5-unikalni-idei-za-podaratsi-za-ivanovden-praznuvayte-s-sardechni-iznenadiИвановден е ден с огромно значение за българската култура,в който се празнува весело и се подаряват подаръци. Тази статия навлиза в същността на Ивановден и разглежда широк спектър от идеи за подаръци, предназначени за семейството,приятелите и колегите.
Празнуван със страст в България,Ивановден е не само ден на веселие и забавление, но и време за изразяване на обич и благодарност чрез подаръци.В исторически план подаръците за Ивановден имат символично значение и често се свързват спожелания за здраве,благоденствиеи щастие.Днес същността на деня е запазена, а гамата от подаръци се е разширила от традиционни до съвременни.

Подходящи подаръци за Ивановден

kutiya-s-butilka-vino-chestit-imen-den-na-niska-tsenauiski-set-rocks-the-connoisseurs-set-twist-whiskey-glass-edition-tsena-neostylekubinska-kafevarka-klausberg-na-top-tsena-neostylestilna-chasha-ot-polirezin-i-metal-king-in-the-north-tsena-neostyle

Ивановден е особен ден, който заслужава специален подарък. Ето няколко уникални предложения, които ще зарадват всеки.

Вино с персонализирана опаковка: изискан избор за ценители

Бутилка вино е представена в оригинална дървена кутия с весел надпис и цветни рисунки - специална кутия - стилна комбинация от бутилка червено вино от 250 ml и кутия с размери 24,5 x 20 cm с послание "Честит имен ден".

Луксозни чаши за уиски: подарък с класа

Комплектът чаши за уиски Twist Whisky Edition е идеалният подарък за любителите на уискито. Създаден, за да превърне всяка напитка в изискано преживяване. Комплектът включва две специални кристални чаши и шест гранитни охлаждащи камъка, които поддържат оптималната температура на уискито, без да го разреждат.

Кубинска кафеварка за еспресо: ароматна наслада

Насладете се на прекрасно кафе с кубинската кафеварка, която приготвя шест чаши ароматно еспресо. Благодарение на висококачествения алуминиев корпус, силиконовия пръстен и термозадържащата дръжка тя е лесна за употреба и почистване.

Луксозен комплект за червено вино: елегантност и качество

Този луксозен комплект за любители на виното включва стилни бармански чаши. Изработен от неръждаема стомана, той е идеален за поддържане на напитките хладни и за сервиране на виното при оптимална температура.

Оригинални идеи за именици

retro-benzinova-kolonka-dispensar-s-edin-markuch-niska-tsena-neostylehalba-za-bira-darvoto-na-zhivota-veronese-na-niska-tsenaorganayzer-a5-s-tvardi-koritsi-i-spirala-v-kutia-niska-tsena-neostylearmilarna-sfera-zemya-tsena-neostyle

Ретро бензинова колонка диспенсър с един маркуч

Този диспенсър за напитки е бижу за всяко събитие или домашно парти. Външният вид на ретро бензиновия диспенсър със сигурност ще привлече вниманието и ще предизвика шум. Прозрачната му купа улеснява проследяването на количествата напитки, а елегантният му дизайн придава неповторим чар на всяка обстановка. Този диспенсър е идеалният избор за любителите на алкохолни напитки и за тези, които искат да добавят креативност към обикновеното.

Халба за бира "Дървото на живота"

Тази чаша е нещо повече от съд за пиене на бира. Със своята уникална дръжка и дизайн тя символизира сила и хармония. Изработена от висококачествени материали като полирезин и метал, тази чаша е идеалният подарък за ценителите на бирата. Вътрешността от неръждаема стомана спомага за запазване на чистия вкус на бирата, а лесното сваляне я прави лесна за почистване.

Oрганайзер А5 с твърди корици и спирала в кутия

Този стилен органайзер е идеален за всеки, който обича да подрежда своите ангажименти и задачи. С красивата си твърда корица от ЕКО кожа и удобната спирална подвързия той е едновременно практичен и елегантен. В него има и много страници за календари и бележки. С елегантната си черна картонена кутия той е идеалният подарък за всеки повод.

Армиларна сфера Земя

Това е изключително елегантен и символичен подарък, идеален за любителите на астрономията и науките. Изработена от алуминий в кафяво и сребристо, тази статуетка е страхотно допълнение към всеки интериор, особено в образователни и интелектуални пространства.

Тези подаръци са внимателно подбрани, за да осигурят не само практическа стойност, но и естетическо удоволствие и оригиналност, и със сигурност ще зарадват получателя.

Забавни подаръци за шегаджии

alkoholna-ruletka-na-niska-tsena-neostyleuiski-set-oak-and-steel-skull-dekanter-s-6-chashi-za-shot-tsena-neostylestatuetka-na-sokrat-tsena-neostyleramka-za-snimki-nay-dobar-ribar-na-top-tsena-neostyle

Щури идеи за подаръци за Ивановден – празник, изпълнен с радост и шеги! Нека разгледаме няколко предложения, които ще внесат весело настроение и ще са перфектен избор за този специален ден.

Алкохолна рулетка

Това е забавна и вълнуваща игра, която със сигурност ще оживи всяко събиране. Правилата са прости: играчите се редуват да завъртят рулетката и хвърлят топчето. Когато попадне на определен номер, трябва да изпие шота, съответстващ на този номер. Отличен начин за разбиване на леда между гостите, но помнете - пийте отговорно!

Комплект за уиски Oak & Steel Skull:

Този комплект включва двуслойна стъклена чаша с вътрешен слой във формата на череп. Когато се налее питие, черепът сякаш оживява. Нестандартният и впечатляващ дизайн прави комплекта идеален за любителите на уникални и оригинални подаръци.

Комплект камасутра шотове в подаръчна кутия

Този комплект включва шот чаши с пози от Кама Сутра, подредени в елегантна подаръчна кутия. Идеален за онези, които обичат да съчетават любовта към алкохола с една доза еротика и хумор.

Рамка за снимка Най-добър Рибар

Със своя забавен надпис и място, запазено за любима снимка, тя е идеалният начин да покажете уважение и любов към хобито на получателя.

Избирайки тези подаръци, не само ще зарадвате близките си, но и ще допринесете за незабравими моменти на радост и смях. Направете Ивановден празник, изпълнен с уникални и вълнуващи преживявания!

Най-купуваните подаръци за Ивановден

komplekt-garafa-za-vino-s-dve-chashi-diamanti-na-niska-tsena-neostylekomplekt-pribori-za-barbekyu-tsena-neostyleplato-za-servirane-na-sirena-10-chasti-neostylekuhnenski-nozhove-na-darvena-postavka-kinghoff-na-niska-tsena-neostyle.jpg

Ивановден е специален празник. Имаме някои чудесни идеи за подаръци, които ще внесат радост и уют в дома на вашите близки. Ето някои предложения, които със сигурност ще ги зарадват:

Комплект гарафа за вино с две чаши – диаманти

Подарък за любителите на виното. Комплектът включва елегантен стъклен декантер и две чаши с форма на диамант, поставени върху дървена основа. Комплектът включва също тапа за вино и аксесоари за сервиране и съхранение на вино, всичко това в луксозна черна кутия.

Комплект прибори за барбекю

Точният подарък за любителите на грила. Включва метален нож, вилица, шпатула и щипка с дървени дръжки, поставени в удобен текстилен калъф с дръжки и цип за лесно пренасяне и съхранение.

Сет за сирена 10 части

Този изискан комплект за сирене включва ножове за различни видове сирене, порцеланова купа, метални щипки и магнитен дървен държач. Перфектен за сервиране на сирене при специални поводи и събирания.

Кухненски ножове комплект Kinghoff

Включва разнообразни кухненски ножове с ергономични дръжки и остриета с незалепващо покритие. Предлага се с подаръчна кутия и представлява атрактивен подарък.

Тези подаръци са не само практични, но и добавят стил и изтънченост към всеки дом. Изберете подходящия подарък за Ивановден и зарадвайте своите близки със сърдечна изненада!

Какво да подарим на мъж за Ивановден

staklena-bachva-s-6-chashi-tsena-neostyleusb-zapalka-toyota-tsena-neostyleritsar-niska-tsena-neostylegerb-za-stena-mechove-tsena-neostyle

Ивановден е един от тези специални празници, когато искаме да зарадваме близките си с нещо уникално и запомнящо се. Изборът на подходящ подарък може да бъде предизвикателство, но с малко креативност и внимание към детайлите, всяка изненада може да се превърне в незабравим спомен.

Стъклено буре с чаши

Поднесете като подарък стъклена бъчва. Идеален избор за любителите на качествени напитки и стилни аксесоари за дома. Изработено от фино стъкло и декорирано с тъмно дърво, бурето е не само красиво, но и много функционално. С размери 30 x 20 x 18 cm то е идеално за съхранение на алкохолни напитки, като същевременно добавя изискан щрих към всяко помещение.

Usb запалка Toyota

За технически настроените хора и пушачите USB запалката на Toyota е идеалният избор. Тази модерна електронна запалка може да се зарежда чрез USB и може да се използва във всякаква среда. В допълнение към практическата си стойност тази запалка е и стилен аксесоар, подходящ за подарък по всякакъв повод.

Рицар

Статуетка на рицар е чудесен подарък за тези, които обичат средновековната история и култура. Изработена с голямо внимание към детайла, тази статуетка е символ на смелост, доблест и сила. С височина 33 см тази статуя ще бъде забележително допълнение към дома на всеки, който цени тези качества.

Герб за стена - Мечове

Декоративен герб с кръстосани рицарски мечове е уникален подарък, който придава стил и благородство на всяко помещение; изработен от метал и дърво с размери 40 x 29 x 5 см, той е идеален за украса на стените в дома или офиса.

Подаръците за Ивановден не са просто вещи, те са израз на уважение и грижа. Изберете подарък, който да остави спомен и да покаже вашата благодарност и любов. Нека този Ивановден бъде запомнен с уникални и сърдечни изненади, които оставят дълготраен отпечатък в сърцата на получателите.

За празнуващ колега

vizitnik-pierre-cardin-klasik-karbon-pierre-cardin-tsena-neostylekomplekt-roler-i-himikalka-ferraghini-tsena-neostylekomplekt-himikal-i-mazhki-portfeyl-silver-flame-kolektsia-kamuflazh-zelen-tsena-neostylekomplekt-manerka-s-chetiri-metalni-chashki-i-funia-tsena-neostyle

Визитник Pierre Cardin класик карбон

Eлегантен и практичен, този визитник е идеалният подарък за колега. Той се предлага в луксозна подаръчна кутия с логото на Pierre Cardin. Идеален за съхранение на визитни картички със стил.

Комплект ролер и химикалка Ferraghini

Един изключително стилен и функционален подарък. Комплектът включва метални ролер и химикалка с въртящ механизъм, представени в красива кутия "F. Bartholdi". Съчетанието на сребърно и черно, плюс набразденият мотив под клипа, придават на тези писалки изтънчен и професионален вид.

Мъжки комплект Silver Flame - портфейл и химикал Зелен Камуфлаж

луксозен комплект, състоящ се от кожен портфейл и елегантна писалка в подаръчна кутия Silverflame. Съчетавайки практичност и изтънченост, този комплект е идеален за мъже, които ценят качеството и стила.

Подаръчен комплект за мъж

Комплектът включва колба от неръждаема стомана, обвита в термозадържаща екокожа, шишенце и четири метални чаши за шотове. Всичко това е подредено в стилна подаръчна кутия, предлагаща уникално изживяване и удобство при пътуване или празнуване на специални моменти.

Тези подаръци не само показват вашата грижовност и уважение към получателя, но и придават специален смисъл на празника. Направете деня незабравим за вашите колеги, бизнес партньори и специалните хора в живота ви, като изберете подходящия подарък за Ивановден!

Идеи подходящи за момиче

vechna-roza-v-staklenitsa-s-led-svetlina-na-niska-tsena-neostylekomplekt-2-chashi-90ml-s-chiniyki-i-lazhichki-kotki-na-niska-tsena-neostyleperla-na-lubovta-v-mida-na-niska-tsena-neostylegolyamo-meche-ot-beli-rozi-na-niska-tsena-neostyle

Златна роза в стъкленица: символ на вечната любов

Много повече от подарък, Златната роза от neostyle.bg е символ на вечна любов и изтънченост. С уникалното си присъствие тя внася искрящ блясък в дома или офиса. Покрита с истински златен прах, тази ръчно изработена красота е израз на нежност и грижа.

Комплект от порцеланови чаши „Котки“: изящество и топлина

Подаръчният комплект чаши за кафе "Котка" на neostyle.bg е идеалният избор за тези, които обичат красивите неща. Състоящ се от две порцеланови чаши, чинийка и лъжичка, комплектът придава елегантност и радост на събиранията с приятели и семейството.

Перла на любовта в мида: оригиналност и изненада

Истинска перла в мида от neostyle.bg е уникален подарък, който носи късмет и любов. Перлата е скрита в медальон с форма на сърце, който изразява нежност и грижа.

Голямо мече от рози: неповторима романтика

Този елегантен аксесоар е перфектният подарък, символизиращ любов и трайност. Голямото мече от рози от Neostyle.bg е изключителен израз на чувственост и оригиналност, който никога няма да увяхне.

Денят на Ивановден е възможност да изразите най-съкровените си чувства към любимите си хора. Изберете подарък, който говори на сърцето и ще бъде запомнен за цял живот. Всяка от тези уникални идеи е създадена, за да донесе радост и усмивки на вашите близки.

Женски подарък за Ивановден

luksozen-dekanter-na-niska-tsena-neostyleart-statuetka-na-vlyubeni-na-top-tsena-neostylestatuetka-darvoto-na-balansa-hit-tsena-neostylekomplekt-za-podpravki-na-metalna-stoyka-tsena-neostyle

Именният ден е специален празник, който изисква внимателно подбрани подаръци. В тази статия предлагаме няколко уникални идеи, които ще зарадват вашите близки и ще направят празника незабравим.

Декантер

Огледалната стъклена кана е много практичен и стилен избор. Наклоненото гърло предпазва от разливане, а модерният дизайн подхожда на всеки интериор. С вместимост от 1,5 литра тя е идеална за сервиране на отлежали вина или за създаване на уютна атмосфера.

Декоративна статуетка "влюбена двойка": символ на любов и обич

Тази скулптура е прекрасен символ на вечната любов и подкрепа. Изработена от висококачествен материал полирезин, тази скулптура е идеалният подарък за специални поводи. Тази статуетка е много повече от фигурка, тя е послание за безкрайна любов и признателност.

Декоративна статуетка "дърво на баланса": хармония и красота

Изработена от мангово дърво и алуминий, скулптурата "Дърво на баланса" е уникално допълнение към всеки дом. То символизира баланса в живота и е чудесен начин да добавите изтънченост и вдъхновение към интериора си.

Комплект за подправки на метална стойка: практичност и стил в кухнята

Перфектният комплект за подреждане на подправките в кухнята. Лесен за използване, голям размер, модерен и функционален.

Изборът на подарък за Ивановден не трябва да е труден. Основното нещо е да се вземат предвид личността и интересите на получателя. Независимо дали е практичен, забавен или сантиментален, подаръкът трябва да се основава на любов и уважение. Така ще отпразнувате не само Ивановден, но и връзката си с любимия човек.

Този празничен сезон изберете подарък, който отговаря на личността и вкусовете на получателя. Всяка от тези идеи има своя чар и значение и прави Ивановден още по-специален и запомнящ се.