Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Подаръчни комплекти

Подаръчните комплекти на Neostyle.bg са стилно решение за ситуациите, в които нямате представа как точно да изненадате човека срещу вас. Те може и да не са идеалното решение за всеки един случай, но определено има ситуации, в които са повече от полезни. За подходящия повод могат да ви спестят време и средства, а човекът срещу вас би останал повече от доволен.

Какво представляват

Комплектите представляват няколко отделни аксесоара, които според случая могат да включват различни предмети. Най-често в комплекта има елегантно шишенце за алкохол, фунийка за наливане, табакера, както и луксозна запалка.

Всичко това е поставено в изискана кутия със стилен дизайн. Кутията може да има различен цвят и дизайн, което е съобразено с различните предпочитания.

От вътрешната си страна тя може да е допълнена от кадифе, сатен или друга подходяща материя. Към някои от комплектите са включени и малки чашки, в които да се налива от съдържанието на шишенцето за алкохол.

Подходящи за колеги и делови партньори

Когато искате да изненадате хора, с които се познавате по-бегло, изборът на подарък може да се окаже доста труден. Чудите се какво да изберете, но така или иначе не сте добре запознати с интересите на този, който стои срещу вас.

Типичен пример за една подобна ситуация са колегите на работното място и е университета. С тях се познавате по-скоро на професионално ниво, но в личен план имате по-малко и по-оскъдна информация едни за други.

В такава ситуация нашите подаръчни комплекти могат да ви бъдат доста полезни. Ние от Neostyle.bg ви спестяваме изключително много време и ви помагаме да изберете подарък, който да е неутрален и в същото време да показва добър вкус.

При среща с бащата на любимата

Ако ви предстои среща с родителите на партньорката ви и ви се иска да ги изненадате по някакъв начин, букетът с цветя ще ви спаси по отношение на това какво да подарите на майка ѝ, но какво да дадете на баща ѝ?

Имайки предвид, че не ви е познат и не знаете много за него, трябва да бъдете внимателни в избора си. Тук нашите подаръчни кутии могат да ви помогнат да направите лесен, но стилен подарък на баща ѝ. Този избор ще ви помогне в няколко аспекта:

  • Ще ви представи добре;
  • Има неутрален характер;
  • Притежава вкус и стил;
  • Практичен е.
Изненадайте специалния мъж в живота си с..
27.99 лв
Трябва Ви стилен подарък, който е подход..
54.99 лв
Трябва Ви стилен подарък, който е подход..
37.99 лв
Подаръчният комплект манерка с четири ме..
31.99 лв
Трябва Ви стилен подарък, който е подход..
31.99 лв
Трябва Ви стилен подарък, който е подход..
27.99 лв
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)