един чудесен начин за прекарване на времето, който е изключително подходящ за зимните дни, в които не можем да се покажем на вън от студ, както и за скучните и сиви есенни следобеди, в които не спира да вали.

Една игра на шах, в зависимост от играчите, може да продължи с часове, а съревноваващите се страни няма да усетят как са отлетели часовете и как е преминал деня, докато се мъчат да се надхитрят над шахматната дъска.

Развива ума

Шахът е известен с това, че развива ума, тъй като кара участниците да измислят сложни ходове и стратегии, като по този начин да поставят съперника в безизходица. Играта е изключително добра за придобиването на по-пъргав и гъвкав ум, което е и основната причина, поради която той бива наричан спорт.

Чудесен за украса на жилището

Дървеният шах е чудесно решение за украса на жилището. Както ще можете да видите, всички модели на Neostyle.bg са изработени от материали, които се отличават с изключително високо качество. Те са направени от дърво, което е лакирано в различни нюанси.

Освен това, самата дъска изглежда различно като нейните квадрати могат да варират като най-различни съчетания - бяло и черно, бяло и кафяво, бяло и бежово, бежово и кафяво или бежово и черно. Всичко зависи от дизайна на вашия дом и от това кое ще стои красиво вътре.

Фигурите също могат да са твърде различни, като при някои модели те дори са изработени от стъкло, като черните фигури са направени от матирано, а белите - от прозрачно стъкло.

Заради стилния си вид, шахматните дъски на Neostyle.bg са чудесен избор и за подарък на близък приятел или роднина. Почитателите на мисловната игра ще останат възхитени от това, което им подарявате, тъй като то съчетава накуп множество предимства. Изборът на шах за подарък показва:

  • Интелигентност;
  • Добър вкус;
  • Практичност;
  • Желание да подарите нещо трайно на отсрещната страна.
Поглезете се с шахматна елегантност: Лук..
439.99 лв
Шахът е класическа игра, започнала същес..
59.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
74.99 лв
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
62.99 лв
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
119.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
99.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
69.99 лв
Табла
Продадено
Размери: 48 x 50 см.външно покритие ..
119.00 лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)