Меню
Твоята количка

Oткpийтe Гoлям Избop на Свещници

Oткpийтe Гoлям Избop на Свещници

Свещниците, независимо дали са малки или големи като размери, винаги са едно чудесно решение за вашия дом. Със своите нестандартни цветове и форми, както и с понякога странните си поставки, те могат да ви се видят доста особени.

Елегантни решения също не липсват, като вие сами трябва да се ориентирате какво ви е необходимо, в зависимост от това, дали ви е нужно да придадете повече ексцентричност на обстановката или пък целите повече елегантност.

Различни столове за различни вкусове

Ние от Neostyle.bg осъзнаваме, че всички хора имат различен вкус и представите за красиво не рядко се различават драматично. Ето защо, ние предлагаме всякакъв стил свещници, които могат да са издържани в съвсем класически стил или пък да са с по-модерна насоченост.

За по-артистично насочените има чудесни идеи, без значение дали искате да ги закупите за себе си или пък за подарък за близък човек. Модерните и елегантни нестандартни решения са чудесен подарък за всеки повод.

Супер практични, те не рядко носят дух и атмосфера, които са характерни за страните от далечния изток на Азия. Пример за това са специалните чашки за ароматни свещи, с помощта на които ще създадете в своя дом една истинска обстановка на изискан СПА център.

Класика за по-придирчивите

Ако сте по-придирчиви и виждате по-нестандартните решения като ненужен кич, тогава за вас са класическите свещници. С две, три или четири поставки за свещи, те са изработени в традиционен стил, с което няма да подразнят дори и най-взискателните клиенти.

Тези модели са посребрени с цел да се придаде по-елегантен и стилен дизайн на артикулите. Това ги прави добро решение за елегантни домове и за всеки случай, в който се изисква по-шикозна обстановка.

Ако по някакъв повод ви се наложи да поканите делови партньори на официална вечеря у дома си, непременно ще трябва да постигнете по-стилна обстановка, без твърде много импровизации. В такъв случай сребърните свещници ще ви помогнат по няколко начина:

  • Ще направят обстановката по-обрана и делова;
  • Ще създадат атмосфера;
  • Ще внушат усещане за финансов успех  изобилие;
  • Ще накарат гостите да се отпуснат;
  • Ще внушат доверие.

 

 

Декоративен свещник Сови
няма в наличност
Производител: Veronese
Свещникът е подарък, с който да създадет..
89.00лв.
Посребрен свещник 3-ка
няма в наличност
Свещник Свещник
няма в наличност
С това наше предложение ще впечатлите д..
9.99лв.
Свещник
-46 % Предстоящо зареждане
Този мeтaлeн свeщник би бил идeaлното до..
99.99лв. 53.99лв.
Този мeтaлeн свeщник би пaснaл идeaлно н..
89.99лв. 44.99лв.
Този мeтaлeн свeщник с лeглa зa 3 свeщи,..
79.99лв. 44.99лв.
Този мeтaлeн свeщник с лeглa зa 3 свeщи,..
69.99лв. 36.99лв.
Сребърен свещник 5-ца
Предстоящо зареждане
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)