Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Посребрени аксесоари за маса

Фруктиерата служи основно за съхранение на плодове, но в повечето домове тя реално служи не по-малко и за украса. Наистина, ако е изработена както трябва, тя може да се превърне в елегантен акцент, който да създаде по-приятен изглед на стаята и да я направи да изглежда завършена.

Дизайнерска изработка

Всеки аксесоар, който поставяме в дома си може да се превърне в изискана украса и да служи за стилна декорация. Това се отнася и за обикновената фруктиера, стига тя да е създадена с умисъл да радва окото.

Това, което ние от Neostyle.bg ви предлагаме, неизменно ще се превърне в акцент и ще оставя приятен полъх във всеки, който влезе в помещението. Понякога харесваме дадена обстановка, дори и без да можем да обясним защо. Просто нещо в стаята ни е впечатлило, без обаче да усетим кое.

Именно дизайнерски изработената фруктиера може да изиграе тази роля за вашия хол или кухнята. Независимо дали в нея ще има плодове или не, тя ще заеме своето място и ще направи обстановката по-приятна от всякога.

Какво ви предлагаме

Всички модели, които можете да намерите на нашата страница са създадени от висококачествено стъкло или кристал. Те имат нестандартна форма, в която веднага прозира нашия уникален почерк.

За да изглеждат по-елегантни и шик, те са в повечето случаи обковани със сребро и други благородни метали. Има модели при които ръчно са изрисувани стилизирани цветя и други декоративни елементи.

Бутиковият дизайн обикновено струва изключително скъпо, но ние сме се постарали да ви предложим всичко на една много разумна и дори ниска цена. Само сравнете това, което ви предлагаме с артикулите от този клас на други места и ще разберете за какво ви говорим.

Идеални за подарък

Фруктиерите, които ние от Neostyle.bg ви предлагаме, неизменно ще ви спестят много време и колебания какъв подарък да направите на свои близки. Независимо дали сте поканени на рожден ден, за Коледа или пък ще присъствате на сватбено тържество, това е изключително подходящ избор. С подобна изискана вещ можете да отидете дори и на най-изтънченото парти, без да се притеснявате, че ще сбъркате в избора на подарък. Ние ви предлагаме:

  • Уникална изработка;
  • Много високо качество;
  • Разумна цена;
  • Съвместимост с всеки интериор.

Няма добавени продукти в тази категория.