Меню
Твоята количка

Икони на Св. Георги

Ако сте поканени на гости на свои близки, най-вероятно вече ви измъчва това какъв подарък да направите и с какво да ги зарадвате. Ако в дома на домакините има човек с името Георги, тогава може би имаме нещо, което би ви се сторило интересно и би могло да реши вашите проблеми.

Подходящи за подарък

Иконите с облика на Свети Георги са подходящ подарък за хора, които носят това име, както и неговите производни. Интересното е това, че те са добро решение не само за случаите, в които говорим за имен ден, но и за всеки друг повод, включително рожден ден.

Приема се, че светците закрилят особено много хората, които носят тяхното име, ето защо иконата със Свети Георги е подходяща за всеки съименник на тачения светия. Тя не е твърде скъпа, но за сметка на това е идеална за всеки дом.

Какво представляват

Иконите на Свети Георги, в типичен нашенски стил, са изработени от естествени материали с много високо качество. Набляга се на използването на меки и неутрални цветове, които по-скоро леко клонят към по-топлата гама. Този специфичен начин за изработка на икони в православното християнство не е случаен.

Счита се, че именно подборът на нюансите от тази гама има за цел да накарат човек да се отпусне и да се почувства по-спокоен и релаксиран. Не бива да се подценява и това, че тази хубава и спокойна енергия ще се пренесе във вашия дом, правейки го едно по-приятно място за прекарване на времето.

Иконите на Свети Георги - победоносец винаги са се изработвали по сходен начин, който показва светията на бял кон, държащ копие в ръка, нанасящ фатален удар на злонамерената ламя.

Качествена изработка на супер цена

Посетителите в нашата страна винаги са се впечатлявали от начина, по който се изработват иконите тук. Уважава се висококачествената направа, при която се използват дърво и бои от най-висок клас. Това е причината, поради която закупените от България икони често могат да просъществуват без ограничение във времето.

Това можете да видите в направата на всеки един продукт, който ние от Neostyle.bg предлагаме на вашето внимание. Купувайки от нас икона на светията, вие залагате на:

  • Качествена изработка;
  • Ниска цена;
  • Стил;
  • Неповторимо излъчване.
Роден в Кападокия (Днешна Турция) в Хрис..
39.99 лв
Роден в Кападокия (Днешна Турция) в Хрис..
19.99 лв
Икона Свети Георги Победоносец
Продадено
Роден в Кападокия (Днешна Турция) в Хрис..
79.99 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)