Меню
Твоята количка

Kлючодържатели за кола

Kлючодържатели за кола

Малки и изключително удобни, ключодържателите са винаги един много полезен аксесоар. Те са удачно решение, в случай, че искаме да направим малък подарък за колега в офиса.

Освен това, те са също и чудесен избор за изненада на наши близки и приятели при по-малки поводи в ежедневието. Добре изглеждащият ключодържател е подходящ подарък, който може да се запази за дълго време и да бъде изненадващо полезен.

Как изглеждат ключодържателите на Neostyle.bg

Артикулите, които можете да намерите на нашите страници, неизменно ще ви допаднат. Те се отличават със своя стилен дизайн и с дискретната си елегантност. Те са с предимно сребрист или стоманен отблясък.

Притежават изчистени форми и ненатрапчив дизайн, който може да допадне на всеки вкус. Представляват масивна метална халка с изключителен блясък, към която е прикачена запалка USB.

Обикновено, запалката е с правоъгълна форма и е декорирана с емблемата на дадена марка автомобил. Добре е ако правите подобен подарък на свой близък, да се съобразите с марката на неговата кола, така че да бъдат е в синхрон.

За какви случаи са подходящи

Ключодържателите са подходящ вариант за подарък и изненада при по-малки поводи, но това не означава, че не са изключително практични. Те са идеалното решение за случаи, в които срещу вас стои собственик на автомобил.

Така той винаги ще има запалка в себе си, която ще е много елегантна и практична. Това е практичен избор, дори и ако човекът срещу вас е непушач. Запалка може да се ползва винаги и за всичко.

Съотношение цена и качество

Тези ключодържатели се предлагат на изключително атрактивна цена. Те са качествено и масивно изработени, а това се вижда на пръв поглед. Ще кажете, че при ключодържателите здравината не е от значение, но ще се изненадате колко лесно и често те се повреждат.

Това може да доведе до загуба на ключове, което е изключително неприятно. Ето защо в този случай ние от Neostyle.bg сме се постарали никога да не изпадате в подобна ситуация и да не се изправят срещу подобен проблем.

  • Отлично качество;
  • Удобство;
  • Практичност;
  • Супер цена.
Ключодържател-USB запалка Honda Ключодържател-USB запалка Honda
няма в наличност
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)