Меню
Твоята количка

Сервизи за хранене Luminarc

Сервизи за хранене Luminarc

LUMINARC

Luminarc е един от най-големите производители на съдове за хранене в света. Продуктите на Luminarc правят живота ви по-красив и го озаряват с цветни, практични и здрави продукти от закуска до вечеря, всеки ден. Привлекателна за всички, пълната гама включва плата, прибори за хранене, чаши, чинии и декоративни елементи. Luminarc печели популярност и симпатии със стремежа си да черпи вдъхновение от очакванията на крайния клиент. Модерните, функционални и оригинални продукти с марка Luminarc въплъщават настоящите и бъдещи тенденции по отношение на цветове, форми и предназначение. Разнообразието на Luminarc е доказателство, че всеки стил и вкус може да бъде изразен. Широката гама от сервизи за хранене, прибори, чаши, чинии, кани и гарафи на Luminarc разкрива на своите клиенти всички тайни на изкуството да се забавляваш, докато се храниш.

Ние от Neostyle сме се погрижили да ви осигурим огромно разнообразие от продукти на марката Luminarc, с което искаме да направим вашето ежедневие по-цветно, по-многообразно и по-леко. Ние гарантираме за устойчивостта и за специфичните особености на Luminarc, които правят продуктите им забележителни. Но за да сте сигурни в избора си, в този текст ще прочетете защо трябва да изберете Luminarc за ваш помощник в домакинството и с какво Luminarc впечатлява повече от останалите марки. Все пак изборът е изцяло ваш, а нашата работа е да бъдем ваши пътеводители в избора на по-доброто. Ето какво е по-доброто в Luminarc:

Luminarc – еталон за качество

Нормално е, избирайки какъвто и да е продукт, да се замислите дали той е най-подходящ за вашето домакинство и защо. Интернет е претрупан от безсмислени  статии, а производителите и продавачите не се грижат за информирането на клиента си. Затова ние от Neostyle имаме за цел да ви запознаем, за да сте сигурни и категорични в избора си. Този път с продуктите на Luminarc. Преди да затвърдят каквито и да е предимства на пазарно ниво, продуктите на Luminarc преминават през всякакви видове тестове, които да удостоверят тяхното качество. Лорант Шоти, ръководител на проекта за разработване на продукти Luminarc сам обяснява, че всички прибори за хранене преминават през „лаборатория за качествена квалификация“, в която са налични всички видове инструменти за контрол и тестване на продуктите Luminarc, предназначени да възпроизвеждат ежедневната употреба. Този процес е стриктно контролиран, за да гарантира едновременно качество и бързина на изработката на продуктите Luminarc.

Luminarc – здравина и устойчивост

Контролът на продуктите Luminarc дава възможност да провери валидността и качеството им, а това гарантира на клиентите по-ясна представа с какво разполагат в домакинството си, колко здраво е то и как най-добре може да им послужи. Когато избирате Luminarc, вие трябва да сте наясно с техническите предимства на своите продукти. Едно от най-важните тук е, че Luminarc е устойчив. По време на производствения процес много чинии, чаши и други прибори преминават през специфична термична обработка, наречена темпериране, която има за цел да осигури по-добра механична и термична устойчивост на продуктите Luminarc. Te стават два до три пъти по-силни от повечето продукти с подобна дебелина и могат да издържат на много удари. Закалените продукти на Luminarc ви дават и още предимства. Продуктите с луминисцентно загряване на Luminarc също имат температурна разлика от около 135 ° C, което означава, че можете да ги сложите в микровълновата веднага след като сте ги извадили от хладилника.

Luminarc – качествен контрол на всеки артикул

Производителите на продукти Luminarc споделят още, че изучават всеки артикул, който произвеждат, според неговата употреба и от това завиди термичната обработка, през която той ще премине.

Освен употребата на Luminarc на масата обаче, предвидено при производството на продуктите и тяхното почистване – на ръка или в съдомиялна машина. Затова тестовете на Luminarc включват и гаранция, че нито материалът, нито цвета и декорацията по него ще се нарушат от обработка на съдовете в машина за почистване, каквито и атаки да им е приготвила тя.

Лабораторията на Luminarc  е оборудвана и с цели стени съдомиялни машини, в които артикулите се подлагат на непрекъснати цикли на миене, с което се тества тяхната устойчивост на изтъркване, както и третиране с различни препарати. И всъщност тестовете в лабораториите на Luminarc са много по-строги, отколкото ежедневната употреба на продуктите. Причината за това е много интересна – мръсотията по съдовете в действителност може да предпазва декорациите от най-агресивните причинители  на разпадна на качеството. Това не е така в лабораториите на Luminarc, затова често всъщност дълготрайността на продуктите е далеч по-голяма от рекламата.

Luminarc – уникални материали и съвършенство във всеки детайл

Важно нещо, което трябва да знаете за Luminarc е, че той е хигиеничен. Продуктите на Luminarc са изработени от стъкло. Това е непропусклив материал във всичките му форми (опал, прозрачно или цветно стъкло) и затова той не задържа никакви микроорганизми, които могат да доведат до бактериално замърсяване. Така продуктите Luminarc стават 100% хигиенни за разлика от други продукти, изработени от порцелан например, който има около 2% пропускливост сред керамичните съдове.

Още едно ценно предимство на Luminarc, е че не оставя следи от надраскване. Обикновено драскотините по съдовете в домакинството ви са причинени от действието на рязане на храна с нож върху тях. Затова е важно да изберете качествени прибори за хранене. Ножовете, които са изработени от меки сплавови метали могат да оставят много повече черни надрасквания по съдовете, което всъщност са стоманени наслоявания. А това може да доведе и до допълнително повреждане на плочите, затова, когато избирате, избирайте умно. Продуктите на Luminarc се гордеят и с контрола върху нивото на твърдост и качеството на приборите за хранене, което гарантира, че Luminarc няма да оставят драскотини върху чиниите или другите съдове, в които ги използвате.

Всички продукти на Luminarc, които имат логото „stackable“ са направени от закалено стъкло, което несъмнено ги прави по-устойчиви на механични и топлинни удари. Също полезно качество на Luminarc е, че вие можете да нареждате продуктите един върху друг, без да повредите качеството им, което значително може да ви улесни в домакинското ежедневие. Разбира се, че Luminarc са помислили и за това.

Когато обзавеждате кухнята си, доверете се на Luminarc. Ние от Neostyle сме подбрали за вас огромна гама от техни продукти, защото знаем, че те съвместяват всичко нужно за едно домакинство. Устойчивостта на съдовете Luminarc ще бъде ваш неизменен помощник, качеството на изработката им ще улеснява и олекотява работата ви с тях, ще спестите време и усилия в подгряване, затопляне, миене, сервиране и ще си гарантиране здравина, която винаги е полезна, особено що се отнася до посудата. Това обаче не е всичко.

Luminarc – красота в кухнята

Luminarc е един от производителите, държащ ужасно много на външния вид на своите продукти. Затова всички продукти Luminarc разполагат с богата гама от цветове и нюанси, а формите и декорациите им са вдъхновени от многобройни тенденции в барока и романтизма. Съчетаващи етнически краски, багри и извивки, вдъхновени от мраморните декорации, Luminarc ще внесат хармония, стил и изисканост в дома ви, а това е нещо, от което всяко домакинство се нуждае. Покрай удобството не забравяйте за красотата в кухнята. И оставете на продуктите Luminarc да бъдат ваш неизменен партньор в създаването на една по-сигурна и по-вдъхновяваща атмосфера. Ние от магазин Neostyle сме прекият път до продуктите Luminarc и сме тук, за да ви съдействаме в откриването на най-подходящите прибори и съдове за вашето домакинство. Вече не ви трябва лаборатория, за да изберете най-доброто. Тук при нас можете да го имате лесно и бързо. Сега сте вие.

1. Luminarc

2. Luminarc – еталон за качество

3. Luminarc – здравина и устойчивост

4. Luminarc – качествен контрол на всеки артикул

5. Luminarc – уникални материали и съвършенство във всеки детайл

6. Luminarc – красота в кухнята

Сервиз за хранене Kashima Fuchsia Luminarc 19.ч Сервиз за хранене Kashima Fuchsia Luminarc 19.ч
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Създайте си цветно и артистично настроен..
109.99лв.
Сервиз за хранене Luminarc Bertille 18 ч Сервиз за хранене Luminarc Bertille 18 ч
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Красив сервиз за хранене от 18 части с к..
49.99лв.
Сервиз за хранене Luminarc Carine White Сервиз за хранене Luminarc Carine White
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Директно от френския производител Лумина..
59.99лв.
Сервиз за хранене Tiago Luminarc 19 ч. Сервиз за хранене Tiago Luminarc 19 ч.
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Класическата комбинация от черно и бяло ..
64.90лв.
Сервиз за хранене Аlcove Black LUMINARC 19 ч. Сервиз за хранене Аlcove Black LUMINARC 19 ч.
няма в наличност
Сервиз за хранене Оcean Eclipse  LUMINARC 19 ч.
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Французите от Луминарк вече 70 години пр..
39.90лв.
Сервиз  за хранене Arty Anis Luminarc Сервиз  за хранене Arty Anis Luminarc
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Френският гигант Луминарк е световен лид..
89.99лв.
Сервиз за хранене 18 ч. Сервиз за хранене 18 ч.
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Сервиз за хранене от опал глас(аркопал) ..
64.99лв.
Сервиз за хранене Alpaga Luminarc Сервиз за хранене Alpaga Luminarc
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Този сервиз за хранене ще ви впечатли с ..
84.99лв.
Сервиз за хранене Angel Green LUMINARC 19 ел. Сервиз за хранене Angel Green LUMINARC 19 ел.
няма в наличност
Сервиз за хранене Angel Purple LUMINARC 19 ел.
няма в наличност
Производител: LUMINARC
Пролетта и доброто настроение могат да р..
109.90лв.
Сервиз за хранене Authentic Silver Black Luminarc 19 части Сервиз за хранене Authentic Silver Black Luminarc 19 части
няма в наличност
Сервиз за хранене Cashima Green Luminarc 19 ч.
няма в наличност
Показани 1 от 40 | 49 (2 Страници)