Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Тенджери под налягане

Използвали ли сте някога тенджера под налягане у дома? Ако отговорът е да, тогава вероятно сте много добре запознати с нейните изключителни качества и предимства. Ако ли не, тогава ще останете наистина очаровани от удобството и комфорта, които това приспособление носи.

За да готвим със светкавична бързина

Знаете, че някои храни се приготвят по-бавно. Един добър пример са бобовите култури, които изискват да се киснат предварително. След като престоят известно време във вода, можете да ги сварите, като това може да продължи дори и часове, в зависимост от това колко са пресни.

Тенджерата под налягане ви дава възможност да спестите повече от половината време, за което дори и най-упорития фасул ще се свари. Това важи и за други храни, които традиционно се готвят трудно, като например зеле или леща.

За да се запазят аромата и сока на храните

Тенджерата под налягане си има едно изключително предимство и то е това, че приготвените в нея храни запазват много голяма част от своя сок. Влагата не се губи, което прави продуктите сочни и ароматни. Ако опитвате за първи път храна сготвена в тенджера под налягане, ние от Neostyle.bg ви обещаваме, че незабавно ще усетите разликата.

Това има и още едно предимство. Става въпрос за това, че приготвените по този начин храни са по-полезни. Те не губят в такава степен своите витамини и минерали, както това става при обикновените начини на приготвяне на храната.

Тенджери с различни размери

За да отговорим на потребностите на всички клиенти, ние се стремим да предлагаме няколко различни по големина размера. В зависимост от това от колко души се състои домакинството, можете да намерите и съдове с обем от 3,5 до 9 литра.

  • 3,5 литра;
  • 5 литра;
  • 6 литра;
  • 7 литра;
  • 8 литра
  • 9 литра.

Супер цена и топ качество

Цената по никакъв начин не е свързана с големината на тенджерата, като сред най-скъпите и най-евтините модели има едновременно и от най-малките, и от най-големите.

Стойността на продукта се определя от дизайна, от използваните материали, както и не на последно място от производителя. Много често именно той определя до каква стойност може да стигне дадения артикул.

Производител: Hascefher
Тенджера под налягане от електронен мага..
67.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)