Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Кутии за хляб

Кутията за хляб е за задължителна част от всяка една кухня. Там той се съхранява в най-подходящите възможни условия, така че винаги да разполагаме с вкусна и прясна храна у дома.

Това е важно, тъй като един хляб рядко бива изяден на едно хранене, дори и в по-големите домакинства. Ето защо, за нас е важно да има място, където да го оставим за да се запази той пресен и в добро състояние за консумация.

Предлагат се голямо разнообразие от модели, като едни са с класически дизайн и се залага по-скоро на функционалността, докато други са истинско произведение на изкуството.

Дали ще заложите на по-бюджетно решение или ще похарчите повече, това зависи от вашите финанси, както и от ефекта, който желаете да постигнете с тази покупка. При всички положения обаче Neostyle.bg е мястото, на което ще намерите аксесоарите, от които се нуждаете.

Класически модел

Ако търсите обикновена кутия за хляб, без да желаете да прекалявате с лукса, харчейки за мултифункционални дизайнерски решения, за вас е подходящ класическия тип кутии.

Те се изработват от материали, които не корозират, не се издраскват и не загубват своя блясък. Те са идеалното място, където да съхранявате хляба в идеални условия. По този начин му се осигурява сухо и хладно място, на което той да се запази хрупкав отвън и мек отвътре до следващото хранене.

Кутията за хляб като луксозен аксесоар

Освен чисто практична част от всяка кухня, кутията за хляб може да бъде и един луксозен аксесоар, стига да се избере модел, който да доставя наслада за окото. При нас в Neostyle.bg можете да намерите интересни предложения за кутии с уникална визия.

Освен изработени с изключителна креативност, те представляват и голямо удобство. Един от най-модните и купувани модели днес върви в комплект с три допълнителни кутии.

Те са предназначени съответно за съхранение на захар, кафе и чай. По този начин, комплектът ще реши още един проблем, свързан със съхранението на храна в кухнята, независимо в или извън кухненските шкафове. Ето още веднъж какво предлага лукс модела:

  • Стилен дизайн;
  • Елегантен тъмен цвят;
  • Неръждаема повърхност;
  • Три допълнителни кутии за съхранение;
  • Здравина и удобство.
Хлябът, както знаете, е душата на всяка ..
79.99 лв
Кутия за хляб
Продадено
Производител: KingHoff
Красивата кутия за хляб е идеална за съх..
75.99 лв
Кутия за хляб
Продадено
Кутията за съхранение на хляб има оригин..
79.99 лв
Кутия за хляб Brio Кутия за хляб Brio
Продадено
Висококачествена неръждаема стомана Про..
34.99 лв
Кутия за хляб Klausberg Кутия за хляб Klausberg
Продадено
Производител: klausberg
- Изработена от хигиенни и екологични ма..
69.99 лв
Кутия за хляб Klausberg
Продадено
Производител: klausberg
Представяме на вашето внимание един важе..
89.99 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)