Учителко любима, целувам ти ръка! Така започва една от най-хубавите български песни, посветени на едни от най-скъпите хора в живота и по-скоро в детството ни – нашите скъпи учители. Ние не сме добри в измислянето на песни и прелестни думи в рими, но затова пък много ни бива в измислянето на подходящи подаръци за всеки. А днес дори имаме цял пакет от варианти за изненада, която да направите на любимата учителка. Вижте 28 уникални идеи за подаръци за учителка.

Подаръци за учителка жена

zlatna-roza-v-podarachna-kutiya-na-niska-tsenachasha-za-kafe-simple-life-s-lazhichka-na-shok-tsenakutiya-za-bizhuta-ot-eko-kozha-na-evtina-tsenaalbum-za-snimki-s-dekoratsia

Нека започнем с няколко класически женски подаръци. Те, разбира се, са идеални и за вашата учителка или за преподавателката на вашите деца. Следващите предложения са изключително женствени, но и достатъчно универсални, за да ги ползвате и за други поводи. Започваме с уникална златна роза. Защото точно както златото е най-скъпият благороден метал, така и нашата учителка е най-скъпата ни приятелка в усвояване на нови знания. Продължаваме със страхотна луксозна чаша за кафе, за да може учителката да се похвали пред колежките си колко много я оценят учениците й, докато са на сладка раздумка в голямото междучасие. Имаме и предложение за уникален албум за снимки с декорация и той е естествено изцяло в духа на науката и просветата – създаден под формата на великолепна старинна книга с дебели корици. Книгите са важна част от живота на учителите, те са центърът на съществуването им, а и на техния домашен интериор, така че този подарък, със сигурност, ще бъде попадение в десетката. Завършваме с нещо женствено и класическо – кутия за бижута под формата на прекрасно ковчеже за истински съкровища.

Подаръци за учител мъж

lav-veroneseklasicheski-mazhki-kolan-110-smaksesoari-za-vino-tsenaart-statuetka-litse-nishto-ne-sam-kazal-top-tsena

И за да не подценяваме и мъжете сред учителския колектив, имаме и не малко на брой предложения за подаръци и за тях. Първата ни супер идея за учител за мъж е подарък под формата на царя на животните, а именно оригинална декоративна пластика лъв. Следващият ни вариант е луксозен класически колан от кожа – стилен и изискан като визията на всеки уважаващ себе си учител. Коланът е изработен от висококачествена еко кожа и може да пасне идеално както на класически прав мъжки панталон, така и на по-младежка визия, включително и с дънки или спортно-елегантни джинси. Можете да заложите и на този свеж сет от аксесоари за вино. Той е много добър вариант за по-възрастен учител. И последното ни предложение е страхотна арт статуетка лица, защото лицето на учителя е може би най-често сънуваното лице от нас дори когато остареем. Не е ли така? Тази статуетка е супер изящна и елегантна, а освен това и достатъчно стилна, за да пасне на всеки интериор – дори на този в класната стая или в личния кабинет на вашия учител.

Подаръци за класен ръководител

art-statuetka-na-pero-evtinobiznes-komplekt-f-bartholdi-tsenabelezhnik-dnevnikat-na-edin-super-uchitel-na-top-tsenaglobus-na-top-tsena

Най-голямо внимание от своите ученици в училище получават класните ръководители. За тях подаръкът обикновено е най-специален. Естествено, класен ръководител може да е както мъж, така и жена. Ето затова и нашите подаръци за класен ръководител ще са подходящи и в двата случая. Започваме с една специална арт статуетка на перо – символ на четмото и писмото, на което ни учи класният ръководител в началното училище. Тази статуетка е истинско произведение на изкуството. В нея има както доза изящество, така и онази просветна лудост – повод за уважение, което таим към всеки наш учител, нали? Продължаваме със супер готин бележник „гениален учител“ в страхотен дизайн и с достатъчно на брой листове, за да може класният да си води бележки както за учениците си, така и за специалните изненади, които им подготвя. Бележникът е изписан с различни интересни послания на своята корица, така че в този случай дори не е нужно да предлагате картичка. Макар че, ако трябва да сме честни, тя е много важна за изненадата на една учителка. Следващата ни идея е великолепният и изискан бизнес комплект, комбиниращ химикалка, визитник и ключодържател. А за финал ви представяме ето този супер готин глобус, който дори може да краси и класната стая!Глобусът е не по-малко важен символ в учението, а ако подаръкът е предназначен за учител, който преподава по география, просто ще направите истинско попадение!

Подаръци за класната за завършването

dekanter-s-dve-chashi-za-vino-freitas-doreskupa-zvezda-super-uchitelstatuetka-uchitelkastatuetka-uchitel

Продължаваме с темата класен ръководител. Този път обаче поводът е още по-специален, затова и подаръкът трябва да е наистина запомнящ се и атрактивен. Става въпрос за завършването, моментът, когато класът трябва да се прости със своята любимата учителка, но и да окаже заслуженото внимание и благодарност за всички добрини и знания. Започваме със стилен декантер с две чаши за вино. Изработен е от кристал и разполага с прекрасна декорация. Подходящ е по-скоро за семейните класни ръководители. Следва купа звезда, посветена не на кого да е, а на учител номер едно. Какво по-добро предложение от това? С него ясно и кратко казвате очевидното – вашата класна ръководителка е номер едно. Завършваме с две супер готини статуетки. Те стават за мъж и жена класни ръководители. Според пола на вашия класен ръководител, заложете на Статуетка учителка или Статуетка учител. Добър вариант е да комбинирате такава статуетка с букет цветя! При всички случаи можете да заложите и на оригинална опаковка, а защо не и просто да пъхнете статуетката в луксозна кутия за подаръци.

Подарък за учителка в детската градина

kutia-za-bizhuta-s-chekmedzhe-i-ogledaloart-statuetka-na-glava-na-slon-40-sm-tsenafotoramka-kolazh-11-snimki-peperudi-tsenakozhen-organayzer-a5-s-himikalka-v-kutia-tsena

Няма какво да се лъжем, учителките в детските градини са онези мили и грижовни госпожи, които също носим в сърцето си до края на живота. Всъщност, това са нашите първи учителки. Именно са тези, които поставят основите на нашето образование, а и често дори и на нашето добро възпитание. Затова е важно да се постараем и в избора на подаръци за учителката в детската градина. Разбира се, ние имаме варианти и за такъв повод. Започваме с романтично декоративно огледало с чекмедже. Избрахме го, защото често учителките в детските градини са по-млади и този подарък хем ще им влезе в употреба, хем ще пасне идеално на начина им на живот. Продължаваме и с декоративна фигура слон. А защо слон ли? Ами защото той носи късмет и символизира спокойствието и мъдростта. Следва скромен, но подарък от сърце, стига да се постараете повечко за него. Това е колаж от 11 снимки и както се досещате, трябва да го запомните със снимки от първа, втора, та чак до четвърта група! Завършваме с един практичен и много изискан подарък за учителка в детска градина – кожен органайзър А5 с химикалка в кутия. Това е стилен и елегантен начин да подарите нещо практично и красиво на любимата детска учителка!

Уникални и оригинални подаръци за учителка

art-figura-na-ratse-sartse-na-hit-tsenaart-plastika-nishto-ne-sam-chul-na-top-tsena-malkakaligrafski-podarachen-komplekt-tsenapyasachen-chasovnik-tsena

А сега влезем в хипотезата, че учителката преподава на по-горен клас или просто имате за идея да подарите нещо различно и необичайно. Следва нашата класация за най-добрите уникални и оригинални подаръци за учителка. Ето едно наистина добро предложение за целта: арт статуетка любов, защото любовта е само началото на чувствата, които изпитвате към любимата ви госпожа. Следва арт фигура на лице, подпряно на ръка, защото не е ли това точно позата, в която толкова много пъти сте седели и слушали урока на вашата учителка (а може и нейното мъмрене). А какво ще кажете за тази луксозна писалка от естествено перо? Стилна, изискана и същевременно толкова подходяща за един човек на словото, на знанието и на науката! Завършваме с пясъчен часовник. А ако се чудите защо точно това? Ами защото учениците най-много обичат да правят това – да отброяват времето до края на часа!

Коледни подаръци за учител

tea-for-one-s-koledni-motivikoledna-chasha-kotentse-tsenakoledni-mecheta-top-tsena-tsenaserviz-za-torta-elen-tsena

Нашата селекция от 28 идеи за подаръци за учители завършва с чуден сет от коледни подаръци. Традиция е преди коледната ваканция да се постараем да зарадваме любимите ни учители и да направим празника им страхотен още преди дори да е дошъл. Имаме цели 4 идеи за подарък за учител за Коледа. Какво ще кажете за коледна чаша за кафе с котенца? О, вашата класна ръководителка ще я хареса толкова много, че до пролетта с кеф ще си я ползва и ще пие от нея, докато се мъчи да задържи вниманието ви в час. Следва сувенир под формата на две коледни мечета. Те са сладки и създават именно коледно настроение – на уют и домашно спокойствие! Имаме и готин сервиз за торта елен в коледна тематика. Ако не друго, това може да е добър намек за класната ви отново да ви почерпи с някоя от нейните рецепти за домашни сладки или кекс! И завършваме с нещо наистина коледно – сет с чаша и чайник с Дядо Коледа. За да може дори на Коледа, дори в утрото преди  настъпването на Нова Година вашата учителка да си спомня за вас, докато си пие чая.

Последно, но не по важност, в никакъв случай не забравяйте картичка. За всички учителки много по-важни са не материалното и стойността на подаръка, колкото идеята, жестът и най-вече посланието. Най-умният от класа да седне и да измисли нещо оригинално. Учителите мразят преписването. Така че в никакъв случай не бива да преписвате коледното или каквото и да е друго пожелание. Нека то да бъде ваше собствено, да идва от вашето сърце и да бъде изразено с вашите думи!