Меню
Твоята количка

Oткpийтe Гoлям Избop на Детски сервизи за хранене

Детските сервизи за хранене са една изключително практична покупка, която ще намери широко приложение в живота на всеки един човек, в семейството на който има малки деца. Сервизите за хранене не са чупливи, което ги прави доста удачен избор, тъй като малките деца като цяло не са усвоили все още навиците си да пазят.

От какво се състоят

С някои малки изключения, детските сервизи за хранене, които ще откриете в Neostyle.bg, се състоят от три на брой артикула. Задължително присъстват чинийка, купичка и чаша за мляко. Това ги прави изключително пълноценна покупка, с която ще можете да посрещнете нуждите на детето при всяко едно хранене за деня, без значение какво му поднасяте на масата.

Като цяло, един комплект отговаря на нуждите на едно дете. Ето защо, ако имате две или повече деца, трябва да помислите за това и да им осигурите повече от един комплект. Те не е задължително да бъдат идентични. Тъкмо обратното - много по-добре би било да се различават, като всеки комплект да бъде с любимите детски герои на малчуганите.

Как изглеждат

За да привлекат вниманието на хлапетата, детските сервизи за хранене са създадени с много атрактивен дизайн. Те са изключително богато украсени с любими на всички деца приказни герои, които те да разпознават от пръв поглед безпогрешно. Рисунките са направени изключително качествено, като освен всичко останало те са и много издръжливи на миене в миялна машина и със силни миялни препарати.

Макар че съществува огромен избор от възможни анимационни герои, все пак е основно заложено на онези, които са по-популярни сред малките деца към момента. Говорещи животни и приказни принцеси представляват основната част от това, което се предлага.

Какви са техните предимства

Обикновено, съдовете за храна са с размери, които да поберат здравословна по количество порция храна, в случая купичка овесена каша или пък от гозбата, която сте сготвили за вечеря с качествени продукти. Чашата за мляко, от своя страна, е изключително удобна и може да се превърне в неделима част от всяко едно хранене за деня. Обобщени на кратко, комплектите съчетават:

  • Супер цена;
  • Неустоим дизайн;
  • Удобство;
  • Здравина.
Зарадвайте малкото съкровище със специал..
19.90 лв
Детски сервиз за хранене от порцелан Маккуин
-25 % Продадено
Зарадвайте малкото съкровище със специал..
14.99 лв 19.90 лв
Детски сервиз за хранене Самолети - Преоценен
-50 % Продадено
Зарадвайте малкото съкровище със специал..
9.90 лв 19.99 лв
Детски сервиз за хранене Спайдърмен - Преоценен
-50 % Продадено
Зарадвайте малкото съкровище със специал..
10.00 лв 19.99 лв
Показва 1 до 33 от 33 (1 страници)