Меню
Твоята количка

Нестандартен подарък

В живота на всеки един от нас присъстват хора, на които просто няма как да поднесем поредния банален подарък. Това са специални личности, които не очакват традиционни коледни подаръци със снежинки или сувенири с Дядо Коледа, еленчето Рудолф и Снежанка. Тези хора обикновено очакват да покажем отношение със своята изненада. И категорично, те са най-трудните, когато става въпрос за избор на подаръчни комплекти, а дори и за писане на поздравителна картичка. Ние от Neostyle обаче създадохме специална категория с изненади, които да поднесете именно на този тип ваши близки. Гмурнете се в уникалното море от нестандартни подаръци, сред които просто няма как да не намерите перфектната идея и за вашия познат със странности, половинката с много изисквания или родителите, имащи си всичко и очакващи нетрадиционен жест от своите деца.

Какво представляват нашите нестандартни подаръци?

При всички случаи те са нещо, което няма да срещнете в традиционните магазини за подаръци. Избирали сме ги много грижовно и внимателно. Старали сме се да обхванем максимален брой хора, поводи и желания. Затова имаме уникални нестандартни подаръци както за сватба, така и за имен ден. Някои от идеите ни дори не са свързани с конкретен повод и могат да се подарят еднакво успешно и за Свети Валентин, и за юбилей!

Как да изберем нестандартни подаръци?

Щом вече сте се ориентирали към нетрадиционните видове подаръци, задачата ви е наполовина завършена. Е, за да направите перфектния избор, спокойно можете да следвате и нашите съвети.

  • Старателно преценете дали набелязаните от вас нестандартни подаръци са подходящи за повода. Но какво пък, те са различни, така че може и да не са чак толкова в унисон с празника. Все пак, имайте на предвид, че не е редно за рожден ден да правите коледни подаръци.
  • Преди да купувате, помислете как би реагирал човекът остреща. За вас някои нестандартни подаръци може би, звучат забавно, но ако близкият ви няма чувство за хумор, по-добре избягвайте този вид изненади.
  • Колкото и да са нестандартни, това трябва да са подаръци, които все пак загатват за някакво отношение. Покажете го!

Какви са цените на всички нестандартни подаръци в Neostyle?

В Neostyle предлагаме изключително разнообразие не само от интересни нестандартни подаръци, но и от цени. Идеята ни е да успеем да задоволим всеки индивидуален вкус, включително и този с ограничен бюджет. Ще се радваме, ако вие успеете да накарате някой да се зарадва. Това е и идеята на селекцията ни с подаръци. Всяко предложение, включително и тези на ниска стойност, представляват отлично съчетание между цена и качество. А от тук насетне сте вие – избирайте и по цена, и по душа изненадите за най-близките ви и скъпи хора!

Напомняме ви, че от Neostyle гарантират безопасна, сигурна и ексклузивна експресна доставка. Ако имате нужда от нестандартен подарък в последния момент, на правилното място сте. Тук процедираме бързо и експресно, за да сме сигурни, че никой от нашите клиенти няма да отиде с празни ръце на специалния повод или дългоочаквания празник на свой скъп човек. Всички стоки подлежат на връщане в законно установения 14-дневен срок, без да е нужно да ни обяснявате защо и как сте взели своето решение.

Приятно пазаруване!

Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
29.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Подарете магия с Розата в Стъкленица! ..
29.99 лв
Омагьосваща светлина на любовтаОткри..
29.99 лв
Поглезете се с елегантност - Гарафа за в..
54.99 лв
Планината на вкуса: Гарафата Mountain ..
64.99 лв
Луксозен Декантер с 2 чаши за вино ..
129.99 лв
Разкрийте магията на виното с Magic Wine..
44.99 лв
Времето сякаш е понесено от мощната сила..
64.99 лв
Производител: Veronese
Традиционно конят е символ на свободата,..
112.00 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе от серия..
44.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Черната кутия за бижута Amore - твоят та..
34.99 лв
Представете си разхвърляна тоалетка, отр..
39.99 лв
Магическият левитиращ глобус: Завладей с..
79.99 лв
Луксозна златна роза в стъкленица Луксозна златна роза в стъкленица
Продадено
Направете подаръка си наистина специален..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Производител: Lancaster
Представяме ви Комплект чаши за чай от с..
52.99 лв
Показва 1 до 40 от 990 (25 страници)