Меню
Твоята количка

Подарък за мъже

Подаръци за мъж  -какво трябва да знаем

Подаряването на подаръци е като втора природа за някои хора, но за други това занимание може да се превърне в източник на трввога. Много хора смятат, че когато жена избира подаръци за мъж, това е леко и приятно за нея, но обратното е много по-трудно и отнема повече внимание и енергия. Избирането на подаръци за мъж обаче не винаги е толкова лесно и някои жени изпитват огромно затруднение. Със сигурност подходът при подаряването на подаръци за мъж и такива за жена е много различен. Това трябва да имате предвид, когато подготвяте подаръци за мъжа до вас, но също така трябва да знаете, че има и удобен начин това да се случи, който може да улесни решението ви.

Много хора вярват, че подаряването е акт, с който изразявате своята привързаност и показвате чувствата си. Това прави решението трудно, а не фактът, дали сте креативни, или не. Креативността помага, но и ние от Neostyle можем да ви съдействаме също толкова ползотворно. За да покажете своите най-искрени чувства трябва да направите възможно най-добрия подарък. И дори да ви се струва, че подаръците за мъж са много по-ограничени откъм разнообразие, то ние ще ви покажем, че това изобщо не е така и гамата за избор на подаръци за мъже е доста богата.

Подаръци за мъж -  важни стъпки при избора

Подготвили сме ви няколко стъпки, които да следвате, когато избирате подаръци за мъж. Дами, понякога дори вие трябва да следвате правилата, за да бъдете по-успешни в избирането на подаръци за мъжа до вас. Затова прочетете този текст, пък после е време за вашата типично женска сила, която ще допълни подаръците за мъжа до вас и ще ги направи неповторими. Ето и стъпките:

 1. Когато избирате подаръци за мъж, опитайте се да изброите неговите хобита или спортовете, които му харесват. Ако сте близки на човека, на когото подарявате подаръци за мъж, тогава най-добре ще знаете какво предпочита или в какви спортове той сам взема участие. Лесно е да се разбере от какво се вълнува един мъж и това най-добре се вижда в предпочитанията му за спорт и хобита. Това ще ви осигури възможността да направите по- практични подаръци за мъжа, на когото подарявате, а повечето мъже определено предпочитат практическите подаръци. Затова помислите, когато сте податавени пред задачата да избирате подаръци за мъж, с какво разполага той и какво обича да прави.
 • Ако играе някакъв вид спорт, можете да се ориентирате към тип подаръци за мъж, свързани с този спорт.
 • Ако харесва изкуство или музика, тогава изградете подаръците си за мъж върху неговите най-любими групи, музиканти, художници или поети.
 • Ако той е геймър, избирайки подаръци за мъж, можете спокойно да заложите на игрите или игровите елементи.
 1. Задължително, когато избирате подаръци за мъж, както и когато избирате какъвто и да е подарък за всеки ваш близък, говорете с него в по-таен или по-явен разговор, за да се насочите по-добре. Някои мъже са доста по-отворени към разговори за своите нужди от жените и вероятно ще ви дадат направо отговора, който търсите относно подаръците за мъж. Все пак, ако искате да запазите в мистерия подаръците за мъжа до вас, внимавайте с разговорите, за да не разкрие той намеренията ви веднага. Когато подахпждате към разговор относно подаръци за мъжа, с когото говорите, имайте предвид, че независимо от пола някои хора са много досетливи и могат веднага да ви разконспирират. А има много начини да подхвърлите темата за подаръците за мъжа до вас в случаен разговор и да разберете всичко, което ви е нужно и от което самият той има необходимост само с няколко думи.
 2. След като се насочите вече към определени подаръци за мъже, прочетете внимателно блоговете, статии или списания, които дават пълна информация за подаръците за мъж, които сте избрали. Понякога там можете да откриете и идеи за подаръци за мъж, които не са ви хрумвали досега, а и в същото време ще се информирате добре за това какво точно избирате. Също така в някои блогове можете да намерите и хора със сходни интереси, които търсят идеи за подаръци за мъж и заедно можете да обмените опит. Не е нужно да създавате нова тема в блоговете. Теми за подаръци за мъже вече съществуват и те непрекъснато се развиват, така че там можете да набележите много полезни предложения. Не забравайте, когато харесате някое предложение за подаръци за мъж, да зпазите линка, водещ към него, за да можете по-лесно и бързо да го откриете по-късно.
 3. Сведете вариантите за подаръци за мъже до три. Ако имате твърде много идеи з подаръци за мъжа до вас, помислете за това кое той би оценил най-много, както и какво се вписва в бюджета ви, без да го натоварва. Изборът на подаръци за мъже може да се окаже доста гъвкав и да трябва да сведете идеите до по-малък брой, за да отсеете най-добрата. Това може да се случи, като имате предвид повода, за който поданасяте подаръци на мъжа, както и взаимоотношенията в които се намирате с него – дали той ви е партньор, приятел, колега, родител или близък роднина. Все пак от това понякога зависи и бюджета, с който подхождате към избирането на подаръци за мъже.
 4. Ако човека, за когото избирате изненада, е доста успешен, може да ви се стори, че той има всичко и това да направи избирането на подарък за мъжа доста трудно, защото смятате, че той може сам да си направи подаръците за мъж, който иска. В тези случаи можете да се доверите на инстинкта си и да му купите подаръци за мъж, които смятате, че той никога не би си взел. Подходящи подаръци за мъж в такава ситуация може да е аксесоар, сувенир или нещо забавно, с които да го разнообразите. Не се опитвайте да променята ежедневието му, а просто допълнете нещо ново и интересно към него с подаръците за мъже.
 5. Подаръците за мъж, както и подаръците за жена са специални, защото ги подарявате вие. Понякога независимо от вещите в подаръчната чантичка по-ценно е времето, прекарано с този човек или начинът, по който вашата изненада ще бъде поднесена. Затова допълнете вашите подаръци за мъжа до вас с нещо лично. Мъжете не са толкова сантиментални като жените, но със сигурност би им се понравило да ги изненадата с нещо, което няма парична стойност. А с това, избирайки подаръци за мъж, ще избегнете възможността той вече да има даденото нещо. Все пак мъжете харесват предметните подаръци, затова, ако харесвате жестовете, то по-скоро просто ги добавете към вашите страхотни подаръци за мъжа отсреща.
 6. Ако сте се спрели на подаръци за мъж, от които той има нужда, трябва да обърнете внимание на това, какво му липсва. Ако живеете с него или сте били в дома му, огледайте се около себе си, щом трябва да избирате подаръци за мъж. Някои хора нямат нищо против хубавите подаръци за мъж, но други понякога не могат да си позволят някои от нещата, от които имат нужда. Получаването на подаръци за мъжа, от които той се нуждае, също могат да имат „уау“ ефект, тъй като е много вероятно той да се възползва наистина от тях и тези подаръци за мъж да са му наистина полезни. А полезните подаръци за мъж, са великолепен избор.
 7. Освен ако не искате да говорите за подаръци за мъжа директно с него, можете да се допитате до неговите близки и приятели, които могат да ги насочат. Той сам може да им е споменавал какво му е необходимо и те могат да ви бъдат наистина полезни в избира на подаръци за мъжа отсреща. Това също ще ви помогне да избегнете купуванео на подаръци за мъж, които той вече има.
 8. Сравнете цените на подаръците за мъж, които сте избрали. Това можете да направите и онлайн. Опитайте се винаги да намерите най-качествените подаръци за мъж съобразно бюджета, с който разполагате. Когато съобразите цените, ще можете да надграждате вашата изненада, а и в същото време ще спестите пари в избора на подаръци за мъжа до вас.
 9. Ако не можете да се спрете на нищо, ваучерите също са подходящи подаръци за мъж. Така той сам ще може да избере какво предпочита, а мъжете са доста праволинейни в това отношение, затова, ако нищо не ви грабне вниманието, можете да снемете отговорността от плещите си, като му дадете сам да вземе решение какво му е нужно.
 10. Когато подготвяте подаръци за мъж, допълнете ги с нещо, което сте направили сами. Саморъчната изработка показва много неща, най-важното от които е, че вие наистина сте се постарали. Едно от ценните неща на подаръци за мъж са те да му покажат, че сте го слушали внимателно, обърнали сте внимание на нуждите му и сте се погрижили да му демонструрате уважение, обич и привързаност. Мъжете оценяват този факт и за тях това би било ценен избор в подаръците за мъжа отсреща. Не се притеснявайте, ако не сте велик художнинк и сте решили да нарисувате карчиката сами. Важното в подаръците за мъже не е в качеството на изработката, а в значението, което хората влагат в него. Фотоколаж, саморъчно опаковане, хубаво пожелание – тези неща биха направили подаръците за мъжа до вас по-впечатляващи, истински и само ваши.
 11. Когато завършвате избора си за подаръци за мъж, направете списък с нещата, които ще са ви необходими, за да си спестите време и усилия и лесно да завършите проекта си за подаръци за мъжа, комуто подарявате. Създаването на списък с нужните пособия и материали за подаръците за мъжа до вас ще ви даде възможност да се справите със сроковете и да не бързате в последния момент да изглаждате определени детайли. Доказано е, че жените са много по-прецизни и внимателни в подбора на подаръци за мъже, затова списъкът е важен детайл. В него ще можете да предвидите подаръците за мъж, които изискват повече време и да се съобразите с него. Например, ако подаръците за мъжа до вас, които сте избрали, са рамка за снимка или фотоколаж, ще съобразите, че изкарването на снимки отнема време и ще можете да се организирате спрямо вашия график, спрямо необходимите за изграждане на подаръците за мъж дни и спрямо оставащите дни до събието, за което подготвяте изненадата.
 12. Когато избирате подаръци за мъж, можете спокойно да се доверите на интернет сайтове за стоки, чието издирване по магазините ще отнеме цяла вечност. Онлайн магазините като Neostyle предлагат оргомно разнообразие от артикули, подходящи за подаръци за мъже, които напълно ще задоволят очакванията ви, а понякога ще ви дадат и нови и по-интересни идеи. Освен това те ще ви спестят нерви и усилия в обикаляне по магазините, където дадена стока може да липсва, да е изчерпана и да ви се наложи да търсите следващ магазин, а с това да загубите много време. Поръчвайки подаръци за мъж от онлайн магазин трябва да съобразите и нужното време за доставка, но това в никакъв случай не ви коства усилия и не ви натоварва с отговорността да продължавате отчаяно да търсите подаръци за мъж навън, да се срещате с неприятни продавачи, които се опитват да ви предложат неподходящи подаръци за мъже и дори са в съсояние да ви изнервят.
 13. Макар че мъжете не обръщат толкова голямо внимание на опаковката, погрижете се подаръците за мъжа до вас да са стилни и добре изглеждащи. Все пак мъжете оглеждат хубавите жени, които минават покрай тях. Тогава защо да не обърнат внимание и на хубавата опаковка на подаръците за мъж, която сте им подготвили? И ако нещо се обърка, не се притеснявайте да започнете отначало. Най-хубавите подаръци за мъж са тези, които са съобразени с вкуса му, но също така добре си личи кой ги е направил и с какви чувства ги поднася. Оставете вашият отпечатък върху подаръците за мъжа, на когото подарявате и му дайте правото да ги забележи.
 14. Когато подарявате подаръци на мъж, с когото живеете, постарайте се да скриете добре вашата изненада, за да не може той да я намери. Макар че мъжете едва ли биха търсили из дома ви като деца къде е скрита изненадата, все пак ако подаръците за мъж, които сте избрали са по-обемни и лесно забележими, намерете подходящото място да съхранявате подаръците за мъжа до вас до повода. Така изненадата ще е най-истинска, а и самите вие ще сте много по-спокойни и сигурни, че нищо не може да провали перфектния ви подарък.

Подаръци за мъж от Neostyle

Ние от Neostyle вярваме, че следвайки тези петнадесет точки, вие ще можете да изберете най-впечатляващите подаръци за мъжа отсреща, независимо от повода и от взаимоотношенията, в които се намирате. Разбира се най-важното зависи от човека, за когото подготвяте подаръци за мъже, и от вашия нюх. Neostyle е насреща да ви съдейства в избора на подаръци за мъже с богата гама от разнообразни артикули с висококачествена изработка и подбрани специално за вас, така че винаги да имате поне една идея повече. Затова доверете се на Neostyle в избора на подаръци за мъже, посочете вашето предпочитание и се отпуснете. Ние ще се погрижим да получите най-доброто на достъпна цена. Защото, когато залагате на Neostyle, всъщност вие залагате на най-доброто.

1. Подаръци за мъж - какво трябва да знаем

2. Подаръци за мъж - важни стъпки при избора

3. Подаръци за мъж от Neostyle

Производител: Veronese
Лъвът е символ на висшата божествена сил..
189.00 лв
Производител: silver flame
Мъжки колан от естествена кожа. Размер: ..
29.00 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
USB запалка Paris
Продадено
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
24.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Запалката обичайно е избиран сувенир кат..
19.99 лв
Аксесоари за виноАксесоари за вино
Продадено
Вманиачените любители на алкохолните нап..
21.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
39.99 лв
Ако търсите интересно декоративно решени..
74.99 лв
Ако търсите интересно декоративно решени..
74.99 лв
Декоративка статуетка на лице. Размер..
69.99 лв
Производител: KareHome
Характеристики: Размер: височина &nda..
19.99 лв
Луксозен бележник с монграма CXL и името..
64.99 лв
Материал: полирезин Размер: височина ..
64.99 лв
Производител: Veronese
Фортуна е богиня на щастието и късмета и..
79.00 лв
Показва 1 до 40 от 589 (15 страници)