Меню
Твоята количка

Чаши за уиски

Чаши за уиски

Чашите за уиски най-често вадим в студените зимни дни, когато всички сме се събрали заедно на приглушена светлина в дневната и си разказваме вълнуващи истории докато навън студеният вятър се вихри.

Това е изключително преживяване, което трябва да се допълни от наличието на подходящ комплект, в който да налеем от златистата напитка с плътен и дълбок вкус на любимите си хора.

Какво представляват комплектите за уиски

Комплектите за уиски обикновено се състоят от голяма и масивна стъкленица с елегантна форма и ясно изразено стесняване на гърлото. Най-често стъкленицата е придружена от няколко чаши.

Техният брой може сериозно да варира, като те могат да са две, шест или дори десет. Големината също е доста различна, защото някои чаши са съвсем миниатюрни, докато други не отстъпват по големина на чашите за шампанско.

Обикновено стъклото не е съвсем гладко, като на дъното на чашата се правят декорации, целящи да създадат по-интересен вид на стъклената чаша. Който да наподобява малък леден блок.

Разбира се, сред предложенията на Neostyle.bg можете да намерите и такива, които да са доста по семпло изработени, така че това непременно да се отрази и на цената, на която се предлагат за вас, потребителите.

За вашите гости

Ако обичате да каните гости на по питие, тогава със сигурност ще трябва да разполагате с поне един малък комплект чаши за уиски и поне една елегантна малка стъкленица, от която да наливате напитката.

Освен всичко друго, това има и едно доста интересно предимство. Вашите гости никога няма да знаят какво точно уиски им поднасяте. Това е добър начин да се избегне неприятното коментиране на цената, което много хора дори и не осъзнават, че правят.

Поднесена по този начин, кехлибарената напитка просто ще донесе наслада със своя цвят, вкус и аромат, като ще се избегнат досадните коментари, които не рядко могат да ви поставят в неловка ситуация.

Широко приложение

Макар и да не се използват толкова често колкото се ползват чашите за вода и безалкохолно,комплектите за уиски са нещо, което трябва да присъства във всеки дом и което може да намери много високо приложение. Този тип чаши са чудесни за:

  • Посрещане на гости;
  • Събирания със семейството;
  • Делови вечери у дома;
  • Декорация на дневната.

 

Diamante уиски сет
няма в наличност
Внесете разнообразие, а и придайте по-ую..
79.90лв.
Производител: Bohemia
Колкото по-красива е трапезата ви, толко..
149.99лв. 109.99лв.
Производител: Bohemia
Вкусовите рецептори по един или друг нач..
149.90лв. 99.99лв.
Сет за уиски сребърна плочка fusion
няма в наличност
Чаши за уиски Версаче Чаши за уиски Версаче
няма в наличност
Оставете настрана еднообразните подаръци..
69.99лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)