Меню
Твоята количка

идеи за подаръци

01 04.2022Изборът на подарък за имен ден на мъж
046
В българския празничен календар особено място е отредено на имени дни като Йордановден, Ивановден, Гергьовден и др., които се празнуват по подобаващ начин. Имениците полагат много усилия да ни посрещнат с богата трапеза, но и ние трябва да се постараем да им изберем подходящ подарък. Макар да изглежда, че да се избере подарък за мъж не е лека за..
14 02.2022Най-романтичните подаръци за Свети Валентин
0136
Романтичен подарък може да се подари и без повод, но на празника на влюбените Свети Валентин задължително трябва да зарадваме с подарък любимия човек до нас, с който да му кажем: „Обичам те!”. Жените безспорно са романтички, докато за мъжете е разпространено мнението, че не са типични романтици или поне не повечето. Може би това е така, но само ..
05 02.2022С какъв подарък да изненадаме за 8 март жените, на които държим
0236
Отново наближава 8 март – онзи специален ден, в който изразяваме нашето уважение, признателност и любов към специалните жени в живота си – майка, съпруга, сестра, дъщеря, баба, леля, приятелка, любима или учителка. И макар че трябва и през останалото време да показваме колко много държим на тях, точно този ден е отреден по целия свят да го напра..
28 09.202128 идеи за подаръци за учителка и класен ръководител
03318
Учителко любима, целувам ти ръка! Така започва една от най-хубавите български песни, посветени на едни от най-скъпите хора в живота и по-скоро в детството ни – нашите скъпи учители. Ние не сме добри в измислянето на песни и прелестни думи в рими, но затова пък много ни бива в измислянето на подходящи подаръци за всеки. А днес дори имаме цял пакет о..
20 09.2021Топ идеи за подаръци за запален ловджия (Оригинални, Аксесоари, Сувенири)
01267
Няма да сгрешите, ако избирайки подаръка на дадена личност, винаги се съобразявате с нейните или негови интереси и най-големи страсти в живота. Така например, ако познавате ловджия, винаги можете да отидете на рождения му ден с нещо тематично или свързано я с гората, я с оръжието, което прилежно пази, окачено на стената, а защо не и с интересни при..
14 09.2021Топ идеи за подаръци за татко (Оригинални, За коледа, Най- татко и Годишнина)
01071
Бащата – стълбът на семейството, упора в живота и източник на вдъхновение да бъдем добри и силни е сред най-важните хора за всеки индивид. За празника на татковците сме подготвили най-добрите идеи за подарък. Ако нямате идея какво да вземете на един грижовен и скъп за вас татко, вижте нашите специални предложения за всякакъв повод и за всеки джоб. ..
06 09.2021Най-добрите идеи за корпоративни бизнес подаръци (Луксозни,  Фирмени, Подаръци за мъж, за жена, За юбилей на фирма)
0863
Според специалистите, най-трудно се избират бизнес подаръци. Корпоративните подаръци в действителност са специфични. Съвсем друго е, а и по-лесно да измислим някоя сантиментална идея, базирайки се на интересите и духовната същност на нашите близки. Корпоративни подаръци обаче може спокойно да подарите и на близки хора, особено ако се занимават с ..
31 08.2021Страхотни идеи за подаръци на най-добра приятелка (оригинални, сантиментални, изненадващи, рожден ден, Коледни)
01150
Най-добрата приятелка  е скъп човек в живота на всяка жена (а всъщност защо не и мъж?). Тя е човекът, на когото първо ще кажем за проблем и с когото първи ще споделим големите си радости. Ето защо изборът за подарък на най-добрата приятелка може да бъде както вълнуващ, така и леко затрудняващ и най-развинтеното въображение. Разбираме, че искате и..
03 08.202125 + топ идеи за подаръци за юбилей на мъж (30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 години)
09174
Казват, че е много по-трудно да се избира подарък за мъж, отколкото за жена. Задачата сякаш се усложнява, когато поводът наистина е специален. А юбилеят е наистина важен ден, който всеки мъж отбелязва подобаващо. Без значение дали събирането ще е скромно, в тясна семейна обстановка, или пищно, чествано с голямо тържество, като гост е редно да обмис..
13 07.2021Подарък за жена – „мисията възможна”
0949
Да изненадате приятно жена с хубав подарък, никога не е лесно. Жените са непредвидими, затова и задачата ви ще се окаже по-сложна. Колкото повече наближава денят за изненадата ви,  вие все повече се чудите каква да бъде тя. Ако знаете какви подаръци обичат жените, ще успеете да направите избор на хубав подарък според човека и специалния повод. ..
09 07.2021Повече от 50 идеи за страхотен подарък за рожден ден на всеки мъж
0681
Колкото и да са различни мъжете, всеки от тях би се зарадвал на оригинален, дори по-нетрадиционен подарък за рожден ден. Ако е свързан с любимото му занимание, изненадата ще бъде още по-приятна. Изберете сред повече от 50 идеи онази, която смятате, че ще допринесе рожденият ден на всеки мъж да бъде неповторим. Уникални подаръци за всеки рождени..
06 07.2021Как да изберем подарък за мъж
0907
Всеки път, когато избираме подходящ подарък за някого, ние всъщност целим две неща. Първото е да доставим радост на този, който има празник, а второто – да изразим  лично отношение. Балансът обаче между двете е крехък, затова изборът и за жена, и за мъж може да ни затрудни. Избирайки подарък за мъж, не трябва да забравяте, че е важно да го харе..
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)