Меню
Твоята количка

идеи за подаръци

28 AugНяколко идеи, с които банята ви ще добие съвсем нов облик
052
Рафтове за баняПрости, ефективни и универсални, рафтовете са идеалното допълнение към обзавеждането на вашата баня. С голямо разнообразие от облицовки, стилове, материали и цветове, възможностите са почти неограничени.Можете да избирате между отворени рафтове, които се прикрепят към стената ви, или шкаф за баня, който предлага рафтове и чекмеджета...
29 JulМагазин за подаръци Neostyle
0143
Подаръците са нещо специално, което правим от сърце! Те са израз на нашите чувства към близките хора, носят в себе си емоционален заряд и показват определено отношение. Луксозните подаръци са подходящи не само при празничен повод, за който търсим нещо по-специално и оригинално, но и за да демонстрираме своето уважение към началника в работата,..
29 JulСимволиката на животните
1129
Животът на хората още от появата им на Земята е тясно свързан с живота и съществуването на животните. И дивите, и домашните животни имат голямо значение за нашето собствено ежедневие. Не е случаен фактът, че хората от древни времена отглеждат домашни животни и почитат и уважават дивите животни.На практика у всички народи по света животните и п..
29 JulПодаръци за 8-ми март
059
Онлайн магазин NeoStyle предлага стилни, необикновени и ексклузивни идеи за всеки, който желае да зарадва своята любима половинка, колежка, майка или сестра с интересен подарък за 8 март.Букет цветя? Кутия бонбони? Тези подаръци, разбира се, съвсем не са лоши, но не смятате ли, че обичаната от вас жена заслужава нещо повече – истински достоен ..
28 Jul5 идеи при покупка на нови чинии за дома
050
Предстои ви да се обзаведете с нови чинии или сервиз за хранене за дома? Търсите малки трикчета и ефективни и добре структурирани съвети как да изберете най-подходящите? В тази публикация ще ви разкажем за 5 „тънки момента“, които да ви помогнат да направите най-добрия избор за вас и вашето семейство.сервизи за хранене1. Размерът има значениеН..
28 Jul6 съвета при избор на сервизи за храна
047
Сервизи за храненеАко се чудите какъв сервиз за хранене да изберете за своя дом, тази статия с 6 полезни съвета е подходяща именно за вас. В нея ще се фокусираме върху някои лесни за осъзнаване, но често забравяни неща, когато пазаруваме такъв тип продукти.Преди да започнем с конкретните идеи, ще ви посъветваме винаги когато купувате нещо за д..
28 JulПодарък за Рожден ден - 8 идеи
032
Ако се чудите какво да подарите на близък приятел или роднина, но не можете да изберете? Ако нямате представа какво би изненадало приятно човека, на чийто рожден ден сте поканени? Ако вече сте изчерпaли всички налични идеи за подарък и все още се чувствате неуверени в избора си, то в тази публикация ще ви дадем няколко идеи как да се справите ..
22 JulВидове кухненски ножове според предназначението
admin091
Имате нужда от нов нож за своята кухня? Не искате да купувате първото нещо, което ви се изпречи, а желаете практично, трайно и същевременно красиво решение? Днес ще ви разкажем за видовете ножове, които се срещат най-масово в комплектите, продавани на пазара.Без значение дали сте решили да купувате комплект ножове или единичен такъв, то резонн..
30 DecМитът за лошите подаръци
059
Случвало ли ви се е да се опитвате да изберете перфектния подарък, но ви възпират суеверия, които твърдят, че някои подаръци са по-неподходящи от останалите? Доста хора често се отказват да купят някакъв подарък, защото той бил неподходящ или оказвал лошо влияние върху живота на човека, на когото е подарен. Със сигурност поне познавате някой, който..
15 SepКоледа в малките неща
013533
Ако не можете да прецените дали сте слушали достатъчно тази година, прочетете тази статия. Ние от Neostyle ще ви дадем отговора, както и още няколко важни съвета за предстоящите коледни празници. С наближаването на празниците наближава и отговорността да ги направите истински специални и незабравими. Коледа е онова време на година, което обикновен..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)