Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Подаръци за жена на 60 години

За една жена 60 години е сериозна възраст, защото отдавна се е реализирала както професионално, така и като майка, а много вероятно и като баба. Има и достатъчно подарени неща, от които е имала нужда. От друга страна, ако е водила активен живот, вещите, които изберете, можете да отговарят на интересите й.

Има 60-годишни жени, продължаващи да работят, да живеят активно и да се отдават на хобитата си, а други предпочитат домашния уют и ежедневните грижи за семейството.

Затова, познавайки добре начина на живот, интересите и любимите занимания на вашата майка, съпруга, сестра или приятелка, ще успеете без затруднение да я зарадвате с подходящ подарък за поводи като рожден или имен ден, 8 март, Коледа и др.

Практични и гъвкави подаръци

Много добре ще бъде, ако майка ви или която и да било жена на 60, би използвала вашия подарък в ежедневието си и той да улеснява например домакинските й задължения. Това е идея да се спрете на универсални и в същото време гъвкави в приложението си практични подаръци.

Не всички жени биха приели с усмивка подарък като тенджера, но ако прецените, че дамата има нужда от нов и модерен комплект тенджери с мраморно покритие, може да изберете точно това. Обича ли да готви здравословно без мазнина, комплектът ще бъде чудесен подарък.

Може би сте чували в разговор жената да споменава, че има нужда от нов сервиз за хранене за ползване в ежедневието или за гости. При богатия избор на сервизи лесно ще я зарадвате с красив сервиз от 18 части, изработен от качествен порцелан с огледална повърхност или с красиво щампирани цветни мотиви.

Не пренебрегвайте и подарък като сервиз за чай от фин бял порцелан с щампа и дръжка с огледална позлатена повърхност или комплект за кафе с ефектна щампа и квадратни чинийки.

Има още много варианти за практични, полезни и с изключително стилен дизайн подаръци като комплект с прибори с бамбукова стойка, плато за сирена с прибори, порцеланово плато за сладки и др.

Всеки един от тези предмети ще улесни домакинстването на жената и ще внесе уют в дома й. Но има и такива подаръци, които са много по-оригинални и още бъдат особено скъп спомен.

Оригинални и запомнящи се подаръци

Жената на 60г. има нужда от комфортен живот, от спокойствие и уют, които би почувствала и чрез изразените към нея грижи и внимание особено на празниците.

За празнични поводи са предметите, които със своята оригиналност ще бъдат запомняща се приятна изненада.

Помислете например за различни елементи, които биха обогатили интериора. Това може да бъде стенен часовник, декоративна статуетка „Атлас”, колаж от рамки за снимки, арт картина, арт пластика „Семейство”, декоративен свещник със сферична поставка и др. Възможностите са много и съобразявайки се с интересите на дамата, безспорно ще направите максимално правилния избор, за да й поднесете впечатляващ подарък.

В случай, че жената, за която е предназначен подаръкът, макар и на 60, е дейна и енергична бизнес дама, комплект ролер и химикалка или черен тефтер с химикал, придружен с луксозна чаша за кафе или чай е наистина чудесно съчетание на предмети, необходими едновременно за работа и релаксиращите моменти през деня.

На всеки от празниците може да поздравите жена на 60г, а и не само, с великолепна  златна роза, чиито фини листенца от златно фолио оформят разкошен цвят, неувяхващ  като вашите топли чувства към дамата.

Магазин Neostyle ще ви предложи стотици варианти за подаръци за празника на жената, която чувствате много близка. Със своята уникална изработка, стилен дизайн и високо качество те предлагат неизчерпаеми възможности да зарадвате жената на 60г. и тя да запази подаръка ви за дълго.

Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Подарете магия с Розата в Стъкленица! ..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Поглезете се с елегантност - Гарафа за в..
54.99 лв
Планината на вкуса: Гарафата Mountain ..
64.99 лв
Луксозен Декантер с 2 чаши за вино ..
129.99 лв
Производител: Veronese
Лъвът е символ на висшата божествена сил..
189.00 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Черната кутия за бижута Amore - твоят та..
34.99 лв
Представете си разхвърляна тоалетка, отр..
39.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
159.99 лв
Интересна, модерна визия и дръзко изпълн..
199.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Показва 1 до 40 от 767 (20 страници)