Меню
Твоята количка

Комплекти за торта

Комплекти за торта

Когато сте запланували тържество, на което е предвидено поднасянето на торта, трябва да помислите и за това, че парчетата от сладкото изкушение трябва да се поднесат по някакъв начин. Обикновено, това се прави в специално предназначени за това сервизи, които се отличават от останалите видове чинии по няколко фактора:

  • Те са по-малки като размер;
  • Притежават по-пищна и пъстра декорация;
  • Обикновено са доста леки и създават усещане крехкост при допир;
  • Могат да имат доста по-нестандартна изработка от останалите сервизи.

Топ качество и топ цена

Ние от Neostyle.bg осъзнаваме това, че много често човек не знае към какво да се ориентира в своя избор. Качествените артикули са скъпи, а там, където цената е добра, тогава здравината и изработката са под въпрос.

За да ви спестим това досадно неудобство, ние ви предлагаме цял куп оферти за висококачествени сервизи за торти, всеки от които с топ качество. За сметка на това, цените ни са превъзходни. Няма начин да не останете доста приятно изненадани, когато видите колко много получавате на цени, каквито в търговската мрежа се срещат рядко.

Фина и елегантна изработка

Дизайнът на сервизите за торта превъзхожда по отношение на своя финес и елегантност всеки друг тип сервиз. Чиниите с това предназначение са изключително богато украсени, а декорацията им може да бъде наистина много разнообразна.

Богатството от шарки, фигури, цветове и изображения гарантира, че всеки един човек ще намери това, което търси за да направи поднасянето на тортата едно наистина ефектно и незабравимо преживяване.

Те са направени така, че те могат да бъдат гвоздея на вечерта при едно пищно сватбено тържество, както и по време на коледно парти или събиране с приятели за рожден ден.

Качеството на изработката се вижда и прозира във всеки един елемент, като се започне от формата и от подбира на материали и като се стигне до качествените рисунки, които изглеждат идеално във всеки един аспект.

Материали на изработка

Материалите, от които се изработват сервизите за торта могат да варират в много широки граници. Така например, керамиката е стандартен избор, като по-скъпи и луксозни обикновено са артикулите от порцелан. Предлагат се и цяло едно ново поколение от стъклени чинии, които обикновено бият всички останали по цветове, украса и декорация.

Сервиз за торта
няма в наличност
Сервиз за торта Барок
-28 % няма в наличност
Производител: Barok
Сервиз за торта Барок от Neostyle.bg.Ком..
99.90лв. 71.99лв.
Сервиз за торта Версаче
няма в наличност
Комплект за торта Барок
-37 % няма в наличност
Производител: Barok
Сервиз за торта Барок от Neostyle.bg.Ком..
99.99лв. 62.99лв.
Луксозен сервиз за торта
-30 % няма в наличност
Луксозен Сет за торта Барок
-28 % няма в наличност
Производител: Barok
Сервиз за торта Барок от Neostyle.bg.Ком..
99.99лв. 71.99лв.
Сервиз за торта Ангел Сервиз за торта Ангел
-47 % няма в наличност
Сервиз за торта от сериятa Ангели на еле..
59.90лв. 31.99лв.
Сервиз за торта Версаче
няма в наличност
Сервиз за торта Версаче
няма в наличност
Сервиз за торта Пеперуди
-42 % няма в наличност
Сервиз за торта от сериятa Пеперуди на е..
59.90лв. 34.99лв.
Показани 1 от 32 | 32 (1 Страници)