Меню
Твоята количка

идеи за подаръци

13 07.2021Подарък за жена – „мисията възможна”
0101
Да изненадате приятно жена с хубав подарък, никога не е лесно. Жените са непредвидими, затова и задачата ви ще се окаже по-сложна. Колкото повече наближава денят за изненадата ви,  вие все повече се чудите каква да бъде тя. Ако знаете какви подаръци обичат жените, ще успеете да направите избор на хубав подарък според човека и специалния повод. ..
09 07.2021Повече от 50 идеи за страхотен подарък за рожден ден на всеки мъж
058
Колкото и да са различни мъжете, всеки от тях би се зарадвал на оригинален, дори по-нетрадиционен подарък за рожден ден. Ако е свързан с любимото му занимание, изненадата ще бъде още по-приятна. Изберете сред повече от 50 идеи онази, която смятате, че ще допринесе рожденият ден на всеки мъж да бъде неповторим. Уникални подаръци за всеки рождени..
06 07.2021Как да изберем подарък за мъж
0111
Всеки път, когато избираме подходящ подарък за някого, ние всъщност целим две неща. Първото е да доставим радост на този, който има празник, а второто – да изразим  лично отношение. Балансът обаче между двете е крехък, затова изборът и за жена, и за мъж може да ни затрудни. Избирайки подарък за мъж, не трябва да забравяте, че е важно да го харе..
03 07.2021Най-добрите 47 идеи за подарък за рожден ден на жена
067
Няма жена, която да не обича да получава подаръци. Дали ще бъде за рожден ден, Коледа, някакъв друг повод или дори без да има специален случай, и най-малкият подарък за нея ще бъде жест на внимание и знак за това, че е обичана. Ако наближава рожденият ден на вашата любима, съпруга, близка приятелка или роднина, за поредна година ще трябва да мис..
30 06.2021Видове прибори за хранене на пазара
0190
Приборите за хранене отдавна са се превърнали в част от бита. В ежедневието сме свикнали до такава степен с тях, че интуитивно посягаме към чекмеджето, шкафа или сушилника. Много често се налага да допълним бройката на приборите си или просто да се снабдим с нови. И тъй като търсенето на прибори за хранене е голямо, затова и пазарът е наситен с ..
28 06.202199 идеи за подарък на жена
0195
Да се избере подходящ подарък за някого, особено ако е в последния момент и е за жена, не е лесна задача. Изберете сред нашите 99 идеи за подарък на жена, които може да са ви от полза. Подаръци за рожден ден и имен ден на жена Сред многото идеи за рожден ден на жена освен традиционните за цвете, бижу или парфюм, има и оригинални за стилни под..
24 06.202163 идеи за подарък за всеки тип мъж
0242
Макар че невинаги си го признават, мъжете също обичат да получават подаръци. И тъй като подобно на жените има различни типове мъже, много важно е да се съобразите с вкусовете и интересите на мъжа. След като знаете какво харесва и от какво би се впечатлил, изборът ви на подарък ще бъде по-лесен. Въпреки че има и универсални подходящи подаръци з..
19 06.2021Как да изберем прибори за хранене
076
Да се изберат подходящи прибори за хранене за дома, за ресторанта или за подарък, е важна и понякога не толкова лесна задача. Затова трябва предварително да решите от какви нови прибори за хранене се нуждаете и случая, при който ще ги използвате, а после да потърсите информация във физически магазин или в online магазин за прибори за хранене.Каква ..
15 06.2021Как да подредим приборите за хранене на масата
0227
Естетическото подреждане на домакинските прибори за хранене играе много важна роля, за да се чувстваме комфортно на масата. То става по определени правила не за да ни затруднява, а точно обратното.С правилното подреждане на приборите се избягват неприятни шумове, неудобство при петна върху дрехите или пък погрешното вземане на чужда чаша.Макар че т..
26 11.2020Какво да подарим в предстоящата година на белия метален Вол
03778
Остават само няколко месеца до настъпването на годината на белия метален Вол по китайския календар. Настоящата година под знака на Плъха ще отстъпи място на силния Вол/Бик на 12 февруари 2021г., който ще властва до 31 януари 2022г.Волът/Бикът е вторият от всичките 12 китайски зодиакални знаци.Неговата година е след тази на белия метален Плъх и пред..
12 10.2020Магазин за Подаръци, Сувенири, Стоки за дома Neostyle.bg
0459
Независимо дали живеем в голям или малък дом, трябва да направим така, че когато влезем в него, да ни е уютно, спокойно и комфортно. Много често това усещане може да излъчва не непременно модерният интериор, а онези по-дребни аксесоари в дома, които само като погледнем, ни става приятно.   Обикновено във всеки дом има дребни неща, с които си сл..
28 08.2020Няколко идеи, с които банята ви ще добие съвсем нов облик
0228
Рафтове за баняПрости, ефективни и универсални, рафтовете са идеалното допълнение към обзавеждането на вашата баня. С голямо разнообразие от облицовки, стилове, материали и цветове, възможностите са почти неограничени.Можете да избирате между отворени рафтове, които се прикрепят към стената ви, или шкаф за баня, който предлага рафтове и чекмеджета...
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)