Сервизи за хранене Luminarc

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LUMINARC
Луксозният сервиз за хранене Sweet Impression Luminarc е истинско вълшебство, с което ще освежите трапезата и ще направите дори обикновения обяд истнски празник. Всички елементи са изработени от аркопал. Това е вид закалено стъкло. То е защитено от н..
99.99лв.
Производител: LUMINARC
Френският гигант Луминарк е световен лидер в производството на съдове за хранене от 1958 година. До днес той е утвърден бранд, отличаващ се с качество, доказани, утвърдени стандарти и вдъхновяващи визии. Дизайнът на продуктите е модерен, красив и раз..
89.99лв.
Производител: LUMINARC
Този сервиз за хранене ще ви впечатли с изисканост и нестандартна визия. Дървото излъчва топлина. Създава хармония, усещане за уют и домашен комфорт. Сервизът ALPAGA LUMINARC ви поднася всичко това. Подходящ за трапезарии и кухни в стил Винтидж. Диза..
84.99лв.
Производител: LUMINARC
Сервизът за хранене ANGEL GREEN LUMINARC е подходяща покупка за вкъщи, както и като подарък за нов дом, млади семейства, студенти или самостоятелни младежи. Ако домакинството е от двама, трима или четирима души, един комплект е достатъчен изцяло за е..
109.90лв.
Производител: LUMINARC
Пролетта и доброто настроение могат да разцъфнат по всяко време с предложението на френската компания Луминарк – сервиз за хранене ANGEL PURPLE LUMINARC. Компанията е лидер в световното производство на висококачествена посуда с продажби в 160 д..
109.90лв.
Производител: LUMINARC
Искате да си подарите свежест с красив, артистичен и креативен подарък? Сервизът за хранене ARTY PURPLE LUMINARC е практичното решение. С негова помощ ще създадете цветна емоция по време на всяко хранене. Изработен е от закалено стъкло, устойчиво шес..
64.99лв.
Производител: LUMINARC
Създаден с интересна и стилна визия сервизът за хранене AUTHENTIC SILVER BLACK LUMINARC ще ви очарова. Класическото черно е поднесено със сребристи орнаменти, деликатно загатнати във всеки един елемент. Формата от обикновен квадрат е пречупена през п..
129.90лв.
Производител: LUMINARC
Немците са едни от лидерите в света, когато говорим за високо качество, сигурност и надеждност. Французите обаче допринасят за всичко това със забележителна визия и интересни дизайни. Типичен пример е Луминарк, компанията основана в Арл /Франция/ пре..
129.90лв.
Производител: LUMINARC
Когато говорим за сигурност, стабилност и качество, безспорно немските стоки са едни от първите, за които се сещаме. Когато обаче искаме да получим стил и забележителен външен вид, френската школа няма равна. А защо да не са и двете едновременно? За ..
69.99лв. 74.99лв.
Производител: LUMINARC
Търсите лукс, стил, зашеметяваща визия и неповторим дизайн? Френският гигант Луминарк е на помощ. Компанията дистрибутира своите продукти в 160 страни, което само по себе си говори достатъчно за високото качество. Сервизът за хранене BULLA LUMINARC с..
97.99лв.
Производител: LUMINARC
Преоткрийте класиката на черното и бялото с помощта на сервиза за хранене CARINE BLACK & WHITE LUMINARC. Ако искате да изненадате любител кулинар или професионален готвач с интересен подарък за дома, това със сигурност е страхотно предложение. Ди..
59.99лв.
Производител: LUMINARC
Сервизът за хранене CASHIMA GREEN LUMINARC е предложение за аткрактивен и различен подарък, с който наистина ще очаровате любим човек. Той е практичен, изключително интересен и красив със зашеметяваща визия и внимание към детайлите. Френските дизайне..
99.90лв.
Производител: LUMINARC
Френската компания Луминарк е световен лидер в производството на съдове за хранене и посуда от вече почти един век. Дизайните остават актуални и модерни и днес, запазвайки свой характерен почерк, разнообразие и интересен външен вид. Разбира се, освен..
49.99лв.
Производител: LUMINARC
Когато говорим за класическа визия при сервизите за хранене, то със сигурност изчистеното бяло на французите от Луминарк е една от първите визии, които изникват в съзнанието ни. Срещаме я навсякъде около нас. Предпочитана е заради семплия си, но изкл..
39.99лв.
Производител: LUMINARC
Създайте си цветно и артистично настроение със сервиза за хранене KASHIMA PURPLE LUMINARC. Той е свеж, интересен и различен. Изработен от висококачествено термоустойчиво закалено стъкло, е подходящ за претопляне на храна в микровълнова фурна, както и..
99.90лв.
Производител: LUMINARC
Сервизът за хранене Loft Abacco Luminarc е дизайнерско и модерно решение. Ако искате домът Ви да прилича на уютните жилища от списанията за интериор, започнете точно с този комплект. Луксозно и елегантно е решението в бяло и шоколадов цвят. Деко..
84.99лв.
Производител: LUMINARC
Луминарк е лидер на пазара в произвоството на стъклени изделия от вече 70 години. Французите държат както на качеството, така и на интерсните дизайни, като винаги търсят интересните предложения в модните тенденции и ги преработват така, че да се полу..
49.99лв.
Производител: LUMINARC
Френският лидер на пазара на съдове за хранене Луминарк вече 70 години изненадва потребителите си с уникални и впечатляващи дизайни. Този път залагат на класиката интерпретирана по нов и интересен начин. Сервизът от 19 части BATTUTO LUMINARC е имитац..
88.99лв.
Производител: LUMINARC
Класическата семпла визия на сервиза за хранене CADIX LUMINARC на пръв поглед ще ви се стори позната. Това е така, тъй като подобен тип сервизи от акропал са често предпочитани от най-добрите заведения за хранене. Те са здрави, устойчиви на нараняван..
39.99лв.
Производител: LUMINARC
Директно от френския производител Луминарк, представяме на вашето внимание сервиза LUMINARC CARINE WHITE. Той е олицетворение на семпъл дизайн, изчистени линии,  минималистичност и елегантност. Комплектът съдържа 19 части, а именно шест броя пор..
59.99лв.
Производител: LUMINARC
Харесвате свежите цветове, младежката визия, пъстрата палитра на лятото? Пренесете доброто настроение на вашата трапеза или изненадайте близък човек с полезен и любопитен подарък. Сервизът за хранене LUMINARC CELESTINE, състоящ се от 18 части е вашет..
49.99лв.
Производител: LUMINARC
Зеленото носи оптимизъм и изобилие. Символ е на богатство, растеж, плодородие. То успокоява психиката, подобрява настроението и внася хармония. Пренесете дълбоката символика на зеления цвят във вашата трапезария или кухня с помощта на сервиза за хран..
104.99лв.
Производител: LUMINARC
Опалът е висококачествено закалено термоустойчиво стъкло специално създадено, за да отговори на нуждите на всяко домакинство. Френската компания Луминарк е гаранция за качество. Продуктите на Луминарк успешно се продават в 160 държави по света, което..
39.90лв.
Сервиз за хранене Luminarc Harena излъчва стил и красота и е подходящ избор както за ежедневието, така и за специални поводи. Моделът е произведен от Zenix стъкло, което се отличава със своята висока устойчивост. Сервизът се състои от 6 основни чинии..
39.99лв.
Производител: LUMINARC
Стилният сервиз за хранене Luminarc Harena Black 19 части е истинска радост за окото. Моделът е произведен от zenix стъкло в черно. Акцентът е поставен върху красивият флорален релеф, който е поставена върху черните чинии. Сервизът се състои от 19 ча..
39.99лв.
Производител: LUMINARC
Стил, елегантност и класическа визия се преплитат в едно цяло със сервиза за хранене LUMINARC HARENA BLACK & WHITE. Изработени от аркопал, висококачествените продукти на френската компания Луминарк изненадват с интересни дизайни, които да задовол..
34.99лв.
Производител: LUMINARC
За да си добър дизайнер, е важно да очароваш другите и да предизвикваш себе си с всяка визия. Трябва да мислиш извън утвърдените стандарти, да разчупваш нормите, внасяйки творчески елементи и категоричен собствен почерк. Затова и френската компания Л..
81.99лв.
Производител: LUMINARC
Пренесете в дома си една цветна градина със сервиза за хранене LUMINARC LATONE. Всички 18 части са декорирани по интересен и изключително красив начин. Комплектът съдържа по шест чинии за основно хранене, супи и десерти. Те са изработени от висококач..
88.99лв.
Производител: LUMINARC
Казват че червеното и оранжевото стимулират апетита. Френските дизайнери от Луминарк явно знаят това, експериментирайки по интересен начин със сервиза за хранене LUMINARC LOTUS. Той е свеж и приятен. На бялата основа закачливо изпъкват стилизирани цв..
49.99лв.
Производител: LUMINARC
Френските дизайнери на компанията Луминарк вече 70 години пресъздават най-актуалните модни тенденции в стилни и запомнящи се съдове за дома. За да се убедите в това, погледнете по-отблизо сервизът за хранене MARVELLA LUMINARC. Съдържа общо 19 елемент..
104.99лв.
Производител: LUMINARC
Вие сте практични, естети и безкрайното обикаляне по магазините не е вашата стихия? Тогава запонайте се със сервиза за хранене LUMINARC OCEAN ECLIPSE. Той съдържа 45 части. Смело може да се каже, че включва в себе си всичко необходимо, за да поднесет..
67.90лв.
Производител: LUMINARC
Ако сте огнени и страстни натури, ако обичате цветята, слънцето и лукса, ако не се притеснявате да изразите себе си, да споделите на глас мнението си или да бъдете центъра на вниманието в компания, то вижте по-отблизо сервиза за хранене LUMINARC RED ..
99.99лв.
Производител: LUMINARC
Бъдете по-близо до природата със сервиза за хранене LUMINARC RHAPSODY GREEN. Изискан, приятен и много красив, той ще направи всяко хранене прекрасно усещане. Дизайнерите на френския гигант Луминарк този път изненадват със стилна зелена основа. Формат..
99.99лв.
Производител: LUMINARC
Нека белият цвят в основата на сервиза не ви заблуждава. Това не е класически порцеланов сервиз. Това е висококачествена изработка от опал – темперирано, термоустойчиво стъкло, три пъти по-здраво от порцелана и много по-леко от него. Съдовете о..
84.99лв.
Производител: LUMINARC
За да придадете изисканост, класа и стил е необходимо да се вгледате във всеки детайл и да потърсите своя собствен почерк. Това важи както за облеклото, работата, начина на живот, така и за дома. С помощта на сервиза за хранене LUMINARC VOLARE ZENIX ..
89.99лв.
Производител: LUMINARC
Пролетта идва във вашата трапезария или кухня с LUMINARC WATER COLOR. Този сервиз за хранене е пъстър, свеж и приятен. Формата на чиниите е класическа кръгла. Настроението идва от декорацията на едри разцъфнали ябълкови цветове. Сякаш дървото току що..
99.90лв.
Производител: LUMINARC
Комплектът за хранене MARITSA LUMINARC ще направи масата ви шарена палитра. Иработен от висококачествено стъкло, той е с интересна и пъстра визия. Основата на чиниите е в два преливащи цвята – бяло от външната страна и синьо – лилаво от в..
99.90лв.
Производител: LUMINARC
Ако сте почитатели на класическите, семпли дизайни, то сервизът за хранене ORBEA LUMINARC е отличен избор. Визията му е изчистена с кръгла форма. Белият цват придава усещане за чистота и невинност. Кантът в зелен и син металик, както и фините флоралн..
79.99лв.
Производител: LUMINARC
Ето едно наистина нестандартно предложение. Направете подарък изненада на приятел художник или човек, който се занимава с изкуство. Какъв да бъде подаръкът? Сервиз за хранене ORME LUMINARC, разбира се. Със сигурност ще доставите радост и никой няма д..
79.99лв.
Производител: LUMINARC
Търсите ли най-модерното, интересно и актуално предложение, тогава вижте отблизо сервиза за хранене QUADRATO LUMINARC. Той е един от бестселърите в портфолиото на френския гигант Луминарк. Атрактивната и изчистена визия на сервиза го прави предпочита..
109.99лв.
Сервизи за хранене Luminarc на топ цена

Сервизи за хранене Luminarc от Neostyle

LUMINARC

Luminarc е един от най-големите производители на съдове за хранене в света. Продуктите на Luminarc правят живота ви по-красив и го озаряват с цветни, практични и здрави продукти от закуска до вечеря, всеки ден. Привлекателна за всички, пълната гама включва плата, прибори за хранене, чаши, чинии и декоративни елементи. Luminarc печели популярност и симпатии със стремежа си да черпи вдъхновение от очакванията на крайния клиент. Модерните, функционални и оригинални продукти с марка Luminarc въплъщават настоящите и бъдещи тенденции по отношение на цветове, форми и предназначение. Разнообразието на Luminarc е доказателство, че всеки стил и вкус може да бъде изразен. Широката гама от сервизи за хранене, прибори, чаши, чинии, кани и гарафи на Luminarc разкрива на своите клиенти всички тайни на изкуството да се забавляваш, докато се храниш.

Ние от Neostyle сме се погрижили да ви осигурим огромно разнообразие от продукти на марката Luminarc, с което искаме да направим вашето ежедневие по-цветно, по-многообразно и по-леко. Ние гарантираме за устойчивостта и за специфичните особености на Luminarc, които правят продуктите им забележителни. Но за да сте сигурни в избора си, в този текст ще прочетете защо трябва да изберете Luminarc за ваш помощник в домакинството и с какво Luminarc впечатлява повече от останалите марки. Все пак изборът е изцяло ваш, а нашата работа е да бъдем ваши пътеводители в избора на по-доброто. Ето какво е по-доброто в Luminarc:

Luminarc – еталон за качество

Нормално е, избирайки какъвто и да е продукт, да се замислите дали той е най-подходящ за вашето домакинство и защо. Интернет е претрупан от безсмислени  статии, а производителите и продавачите не се грижат за информирането на клиента си. Затова ние от Neostyle имаме за цел да ви запознаем, за да сте сигурни и категорични в избора си. Този път с продуктите на Luminarc. Преди да затвърдят каквито и да е предимства на пазарно ниво, продуктите на Luminarc преминават през всякакви видове тестове, които да удостоверят тяхното качество. Лорант Шоти, ръководител на проекта за разработване на продукти Luminarc сам обяснява, че всички прибори за хранене преминават през „лаборатория за качествена квалификация“, в която са налични всички видове инструменти за контрол и тестване на продуктите Luminarc, предназначени да възпроизвеждат ежедневната употреба. Този процес е стриктно контролиран, за да гарантира едновременно качество и бързина на изработката на продуктите Luminarc.

Luminarc – здравина и устойчивост

Контролът на продуктите Luminarc дава възможност да провери валидността и качеството им, а това гарантира на клиентите по-ясна представа с какво разполагат в домакинството си, колко здраво е то и как най-добре може да им послужи. Когато избирате Luminarc, вие трябва да сте наясно с техническите предимства на своите продукти. Едно от най-важните тук е, че Luminarc е устойчив. По време на производствения процес много чинии, чаши и други прибори преминават през специфична термична обработка, наречена темпериране, която има за цел да осигури по-добра механична и термична устойчивост на продуктите Luminarc. Te стават два до три пъти по-силни от повечето продукти с подобна дебелина и могат да издържат на много удари. Закалените продукти на Luminarc ви дават и още предимства. Продуктите с луминисцентно загряване на Luminarc също имат температурна разлика от около 135 ° C, което означава, че можете да ги сложите в микровълновата веднага след като сте ги извадили от хладилника.

Luminarc – качествен контрол на всеки артикул

Производителите на продукти Luminarc споделят още, че изучават всеки артикул, който произвеждат, според неговата употреба и от това завиди термичната обработка, през която той ще премине.

Освен употребата на Luminarc на масата обаче, предвидено при производството на продуктите и тяхното почистване – на ръка или в съдомиялна машина. Затова тестовете на Luminarc включват и гаранция, че нито материалът, нито цвета и декорацията по него ще се нарушат от обработка на съдовете в машина за почистване, каквито и атаки да им е приготвила тя.

Лабораторията на Luminarc  е оборудвана и с цели стени съдомиялни машини, в които артикулите се подлагат на непрекъснати цикли на миене, с което се тества тяхната устойчивост на изтъркване, както и третиране с различни препарати. И всъщност тестовете в лабораториите на Luminarc са много по-строги, отколкото ежедневната употреба на продуктите. Причината за това е много интересна – мръсотията по съдовете в действителност може да предпазва декорациите от най-агресивните причинители  на разпадна на качеството. Това не е така в лабораториите на Luminarc, затова често всъщност дълготрайността на продуктите е далеч по-голяма от рекламата.

Luminarc – уникални материали и съвършенство във всеки детайл

Важно нещо, което трябва да знаете за Luminarc е, че той е хигиеничен. Продуктите на Luminarc са изработени от стъкло. Това е непропусклив материал във всичките му форми (опал, прозрачно или цветно стъкло) и затова той не задържа никакви микроорганизми, които могат да доведат до бактериално замърсяване. Така продуктите Luminarc стават 100% хигиенни за разлика от други продукти, изработени от порцелан например, който има около 2% пропускливост сред керамичните съдове.

Още едно ценно предимство на Luminarc, е че не оставя следи от надраскване. Обикновено драскотините по съдовете в домакинството ви са причинени от действието на рязане на храна с нож върху тях. Затова е важно да изберете качествени прибори за хранене. Ножовете, които са изработени от меки сплавови метали могат да оставят много повече черни надрасквания по съдовете, което всъщност са стоманени наслоявания. А това може да доведе и до допълнително повреждане на плочите, затова, когато избирате, избирайте умно. Продуктите на Luminarc се гордеят и с контрола върху нивото на твърдост и качеството на приборите за хранене, което гарантира, че Luminarc няма да оставят драскотини върху чиниите или другите съдове, в които ги използвате.

Всички продукти на Luminarc, които имат логото „stackable“ са направени от закалено стъкло, което несъмнено ги прави по-устойчиви на механични и топлинни удари. Също полезно качество на Luminarc е, че вие можете да нареждате продуктите един върху друг, без да повредите качеството им, което значително може да ви улесни в домакинското ежедневие. Разбира се, че Luminarc са помислили и за това.

Когато обзавеждате кухнята си, доверете се на Luminarc. Ние от Neostyle сме подбрали за вас огромна гама от техни продукти, защото знаем, че те съвместяват всичко нужно за едно домакинство. Устойчивостта на съдовете Luminarc ще бъде ваш неизменен помощник, качеството на изработката им ще улеснява и олекотява работата ви с тях, ще спестите време и усилия в подгряване, затопляне, миене, сервиране и ще си гарантиране здравина, която винаги е полезна, особено що се отнася до посудата. Това обаче не е всичко.

Luminarc – красота в кухнята

Luminarc е един от производителите, държащ ужасно много на външния вид на своите продукти. Затова всички продукти Luminarc разполагат с богата гама от цветове и нюанси, а формите и декорациите им са вдъхновени от многобройни тенденции в барока и романтизма. Съчетаващи етнически краски, багри и извивки, вдъхновени от мраморните декорации, Luminarc ще внесат хармония, стил и изисканост в дома ви, а това е нещо, от което всяко домакинство се нуждае. Покрай удобството не забравяйте за красотата в кухнята. И оставете на продуктите Luminarc да бъдат ваш неизменен партньор в създаването на една по-сигурна и по-вдъхновяваща атмосфера. Ние от магазин Neostyle сме прекият път до продуктите Luminarc и сме тук, за да ви съдействаме в откриването на най-подходящите прибори и съдове за вашето домакинство. Вече не ви трябва лаборатория, за да изберете най-доброто. Тук при нас можете да го имате лесно и бързо. Сега сте вие.

1. Luminarc

2. Luminarc – еталон за качество

3. Luminarc – здравина и устойчивост

4. Luminarc – качествен контрол на всеки артикул

5. Luminarc – уникални материали и съвършенство във всеки детайл

6. Luminarc – красота в кухнята

Безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Speedy на стойност над 49.99 лв.

Телефон за бърза поръчка

×

Телефон за бърза поръчка

0897 628 400

Тест и преглед

×

Тест и преглед

Прегледай преди да платш

Работно време

×

Работно време

Понеделник-Събота/10:00-19:00/

×

Тест и Преглед

Виж преди да платиш

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

До офис на Спиди или Еконт при покупка над 49.99 лв.

Реални наличности в магазина

×

Реални наличности в магазина

100 % гаранция за качество

×