Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 20 години

Младата жена на 20 вече е далеч от ученическата възраст и преследва устремно мечтите си. Със сигурност се е разделила отдавна с наивитета, но палавото и дръзкото все още присъстват в ежедневието й.

Затова и подаръците за жена на 20г. може да са по-закачливи и по-нестандартни. Добре е да се съобразите  все пак и с това дали девойката е вашето любимо момиче, дъщеря, сестра или приятелка.

Подаръци за любимото момиче

20 години сами по себе си са вълнуваща възраст и вторият голям юбилей в живота на всеки човек след пълнолетието му. Затова за рождения ден на вашата любима помислете за уникален и ярък подарък.

Всички млади момичета обичат често да сменят визията, подбирайки различни бижута като аксесоари към облеклото си. Изберете кутия за бижута като подарък, която не само е изключително красива с розово-бялата си гама и миловидни кучата и котета, а и ще послужи идеално на вашето момиче да побере всичките си налични накити. С подобен нежен принт е порцелановата чаша за кафе с коте и куче, която ще можете да поднесете в ефектна кутия, украсена с розова панделка.

Също за рожден ден, а още по-подходяща за Свети Валентин или за 8 март, е рамката за снимки 2 в 1 върху поставка, декорирана със сърце с надпис Love.

Изключително впечатляваща за подарък е златната роза, направена от  златно фолио. Изящна, елегантна, тя ще бъде смайващ с блясъка си подарък  за любимата ви.

Няма как да не очаровате 20-годишно момиче и с перла на любовта в мида – един 100% оригинален подарък в ефектна кутия в няколко цвята.

В никакъв случай не пренебрегвайте като идея и подарък статуетка. Много момичета обичат такива сувенири и си ги подреждат на специални места. Сигурни ли сте, че такъв подарък би допаднал на любимата ви, зарадвайте я по някакъв повод със статуетка на слон – за щастие, декоративна фигура „Любов” или арт статуетка „Пеперуда”. Към всеки от подаръците може да прибавите например и ветроустойчива запалка или ключодържател.

Подаръци за дъщеря

Дъщеря ви е пораснала някак неусетно, както винаги се получава. Докато учи или работи някъде, може би живее при вас. Ако вече е напуснала дома и живее другаде, оригинален подарък е кутия за ключове, изработена от истинско дърво и с дизайн във винтидж стил. Не само ще бъде елегантна декорация на интериора в квартирата или новия дом на дъщеря ви, но и практичен начин да съхранява ключовете си.

Сигурно като всеки родител мислите за удобствата на дъщеря си, а красива чаша за кафе или чай ще направи сутрините й по-приятни, особено ако чашата е с флорални мотиви или от мрамор с капаче.

Младите хора обичат разнообразието, пътуванията, а любимото им занимание е да запечатват в снимки любимите моменти. Подарете на дъщеря си колаж за снимки „Клетка”, за да покажете колко свидни са спомените ви с нея и че й пожелавате и тя да създава свои спомени с любими хора.

Подаръци за сестра и приятелка

Сестрите и приятелките са хората, с които споделяме най-съкровените неща. Те ще ни дадат добър съвет, ще поплачат с нас или ще се порадват. Тях ние познаваме може би най-добре и затова знаем какъв подарък би предизвикал усмивка и радост.

Чаша за кафе е първото, което ще ви хрумне като идея за подарък, защото най-вече на кафе сте обсъждали какви ли не проблеми. Изберете стилна и красива чаша, която да изразява топлата ви привързаност. Може да бъде луксозна чаша „Фламинго” или изпъстрена с макове, с нарисувана панда или друга по ваш избор, стига да носи жизнерадостно настроение.

Рамка за снимки, USB запалка IPHONE, дигитален часовник – приятелка или сестра, всяка от тях би оценила избора ви, ако сте го съобразили с вкусовете им.

Каквито и да са взаимоотношенията ви с 20-годишна жена,  оценката й на такава стилна посуда като комплект лебед с лъжички GOLDEN FEATHERS ще бъде висока и тя ще го използва с удоволствие, когато приготвя кафе за себе си или за гостите си.

Ако познавате добре младата дама, няма как да сгрешите с избора си, направен в онлайн магазин Neostyle.bg, стига да бъде по-цветен, нестандартен, непременно аранжиран в красива опаковка и придружен с цветя.

Голямо мече от рози Голямо мече от рози
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
79.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Порцеланов сервиз за чай
Продадено
Комплект за чай от 6 чаши с чинийки..
99.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Фотоалбум за снимки с рамер 10 х 15..
59.99 лв
Арт пластика - Четяща Жена
Продадено
Изящна и детайлна изработка на четяща&nb..
49.99 лв
Показва 1 до 40 от 504 (13 страници)