Меню
Твоята количка

Сетове за сирена

Сетове за сирена

Търсите ли комплекти за сервиране на сирене или плата за поднасяне на ордьоври? Както винаги, едно от най-оригиналните решения ще намерите в Neostyle.bg. При нас ще попаднете на огромно разнообразие, с което да посрещнете нуждите на планираното домашно парти.

Ако сте от хората, които обичат да изпипват нещата в най-малките детайли, тогава при нас сте попаднали на правилното място, защото ние използваме само качествени материали. Изработката при нас винаги е на много високо ниво, а самата идея е повече от практична.

За какво се използват

Сетовете за сирена се използват когато се събирате у дома със семейството и приятелите и когато искате да поднесете качествен алкохол с нещо към него. Обикновено съчетанието е вино и сирене, като точно в такива ситуации то влиза най-добре в употреба.

Освен за такива случаи, платата за сирене могат да бъдат много добра идея и за закуска сутрин, когато можете да поднесете на семейството си препечени филийки с няколко различни вида сирене. Така ще им осигурите силен и здравословен старт на деня с една лека, но вкусна и питателна закуска.

Само за сирене ли се използват

Макар че основно са предназначени с тази цел, тези плата могат да се ползват за всякакви ордьоври. Можете например да наредите на тях препечени хлебчета, кашкавал, шунка и парченца плод.

Тези комплекти са всъщност толкова мултифункционални, че лесно ще се превърнат в любим ваш аксесоар у дома, на който да подреждате здравословни продукти, така че да си осигурите една здравословна закуска с пресни и качествени продукти.

Допълнителни аксесоари

В зависимост от модела и цената, платата могат да включват или не допълнителни аксесоари. Такива могат да са прибори за рязане и сервиране на сирене, дъска за рязане или пък клечки за хапки.

Чудесно решение за следващото събиране у дома

Ние от neostyle.bg знаем колко е важно важно да направите добро впечатление на своите гости, ето защо ви предлагаме възможността да закупите от нас някой от изключителните сетове за сирене, с които да си осигурите удобство и практичност, но също така да впечатлите своите гости с ефект и елегантен вид. Ние ви предлагаме:

  • Голямо разнообразие от модели по отношение на дизайна;
  • Супер цена;
  • Топ качество;
  • Практично решение.
Комплект за ордьовър 8 части
Предстоящо зареждане
Производител: Lancaster
Комплект за ордьовър 8 части Lancaster о..
36.90лв.
Комплект за ордьовър 9 части
Предстоящо зареждане
Производител: Lancaster
Комплект за ордьовър 9 части Lancaster о..
29.90лв.
Плато за сервиране на сирена
няма в наличност
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Порцеланово плато, закалена дъска от ака..
54.99лв.
Производител: Lancaster
Комплектът включва: Нож за пармезан,вили..
31.00лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)