Меню
Твоята количка

Икони на Исус Христос

Наличието на икона е задължително за всеки един християнски дом, поне що се отнася до нашето източно православие. Независимо дали сте религиозни или не, хубаво е в дома ви да има поне една икона, която да напомня за това кои сме ние, кои са били нашите прадеди и какво е съхранило нашата идентичност като народ през годините.

Защото няма съмнение, че именно православието и религиозните храмове са били една от основите, които са позволили нашия народ да запази своята същност през всички векове, в които не е имал свобода и е живял в ограничения.

Какво представляват иконите

Ние от Neostyle.bg ви предлагаме икони с изключително качество на изработката. Направени от качествено дърво и бои от най-висок клас, самите те са едно произведение на изкуството, което по един или друг начин ще допълни атмосферата на вашия дом и ще го направи завършен.

Иконите изобразяват облика на Иисус Христос, като на всички тях той има ореол, наподобяващ гигантския слънчев диск. Светията се изобразява със спокоен, но излъчващ сила поглед, който ще ви дава кураж в ежедневните трудности и препятствия.

Идеални за подарък

Тъй като иконите, които ще намерите при нас в Neostyle.bg притежават изключителен дух и стил, те са чудесно решение за подарък за ваши близки. Независимо дали ще има повод или ще направите подаръка просто така, той винаги ще намери своето място във всеки един дом.

Без значение дали вашите близки са религиозни или нямат никакви предпочитания в това отношение, иконата си струва да се постави на стената дори и само като аксесоар. Тя непременно има своето успокояващо въздействие, което те без съмнение ще почувстват. Иконите притежават следните качества:

  • Изглеждат добре;
  • Имат меки и неутрални нюанси;
  • Предлагат много стил и вкус;
  • Носят успокоение.

Супер цена и топ качество

Иконите с облика на Иисус Христос се отличават с това, че цената, която им е определена е изключително атрактивна, особено на фона на високото качество на материалите.

В други страни подобно качество на изработката би струвало в пъти повече, но традиционно при нас всичко, което е на религиозна тематика се предлага на хората на повече от атрактивна цена.

Икона Исус Христос Икона Исус Христос
Продадено
Икона Исус Христос Пантократор от електр..
10.00 лв
Икона Исус Христос Пантократор
Продадено
Христос Вседържител (Пантократор)  ..
20.00 лв
Икона Исус Христос Пантократор
Продадено
Икона Исус Христос Пантократор от електр..
20.00 лв
Икона Исус Христос Пантократор Икона Исус Христос Пантократор
Продадено
Икона Исус Христос Пантократор от електр..
10.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)