Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 20 години

Младата жена на 20 вече е далеч от ученическата възраст и преследва устремно мечтите си. Със сигурност се е разделила отдавна с наивитета, но палавото и дръзкото все още присъстват в ежедневието й.

Затова и подаръците за жена на 20г. може да са по-закачливи и по-нестандартни. Добре е да се съобразите  все пак и с това дали девойката е вашето любимо момиче, дъщеря, сестра или приятелка.

Подаръци за любимото момиче

20 години сами по себе си са вълнуваща възраст и вторият голям юбилей в живота на всеки човек след пълнолетието му. Затова за рождения ден на вашата любима помислете за уникален и ярък подарък.

Всички млади момичета обичат често да сменят визията, подбирайки различни бижута като аксесоари към облеклото си. Изберете кутия за бижута като подарък, която не само е изключително красива с розово-бялата си гама и миловидни кучата и котета, а и ще послужи идеално на вашето момиче да побере всичките си налични накити. С подобен нежен принт е порцелановата чаша за кафе с коте и куче, която ще можете да поднесете в ефектна кутия, украсена с розова панделка.

Също за рожден ден, а още по-подходяща за Свети Валентин или за 8 март, е рамката за снимки 2 в 1 върху поставка, декорирана със сърце с надпис Love.

Изключително впечатляваща за подарък е златната роза, направена от  златно фолио. Изящна, елегантна, тя ще бъде смайващ с блясъка си подарък  за любимата ви.

Няма как да не очаровате 20-годишно момиче и с перла на любовта в мида – един 100% оригинален подарък в ефектна кутия в няколко цвята.

В никакъв случай не пренебрегвайте като идея и подарък статуетка. Много момичета обичат такива сувенири и си ги подреждат на специални места. Сигурни ли сте, че такъв подарък би допаднал на любимата ви, зарадвайте я по някакъв повод със статуетка на слон – за щастие, декоративна фигура „Любов” или арт статуетка „Пеперуда”. Към всеки от подаръците може да прибавите например и ветроустойчива запалка или ключодържател.

Подаръци за дъщеря

Дъщеря ви е пораснала някак неусетно, както винаги се получава. Докато учи или работи някъде, може би живее при вас. Ако вече е напуснала дома и живее другаде, оригинален подарък е кутия за ключове, изработена от истинско дърво и с дизайн във винтидж стил. Не само ще бъде елегантна декорация на интериора в квартирата или новия дом на дъщеря ви, но и практичен начин да съхранява ключовете си.

Сигурно като всеки родител мислите за удобствата на дъщеря си, а красива чаша за кафе или чай ще направи сутрините й по-приятни, особено ако чашата е с флорални мотиви или от мрамор с капаче.

Младите хора обичат разнообразието, пътуванията, а любимото им занимание е да запечатват в снимки любимите моменти. Подарете на дъщеря си колаж за снимки „Клетка”, за да покажете колко свидни са спомените ви с нея и че й пожелавате и тя да създава свои спомени с любими хора.

Подаръци за сестра и приятелка

Сестрите и приятелките са хората, с които споделяме най-съкровените неща. Те ще ни дадат добър съвет, ще поплачат с нас или ще се порадват. Тях ние познаваме може би най-добре и затова знаем какъв подарък би предизвикал усмивка и радост.

Чаша за кафе е първото, което ще ви хрумне като идея за подарък, защото най-вече на кафе сте обсъждали какви ли не проблеми. Изберете стилна и красива чаша, която да изразява топлата ви привързаност. Може да бъде луксозна чаша „Фламинго” или изпъстрена с макове, с нарисувана панда или друга по ваш избор, стига да носи жизнерадостно настроение.

Рамка за снимки, USB запалка IPHONE, дигитален часовник – приятелка или сестра, всяка от тях би оценила избора ви, ако сте го съобразили с вкусовете им.

Каквито и да са взаимоотношенията ви с 20-годишна жена,  оценката й на такава стилна посуда като комплект лебед с лъжички GOLDEN FEATHERS ще бъде висока и тя ще го използва с удоволствие, когато приготвя кафе за себе си или за гостите си.

Ако познавате добре младата дама, няма как да сгрешите с избора си, направен в онлайн магазин Neostyle.bg, стига да бъде по-цветен, нестандартен, непременно аранжиран в красива опаковка и придружен с цветя.

Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
64.99 лв 96.99 лв
Луксозен сервиз за кафе от серията Flowe..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
22.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Фотоалбум за стандартни размери на снимк..
19.99 лв
Картина с рамка, Материал: промазка. Р..
49.99 лв
Производител: KareHome
Материал: полирезин(полимерна смола)..
39.99 лв
Производител: Veronese
Феите са приказно красиви и добри свръхе..
99.00 лв
Декоративка статуетка на лице.Размер..
69.99 лв
Арт статуетка на Семество. Изящна и дета..
89.99 лв
Материал:Полирезин и стъклоРазмер: 3..
99.99 лв
Декоративна статуетка на "Буда &quo..
34.99 лв
Производител: silver flame
Елегантна матово сива запалка със златис..
25.90 лв
Практичен календар, който може да се изп..
28.99 лв
Практичен календар, който може да се изп..
15.99 лв
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Декантер с 2 чаши за вино ..
158.00 лв
Практичен календар, който може да се изп..
17.99 лв
Красив декоративен свещник - комплект с ..
7.99 лв
Производител: Veronese
Лъвът е символ на висшата божествена сил..
189.00 лв
Производител: Veronese
Ангел е свръхестествено, безсмъртно, раз..
97.00 лв
Показва 1 до 40 от 289 (8 страници)