Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Oткpийтe гoлям избop на аксесоари за вино

Божествената напитка, както още наричат виното, е една от най-ценените в света. Предпочита се от хората с по-тънък усет към вкус и аромат, които могат да оценят нейните многобройни достойнства.

Ето защо и аксесоарите за вино винаги са съобразени с този факт. Те традиционно се изработват с повече вкус и внимание към детайлите, така че да допаднат на по-придирчивите потребители.

Какво ви предлагаме

Комплектът за ценители на виното на neostyle.bg представлява една компилация от елегантен тирбушон, с който лесно ще се отварят и най-упоритите шишета. Към него се предлага специална тапа, с която да затваряте внимателно вече отворените бутилки.

Комплектът е изработен не само с вкус, но притежава и изключителна здравина, така ч всяко вино да бъде възможно най-лесно за отваряне. Правилно отворената бутилка е след това и лесна за повторно затваряне.

Така можете да осигурите съхранение на напитката за дълго, което го прави отличен избор за подарък от гледна точка на практичността, която предлага на запалените потребители.

Освен инструментите з отваряне на бутилката, този комплект предлага и всички необходими инструменти, с които да осигурите дегустация на малки количества от напитката. Това се прави по начин, по който го правят най-големите професионалисти в областта.

Това като цяло е нещо наистина задължително за всеки дом, но с особено внимание към случаите, в които срещу вас стои истински почитател на гроздовата напитка. Един подобен аксесоар винаги ще намери добър повод, в който да се използва.

Защо да го изберем

Този елегантен комплект за вино е чудесен избор за подарък. За да изглежда още по-стилен и изпипан във всеки един елемент, той притежава елегантна дървена поставка.

Със своя неповторим стил и прецизна изработка, той е идеален избор ако сте поканени на рожден ден или по друг повод в дома на истински любител и ценител на виното.

С подобен подарък ще знаете, че истинският ценител ще използва това, което сте избрали за него в моментите, в които се наслаждава на своето любимо питие. Избирайки го вие  залагате на:

  • Елегантна изработка;
  • Внимание към детайла;
  • Качество;
  • Емоция;
  • Добра цена;
  • Практичност.
Разкрийте магията на виното с Magic Wine..
44.99 лв
Сложете край на еднообразните и клиширан..
44.99 лв
Ценителите на качественото вино имат изт..
59.99 лв
Производител: Horecano
Продукт: Тирбушон Материал: Метал пласт..
19.99 лв
Производител: Horecano
Продукт: Тирбушон Материал: Метал..
15.99 лв
Аксесоари за вино Аксесоари за вино
Продадено
Обичате да пийвате хубаво вино с приятел..
64.99 лв
Професионален Шейкър за Коктейли - Silver Професионален Шейкър за Коктейли - Silver
нов Продадено
Професионален Шейкър за Коктейли: Повдиг..
69.99 лв
Тирбушон
Продадено
Производител: Horecano
Продукт: Тирбушон Материал: Метал ..
11.99 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)