Меню
Твоята количка

идеи за подаръци

28 09.202128 идеи за подаръци за учителка и класен ръководител
0202
Учителко любима, целувам ти ръка! Така започва една от най-хубавите български песни, посветени на едни от най-скъпите хора в живота и по-скоро в детството ни – нашите скъпи учители. Ние не сме добри в измислянето на песни и прелестни думи в рими, но затова пък много ни бива в измислянето на подходящи подаръци за всеки. А днес дори имаме цял пакет о..
20 09.2021Топ идеи за подаръци за запален ловджия (Оригинални, Аксесоари, Сувенири)
0213
Няма да сгрешите, ако избирайки подаръка на дадена личност, винаги се съобразявате с нейните или негови интереси и най-големи страсти в живота. Така например, ако познавате ловджия, винаги можете да отидете на рождения му ден с нещо тематично или свързано я с гората, я с оръжието, което прилежно пази, окачено на стената, а защо не и с интересни при..
14 09.2021Топ идеи за подаръци за татко (Оригинални, За коледа, Най- татко и Годишнина)
0172
Бащата – стълбът на семейството, упора в живота и източник на вдъхновение да бъдем добри и силни е сред най-важните хора за всеки индивид. За празника на татковците сме подготвили най-добрите идеи за подарък. Ако нямате идея какво да вземете на един грижовен и скъп за вас татко, вижте нашите специални предложения за всякакъв повод и за всеки джоб. ..
06 09.2021Най-добрите идеи за корпоративни бизнес подаръци (Луксозни,  Фирмени, Подаръци за мъж, за жена, За юбилей на фирма)
0114
Според специалистите, най-трудно се избират бизнес подаръци. Корпоративните подаръци в действителност са специфични. Съвсем друго е, а и по-лесно да измислим някоя сантиментална идея, базирайки се на интересите и духовната същност на нашите близки. Корпоративни подаръци обаче може спокойно да подарите и на близки хора, особено ако се занимават с ..
31 08.2021Страхотни идеи за подаръци на най-добра приятелка (оригинални, сантиментални, изненадващи, рожден ден, Коледни)
0170
Най-добрата приятелка  е скъп човек в живота на всяка жена (а всъщност защо не и мъж?). Тя е човекът, на когото първо ще кажем за проблем и с когото първи ще споделим големите си радости. Ето защо изборът за подарък на най-добрата приятелка може да бъде както вълнуващ, така и леко затрудняващ и най-развинтеното въображение. Разбираме, че искате и..
03 08.202125 + топ идеи за подаръци за юбилей на мъж (30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 години)
08096
Казват, че е много по-трудно да се избира подарък за мъж, отколкото за жена. Задачата сякаш се усложнява, когато поводът наистина е специален. А юбилеят е наистина важен ден, който всеки мъж отбелязва подобаващо. Без значение дали събирането ще е скромно, в тясна семейна обстановка, или пищно, чествано с голямо тържество, като гост е редно да обмис..
13 07.2021Подарък за жена – „мисията възможна”
0305
Да изненадате приятно жена с хубав подарък, никога не е лесно. Жените са непредвидими, затова и задачата ви ще се окаже по-сложна. Колкото повече наближава денят за изненадата ви,  вие все повече се чудите каква да бъде тя. Ако знаете какви подаръци обичат жените, ще успеете да направите избор на хубав подарък според човека и специалния повод. ..
09 07.2021Повече от 50 идеи за страхотен подарък за рожден ден на всеки мъж
0139
Колкото и да са различни мъжете, всеки от тях би се зарадвал на оригинален, дори по-нетрадиционен подарък за рожден ден. Ако е свързан с любимото му занимание, изненадата ще бъде още по-приятна. Изберете сред повече от 50 идеи онази, която смятате, че ще допринесе рожденият ден на всеки мъж да бъде неповторим. Уникални подаръци за всеки рождени..
06 07.2021Как да изберем подарък за мъж
0265
Всеки път, когато избираме подходящ подарък за някого, ние всъщност целим две неща. Първото е да доставим радост на този, който има празник, а второто – да изразим  лично отношение. Балансът обаче между двете е крехък, затова изборът и за жена, и за мъж може да ни затрудни. Избирайки подарък за мъж, не трябва да забравяте, че е важно да го харе..
03 07.2021Най-добрите 47 идеи за подарък за рожден ден на жена
0457
Няма жена, която да не обича да получава подаръци. Дали ще бъде за рожден ден, Коледа, някакъв друг повод или дори без да има специален случай, и най-малкият подарък за нея ще бъде жест на внимание и знак за това, че е обичана. Ако наближава рожденият ден на вашата любима, съпруга, близка приятелка или роднина, за поредна година ще трябва да мис..
30 06.2021Видове прибори за хранене на пазара
0403
Приборите за хранене отдавна са се превърнали в част от бита. В ежедневието сме свикнали до такава степен с тях, че интуитивно посягаме към чекмеджето, шкафа или сушилника. Много често се налага да допълним бройката на приборите си или просто да се снабдим с нови. И тъй като търсенето на прибори за хранене е голямо, затова и пазарът е наситен с ..
28 06.202199 идеи за подарък на жена
0341
Да се избере подходящ подарък за някого, особено ако е в последния момент и е за жена, не е лесна задача. Изберете сред нашите 99 идеи за подарък на жена, които може да са ви от полза. Подаръци за рожден ден и имен ден на жена Сред многото идеи за рожден ден на жена освен традиционните за цвете, бижу или парфюм, има и оригинални за стилни под..
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)