Меню
Твоята количка

Подаръци за Възрастна жена

Да се избере подарък за възрастна жена, която е наша майка, баба, леля, приятелка и др. е най-лесно, защото възрастните хора се радват на всякакви подаръци. Обикновено възрастната дама няма да сподели от какво точно има нужда и за какво си мечтае, така че вие трябва да се досетите.

За празника на майка или баба цялото семейство се събира, за да поднесе своите поздравления и подаръци. И дори дамата да е на 70, 80 и повече години, нищо, че има вече пораснали деца, внуци и вероятно и правнуци, и отдавна не ходи на работа, сигурно има свои интереси и занимания, с които да се съобразите при избора на подарък.

Освен това подаръкът ви трябва да напомня на дамата, че не е само стара баба с внуци, а най-вече – жена. Имайте предвид още, че много възрастни жени не искат да използват красивите си подаръци, като ги оставят за деца и внуци. Затова се постарайте да подарите нещо, което ще бъде полезно за нея.

Красиви сантиментални подаръци

Възрастните дами обичат да говорят за семействата си и с особена любов за внуците си, а когато ги няма, дълго да разглеждат техни снимки. Затова няма да сгрешите, ако подарите на мама, баба или друга възрастна жена колаж от рамки за снимки или красив фотоалбум, в който да нареди фотоси, съхранили скъпи спомени със семейството.

Ако ще правите подарък на своята баба по някой повод, купа с надпис „Най-добрата баба на света” ще предизвика сълзи на умиление и радостно вълнение.

Сантиментална стойност може да има и подарък като статуетка „Пазител” на ангел, разперил криле за закрила на стоящ до него човек. Със същото послание за закрила е и статуетката на Архангел Михаил и вероятно ще бъде поставена на видно място от възрастната жена.

Не толкова сантиментален, но силно духовен подарък е иконата. Ако възрастната дама няма в дома си икона, ще й бъде приятно, ако в стаята си окачи изображение на Св.Богородица, Св. Мина или Св.Георги Победоносец.

И понеже жените носят усета за красивото в себе си, независимо от възрастта си, няма как майка ви, баба ви или друга възрастна жена да не иска да внесе малко свежест в интериора на дома си с нов елемент.

Подаръци за уют в ежедневието

 Всеки от нас си създава уют по своему – с любимо одеяло, с много стайни цветя, с чаша вино или по друг начин. Обикновено възрастните хора се чувстват спокойни и сигурни в позната среда и заобиколени от предмети, които харесват.

Направете така, че подаръкът за възрастната жена да й достави радост в ежедневието, дори ако е с практична насоченост.

Подарете например комплект за чай от 4 чаши с чайник, за да пие чай с настроение със семейството си или с приятелки. Само за нея може да изберете комплект чаша с чайник, украсени с изящни рози.

Порцеланова чаша с дизайн на полски цветя ще внесе много настроение при сутрешното й пиене на кафе, а веселият принт на чашата ще увеличи усещането за комфорт.

За уюта на цялото семейство около трапезата на различни празници може да допринесете с красив сервиз за хранене или за торта, в които възрастната жена ще поднесе кулинарните си изненади.

Накарайте дамата да усети вниманието и обичта ви с подарък като стенен часовник, арт картина, декоративен календар и др. красиви и придаващи уют предмети, доставящи наслада за очите.

А за да улесните вече възрастната дама в моментите, когато прекарва време в кухнята, помислете и за други полезни подаръци.

Практични подаръци всеки повод

Жените във възрастовата група 70 и повече години все повече ценят неща, които ще им носят практическа полза. И понеже няма как да избегнат домакинските си задължения, можете да подарите на вашата роднина или близка всякакви неща за кухнята.

Първо помислете за кафеварка, ако дамата предпочита кафе пред чай, като може да прибавите и подаръчна чаша.

На тази възраст жените не се обиждат, че им подарявате тенджери. Изберете емайлирана, от неръждаема стомана, с керамично покритие или за още по-голямо удобство – под налягане.

Разбира се, всички останали аксесоари, така необходими на всяка домакиня, са подходящи. По-оригиналните сред тях са форма за кекс с незалепващо покритие, поставка за подправки, оливерник на дървена стойка, поднос на две нива и др.

Онлайн магазин Neostyle.bg ви предлага богата гама от уникални и качествено изработени подаръци, с които може да направите деня на близката ви възрастна жена по-радостен. С всеки един предмет, избран от вас, ще можете да покажете уважението и обичта си към дамата, за която е предназначен.

Голямо мече от рози Голямо мече от рози
Продадено
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
79.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
14.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Производител: KingHoff
Комплектът прибори за готвене в контейне..
79.99 лв
Производител: Zephyr
Стилен и луксозен комплектът прибори за ..
269.99 лв
Търсите елегантен и стилен подарък за же..
59.99 лв
Направете уникално и красиво впечатление..
29.99 лв
Оригинална писалка с естествено перо Оригинална писалка с естествено перо
Продадено
Това е писалка, изработена от естествено..
29.99 лв
Покажете любовта и признателността си къ..
29.99 лв
Истинска перла в мида, запечатанав конте..
11.99 лв
Порцеланов сервиз за чай
Продадено
Комплект за чай от 6 чаши с чинийки..
99.99 лв
Този елегантен аксесоар буквално смайва ..
29.99 лв
Тази вечна роза в стъкленица е идеалният..
29.99 лв
Наблюдавай как светът се събужда заедно ..
84.99 лв
Подаръчен Комплект за Кафе от серията &b..
84.99 лв
Сет за кафе  от висококачествен бял..
84.99 лв
Мечтаете ли да се събудите с чаша аромат..
84.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервизът за хранене е дизайнерско и моде..
149.99 лв
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Сервиз за хранене на електронен магазин ..
149.99 лв
Комплект за кафе/чай от 2 чаши с 2 чиний..
49.99 лв
Комплект за кафе от 6 чаши с чинийк..
84.99 лв
Тази уникална и красива вечна роза в стъ..
29.99 лв
Производител: Lancaster
Подаръчен Комплект за Кафе Lancaster от ..
56.00 лв
Тази красива и изключително компакт..
24.99 лв
Производител: Zephyr
Характеристики:Тиган от висококачест..
39.99 лв
Показва 1 до 40 от 596 (15 страници)