Меню
Твоята количка

Oгpoмeн Избop на аксесоари за дома

Oгpoмeн Избop на аксесоари за дома

Аксесоарите за дома са онези дребни детайли, които имат изключително голямо значение и много широко приложение, но за които рядко се сещаме. Такива дребни детайли могат да окажат голямо влияние върху качеството на живота на всеки, правейки го лесен и приятен.

Креативни и оригинални с Neostyle.bg

В раздела с аксесоари можете да намерите куп различни предложения, общото между които е, че всички те са креативни и оригинални като замисъл. Те несъмнено ще направят дома ви по-красив и ще се набият на очи на всеки, който ви дойде на гости.

Разбира се, ако говорим за декорация, добре е с нея да не се прекалява. Тя може лесно да дойде “в повече”, което лесно може да направи красивото да изглежда претрупано.

Хубавото е, че много от артикулите са предназначени за постоянно ползване, което означава, че те няма да излязат от приложение след време. Типичен пример е дървеният вечен календар, който се радва на огромен интерес от страна на потребителите и който на практика ще ви служи постоянно. Оригинален и интересен като дизайн, той може да бъде онази малка частица, която да направи жилището ви по креативно и да го освежи в максимална степен.

Сред примерите за практични и едновременно с това стилни елементи са кутиите за съхранение на ключове или бижута, които ще направят дома ви много по-подреден, като в същото време ще направят откриването на много неща в дома ви в пъти по-лесно.

Макар и да са със сходно приложение, много от артикулите изглеждат изключително различни. Причината е, че всеки притежава различен вкус, поради което и представите за красиво се отличават твърде много.

Какво ви предлагаме

Сред многобройните ни предложения за аксесоари за дома ще можете да откриете кутии за ключове, стъклени и керамични вази, различни видове декорация, статуетки и нестандартни решения. Всички тези допълнителни детайли не само ще улеснят живота ви и ще го направят по-приятен, но също така ще допринесат за да стане обстановката у дома ви по-стилна и елегантна. Ние ви предлагаме:

  • Декорация;
  • Практични решения;
  • Изкуство;
  • Аксесоари за съхранение;
  • Инструменти с различно предназначение.
Тази красива и изключително компактна ку..
79.99лв. 49.99лв.
Декоративен календар Декоративен календар
Предстоящо зареждане
Дизайнерска кутия за бижута Цвете Дизайнерска кутия за бижута Цвете
-33 % няма в наличност
Дървен вечен календар Дървен вечен календар
няма в наличност
Дървен вечен календар Дървен вечен календар
няма в наличност
Дървен вечен календар Винтидж Дървен вечен календар Винтидж
няма в наличност
Дървен календар
няма в наличност
Практичен календар, който може да се изп..
15.99лв.
Кутия за бижута - Голяма Кутия за бижута - Голяма
-33 % няма в наличност
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
96.99лв. 64.99лв.
Кутия за бижута Котки
няма в наличност
Производител: New Wish Studio Porcelain
Всички представителки на нежния пол обич..
16.99лв.
Показани 1 от 40 | 58 (2 Страници)