Меню
Твоята количка

Рамки за снимки - топ качество на супер цени

Понякога с почуда гледаме домовете на някои хора и се питаме от къде са събрали толкова много креативност за да превърнат домовете си в творение на изкуството. Тайната на всички тези хора е, че притежават усет към детайла и се придържат към една линия на обзавеждане.

Действително, много важно е да поддържате сходство в цветовете, да избирате материи, които да си подхождат и да допълвате всичко, така че всеки малък елемент да е на мястото си.

За да изглежда добре, едно помещение се нуждае от своята декорация, защото голите стени никога не стоят добре. Ако отрупате коя да е от стените в снимки, ще придадете на помещението дух и индивидуалност. А един от основните елементи когато сме решили да си поиграем с дизайна на дома си чрез снимки е рамките, в които ги поставяме.

Правят снимките по-специални

Всяка една снимка представлява ценен спомен, независимо какво е изобразено на нея. Във всеки един случай, дали на нея е близък човек или пейзаж, тя показва нещо, което е отминало и никога повече няма да се върне.

Това само по себе си означава много, но не искате ли снимките, които толкова много цените да добият и дизайнерска стойност? Това можете да направите много лесно като добавите една изискана и стилна рамка.

Какво можете да откриете в neostyle.bg

В тази категория на neostyle.bg можете да намерите наистина нестандартни решения за вашите най-ценни снимки, като това, което ще откриете тук далеч не се изчерпва с класическите стандартни рамки.

Можете да намерите необичайни решения, които притежават оригиналност и дизайнерски полъх, с което да придадете допълнителен шик на своя дом, правейки го едно по-привлекателно място за прекарване на времето.

Пример за това могат да бъдат рамките тип табло, на които можете да прикрепите една или повече снимки. Те са изработени от нестандартни материали, а за направата са използвани меки и приятни за окото цветове, които да излъчват топлина, но и да са достатъчно неутрални за да изпъква по-скоро това, което ще оставите върху тях.

Не само за дома, но и за подарък

Рамките за снимки са чудесен избор не само за да допълните дизайна на своя дом, но и за подарък за ваши близки. Ето и няколко причини за това:

  • Ниска цена;
  • Красив външен вид;
  • Възможност да адаптират и използват рамките по свой вкус;
  • Може да се постави навсякъде.

 

Рамка за снимки Влюбени Рамка за снимки Влюбени
Продадено
Дървена рамка за една снимка с гравирана..
17.99 лв
Характеристики: Цвят: Кафяв 5 броя с р..
54.99 лв
Рамка за снимка
Продадено
Размер: 22.5 х 17.5 см Размер на снимка..
7.99 лв
Рамка за снимка Най-добър Рибар
Продадено
Рамка за снимки Silver Plated
Продадено
За да бъде уютен ви уютен, той се нуждае..
9.99 лв
Рамка за снимки Silver Plated
Продадено
Производител: ARTINA
За да бъде уютен ви уютен, той се нуждае..
9.99 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)