Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Икони на Света Богородица

Ако искате да допълните вашия дом с творение на изкуството, защо не обмислите възможността да го украсите с икона? Ние от Neostyle.bg ви предлагаме голямо многообразие от икони на Богородица, с които можете да направите своето жилище едно по-приятно място за прекарване на времето.

Огромно разнообразие

Независимо какъв е стилът и дизайнът на вашия дом, ние от Neostyle.bg се стремим да ви предложим голямо разнообразие от артикули, които да допълнят възможно най-успешно интериорът на стаята, в която ще поставите иконата.

Има се предвид и това, че не винаги хората, които купуват икони са религиозни, с което ние искаме да подчертаем, че това освен всичко друго е и едно произведение на изкуството, което има огромно влияние от нашата българска култура.

Макар че иконите във всяка страна имат определени сходства, все пак във всяка отделна държава те имат свой характер и полъх, който е напълно уникален за самата страна. Предлага се следното:

  • По-големи и малки размери;
  • По-светли и по-тъмни цветове;
  • По-топла и по-хладна цветова гама;
  • По-симетрични и по-нестандартни форми.

Изключително качество на ниски цени

Иконите а Богородица, които ще намерите при нас имат една много характерна черта и това е, че те се изработват с най-високо качество. Те са направени от най-висококачествено дърво и за направата им са използвани бои от най-висок клас.

Всичко това се предлага на цени, които са изключително ниски, особено на фона на другите форми на изкуство. В допълнение, тъй като иконите са изработени от меки и деликатни цветове, те притежават изключително излъчване и топлота.

Какво представляват

Иконите на Богородица притежават тази особеност, че се предлагат в по-малки размери. Те могат да допълнят всеки един дом, правейки го по-уютен и приятен за неговите гости, но също така и за постоянните му обитатели.

Те са изработени в меки и топли тонове, което прави техния дизайн подходящ за всеки тип обзавеждане, независимо от цветовете. Някои от иконите са с по-студена сребриста нотка, което прави лесно всеки човек да открие нещо подходящо за своето жилище.

На всички икони е изобразена Богородица, която държи на ръце малкия Иисус. Това е олицетворение на майчината любов, от която няма нищо по-силно Какво по-прекрасно от това да украсите своя дом по този изключителен начин.

Според преданието тази икона е нарисуван..
34.99 лв
Икона  св. Богородица с младенеца
Продадено
Тази елегантна религиозна икона на Lar I..
84.99 лв
Икона Йерусалимска Св.Богородица
Продадено
Св. Богородица напуснала земния свят на ..
37.99 лв
Икона Казанска Св.Богородица
Продадено
Иконите са един от символите на вярата.Т..
84.99 лв
Икона света Богородица
Продадено
Тази елегантна религиозна икона на Lar I..
84.00 лв
Икона Света Богородица Одигитрия
Продадено
Св. Богородица Одигитрия, или Пътеводите..
34.99 лв
Икона Света Богородица с Младенеца
Продадено
Според преданието тази икона е нарисуван..
34.99 лв
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)