Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Салатиери - купи за салати

Купата за салата, по-известна под името салатиера, е изключително важна част от състава на домакинските съдове. Тя заема централно място на масата, поставяйки се в центъра, така че да бъде лесно достъпна за всички, които са се събрали около трапезата.

По тази причина, тя трябва да изглежда добре, тъй като дава основна насока за това как ще изглежда масата и какъв вид ще има тя. От друга страна, салатиерата трябва да бъде изработена и с точната големина.

Ако е твърде малка, тя няма да събере достатъчно за цялото семейство. Ако пък е твърде голяма, тогава ще заеме прекалено много място и ще ни лиши от и без това оскъдното пространство.

Какво ви предлагаме

При нас в Neostyle.bg можете да откриете огромно многообразие от купи за салата, които варират по форма и размери. Те са прецизно изработени, с усет към детайла, а в почти всички случаи са прозрачни.

Залага се на това да се вижда съдържанието вътре в тях, тъй като едва ли има по-красива украса от свежата салата в нейните многобройни и наситени багри и оттенъци.

Повечето салатиери, които ще намерите при нас, са по-скоро плитки и широки, но в основата се стесняват, така че да могат лесно да се поставят на по-ограничено пространство.

С дръжки или без, с крачета или без крачета, те неминуемо се отличават много една от друга. Въпреки това, общото е, че се използва изключително здраво и качествено стъкло, което е готово да посрещне интензитета, с който се използва салатената купа.

Практичен подарък

Това е не само нещо изключително ценно, което трябва да притежавате у дома си, но е и страхотна идея за подарък за ваши близки.. Без съмнение, това е един много ценен и полезен аксесоар, който може да намери своето място във всяко домакинство и който ще се използва при всеки възможен повод.

Независимо дали става дума за семейна вечеря, дали каните много приятели или подготвяте масата за себе си, салатиерата е един много полезен аксесоар, който е основата на здравословното и питателно хранене. Това е едно решение на много проблеми. Предимствата му са:

  • Ниска цена;
  • Практичност;
  • Здравина;
  • Атрактивен дизайн.
Един от основните атрибути на всяко съби..
9.99 лв
Вместимост - 2010cc Височина - 105..
10.99 лв
Салатиера
Продадено
Вместимост - 1880 Височина ..
8.99 лв
Салатиера
Продадено
Вместимост - 1900ccВисочина - 1..
11.99 лв
Салатиера с прибори-23см
Продадено
Производител: Regent
Размер: 23х12 смМатериал:СтъклоБ..
15.99 лв
Салатиера с прибори-30см.-Grigio
-18 % Продадено
Производител: Regent
Салатиера с прибори-30см.-Grigio от елек..
149.90 лв 181.90 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)