Меню
Твоята количка

Кутии за хляб

Кутията за хляб е за задължителна част от всяка една кухня. Там той се съхранява в най-подходящите възможни условия, така че винаги да разполагаме с вкусна и прясна храна у дома.

Това е важно, тъй като един хляб рядко бива изяден на едно хранене, дори и в по-големите домакинства. Ето защо, за нас е важно да има място, където да го оставим за да се запази той пресен и в добро състояние за консумация.

Предлагат се голямо разнообразие от модели, като едни са с класически дизайн и се залага по-скоро на функционалността, докато други са истинско произведение на изкуството.

Дали ще заложите на по-бюджетно решение или ще похарчите повече, това зависи от вашите финанси, както и от ефекта, който желаете да постигнете с тази покупка. При всички положения обаче Neostyle.bg е мястото, на което ще намерите аксесоарите, от които се нуждаете.

Класически модел

Ако търсите обикновена кутия за хляб, без да желаете да прекалявате с лукса, харчейки за мултифункционални дизайнерски решения, за вас е подходящ класическия тип кутии.

Те се изработват от материали, които не корозират, не се издраскват и не загубват своя блясък. Те са идеалното място, където да съхранявате хляба в идеални условия. По този начин му се осигурява сухо и хладно място, на което той да се запази хрупкав отвън и мек отвътре до следващото хранене.

Кутията за хляб като луксозен аксесоар

Освен чисто практична част от всяка кухня, кутията за хляб може да бъде и един луксозен аксесоар, стига да се избере модел, който да доставя наслада за окото. При нас в Neostyle.bg можете да намерите интересни предложения за кутии с уникална визия.

Освен изработени с изключителна креативност, те представляват и голямо удобство. Един от най-модните и купувани модели днес върви в комплект с три допълнителни кутии.

Те са предназначени съответно за съхранение на захар, кафе и чай. По този начин, комплектът ще реши още един проблем, свързан със съхранението на храна в кухнята, независимо в или извън кухненските шкафове. Ето още веднъж какво предлага лукс модела:

  • Стилен дизайн;
  • Елегантен тъмен цвят;
  • Неръждаема повърхност;
  • Три допълнителни кутии за съхранение;
  • Здравина и удобство.
Хлябът, както знаете, е душата на всяка ..
79.99 лв
Производител: klausberg
Представяме на вашето внимание един важе..
89.99 лв
Кутия за хляб
Продадено
Кутията за съхранение на хляб има оригин..
79.99 лв
Кутия за хляб
Продадено
Производител: KingHoff
Красивата кутия за хляб е идеална за съх..
75.99 лв
Кутия за хляб Brio Кутия за хляб Brio
Продадено
Висококачествена неръждаема стомана Про..
34.99 лв
Кутия за хляб Klausberg Кутия за хляб Klausberg
Продадено
Производител: klausberg
- Изработена от хигиенни и екологични ма..
69.99 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)