Меню
Твоята количка

Подаръчни Комплекти Сувенири

Подаръчни Комплекти Сувенири

Понякога се случва така, че при редица ситуации не можем да изберем подходящ подарък. Понякога просто искаме да покажем малко уважение, но не можем да изберем точния аксесоар, с който да го демонстрираме. И тогава на помощ идва Neostyle.bg, където можете да откриете цял куп идеи за подаръци по най-различни поводи.

Подходящ подарък за колеги

Колегите са тази група хора, на която най-често не знаем какво да подарим. От една страна, това са хора, с които прекарваме доста време всеки ден, но от друга страна, това не отменя факта, че много често ние не ги познаваме добре в личен, а единствено в професионален план.

Това прави нашите предложения много удачни, защото те показват добър вкус и определено ще допаднат на всеки, но са едновременно с това и доста делови. Техният дизайн е това, което ги прави доста подходящи за такива ситуации, гарантирайки, че по един или друг начин, те ще допаднат на всеки.

Сувенир за близки и приятели

Когато искате да подарите нещо практично и символично на ваши близки и приятели, но не желаете да харчите твърде много, нашите сувенирни комплекти са подходящо решение.

Те съчетават добър вкус и практичност, комбинирайки различни аксесоари в една стилна и изискана опаковка. Докато кутиите се предлагат винаги в делови цветове, като например бяло, черно или сиво, то аксесоарите могат да се комплектоват по много варианти.

Изискана писалка, ключодържател, запалка или USB устройство за съхранение и пренасяне на информация, различните комплекти предлагат най-различни предимства. Някои са създадени като сувенирни комплекти за дами, докато други са предназначени за мъже, но винаги придават на вашия жест добър вкус.

Когато искате да допълните по-голям подарък

Когато ваш близък има повод и желаете да го изненадате с голям и хубав подарък, но това, което вече сте взели не ви се струва достатъчно, винаги имате възможност да допълните подаръка с още нещо.

Комплектите сувенири, които ние от Neostyle.bg ви предлагаме са чудесен избор за малък, но изискан аксесоар, с който да допълните вече закупен подарък.

Освен това, те могат да са и удачно решение за случаите, в които поводът е дребен и не изисква твърде големи и сложни подаръци. В такива случаи този вариант има следните предимства:

  • Спестява време;
  • Спестява средства;
  • Показва добър вкус;
  • Демонстрира добри намерения и уважение.
Бизнес комплект "F. BARTHOLDI" Бизнес комплект "F. BARTHOLDI"
няма в наличност
Производител: F. Bartholdi
"F.BARTHOLDI" Е УТВЪРДЕНА МАРКА ЗА БИЗНЕ..
26.99лв.
Производител: F. Bartholdi
Масивна и стилна метална рекламна химика..
19.99лв.
Производител: Andreas Christi
Луксозна метална химикалка, представлява..
11.99лв.
Производител: F. Bartholdi
Метална рекламна химикалка с въртящ се м..
8.99лв.
Производител: Andreas Christi
Елегантна метална химикалка с оригинален..
12.99лв.
Производител: Andreas Christi
Луксозна химикалкасъс сребърно хромирано..
9.99лв.
Производител: F. Bartholdi
Стилна метална рекламна химикалка с върт..
11.99лв.
Производител: F. Bartholdi
Масивна и стилна метална рекламна химика..
11.99лв.
Производител: F. Bartholdi
Рекламна метална химикалка с блестящи хр..
9.99лв.
Показани 1 от 40 | 43 (2 Страници)