Меню
Твоята количка

Романтичен Подарък

Романтичният подарък, поднесен на гадже или брачен партньор на рожден ден, Деня на влюбените, дори и на Коледа или друг повод, може да бъде изключителен начин да изразите и без думи силните си чувства. Не всички романтични според вас подаръци могат да бъдат привлекателни за отсрещната страна, така че трябва да бъдете много внимателни при избора.

Обикновено се смята, че романтични подаръци се харесват повече на жените. Но макар да не си го признават открито, много момчета и мъже също ще изпитат, макар и прикрито, задоволство от предмет, излъчващ ясно послание за привързаност и обич.

Романтични статуетки

Младите момичета се впечатляват от изображения или фигурки на малки животни като котета, кученца, зайчето и др. Влюбени птички на люлка или коледни мечета с надпис „Обичам те, скъпа!” като подарък за Коледа ще бъдат възприети като мил жест и със сигурност ще бъдат запазени като скъп спомен.

Ако искате да зарадвате любимо момиче, жена или съпругата си със стилна статуетка за  Свети Валентин или за рождения й ден, може да го направите със статуетка на влюбени.

За 8 март особено подходящи за подарък на съпруга са арт статуетка на семейство или на майка и дъщеря.

С декоративна фигура на двойка мъж и жена може да поздравите мъж за Свети Валентин. Така ще изразите уважението и обичта си, без да избирате например сувенир с животинче, който вероятно ще бъде оценен като „сладникав”.

Романтични чаши

Няма нищо по-приятно от това любимата напитка да се пие от чаша, подарена от любимия мъж или жена. Изберете модел, който да е стилен и в същото време с дизайна си да подчертава емоциите ви.

За всеки повод като самостоятелен подарък или допълнение към друг може да изберете комплект от 2 порцеланови чаши за кафе или чай LANCASTER с червено сърце.

Не по-малко красиви са чашите в черно и бяло с капаче и лъжичка с надпис LOVE, чаши LANCASTER с дръжки, оформени като лилаво или червено сърце, или закачливата „Любовна чаша”.

Много подходящи за подарък са и двойките чаши, които са в елегантно черно с червени рози, чашите MR&MRS в бяло и черно с изключително ефектна поставка или комплектът The Boss/The Real Boss.

Не отминавайте и възможността да отправите романтичен жест с декоративен свещник от четири свещи с надпис LOVE или дървен вечен календар също с този надпис и сърце.

Вариантите за романтичен подарък са много, а понеже винаги ще останат лични и много ценени, важно е да направите правилен избор.

Neostyle ви предлага на добри цени оригинални и качествено изработени сувенири, които с елегантното си излъчване и стилен дизайн ще направят изненадата ви на любим човек изключително приятна.

Голямо мече от рози Голямо мече от рози
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
79.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Производител: KareHome
Материал: ПолирезинРазмер: 17 см..
44.99 лв
Луксозен бележник с монграма CXL и името..
64.99 лв
Практичен календар, който може да се изп..
15.99 лв
Производител: Pierre Cardin
Продуктът се доставя в луксозна подаръчн..
27.90 лв
Производител: Pierre Cardin
Продуктът се доставя в луксозна подаръчн..
19.90 лв
Материал: Метал и пвц Висок - 27 см...
89.99 лв
Този часовник на слонове определено ще в..
29.99 лв
Бикът е митичен символ на мъжество, плод..
29.99 лв
Показва 1 до 40 от 116 (3 страници)