izborat-na-podarak-za-imen-den-na-mazh

В българския празничен календар особено място е отредено на имени дни като Йордановден, Ивановден, Гергьовден и др., които се празнуват по подобаващ начин. Имениците полагат много усилия да ни посрещнат с богата трапеза, но и ние трябва да се постараем да им изберем подходящ подарък.

Макар да изглежда, че да се избере подарък за мъж не е лека задача, ако проучите по-подробно различни предложения, ще успеете да изненадате с нещо оригинално именика.

Специален подарък

staklena-bachva-s-6-chashi-niska-tsenagolyam-trofeen-nozh-s-nastolna-postavka-tsena3d-chasha-cherep-na-niska-tsena -tsenakomplekt-za-uiski-cherep-tsena

Ако именикът ви е много близък, с по-специален подарък ще покажете своето отношение и колко много държите на него.

Стъклено буре с чаши, в което именикът може да съхранява вино или друга напитка, е  не само функционален предмет, но ще служи и за красива декорация в дома.

За именици, почитатели на лова и всякакви оръжия, много подходящ ще бъде трофеен нож с настолна поставка. Дръжката е реплика на еленов рог, а острието е двустранно скъсено. Окомплектован е с красива дървена поставка с част от еленов рог.

Ефектен и много забележим подарък за мъж е и оригинална чаша Game of Thrones, която е от специална смола и стомана.

Практичен, креативен и различен е комплектът за уиски череп, в който 6-те чаши са с неповторим дизайн и с втори пласт стъкло под формата на череп.

Като идеи за специален подарък са и икона с изображение на светеца, чието име носи именикът, глобус диспенсър за напитки, аксесоари за вино и др.

Подарък за мъже в по-напреднала възраст

darven-shah-i-tabla-evtinzapalka-silver-flame-na-hit-tsena-tsenatermo-chasha-s-logo-na-audi-na-niska-tsena-tsenaikona-na-isus-hristos-na-niska-tsena

Без значение дали искате да изненадате с подарък мъж или жена, непременно трябва да се съобразите и с възрастта. За вашите по-възрастни бащи, дядовци, приятели и др. именици може да се спрете на подаръци, свързани с домашния уют и любими занимания .

Ако е почитател на настолните игри, с един стилен комплект дървен шах и табла именикът ще може да прекарва часове наред в игра с приятел или с някой от семейството.

В случай, че е страстен пушач, ветроустойчива запалка с елегантен надпис би допълнила удоволствието от този така или иначе вреден навик.

Добра идея за подарък е и термочаша с лого  на любима марка автомобили, която би улеснила именика да запази топлината на кафето или чая си, за да изпие напитката на чист въздух на терасата, в градината или в парка.

Подарък с духовно послание и израз на вашите искрени пожелания за благоденствие е иконата на Исус Христос Пантократор или друга икона, която да носи душевен мир и защита на дома.

За колекционерите на репродукции на оръжия ще бъде добра идея да изберете античен пистолет на дървена поставка, а ако колекционира кораби – дървен макет на кораб.

Подарък за активните мъже

globus-bar-world-top-tsenaplato-za-sirena-s-nozh-i-vilitsa-na-top-tsenapostavka-za-vino-orel-na-top-tsenanargile-chashi-za-uiski-s-garafa-bohemia-quadro-neostyle

Мъжете, които са в активната си възраст са обикновено утвърдени в професията си. Имат свой стил и водят динамичен начин на живот. За такива мъже може да се спрете например на настолен глобус бар с апликация на старинна карта. В него именикът може да съхранява бутилки и в същото време е вещ, много атрактивна за интериора.

Отличен избор за любител на сирената е плато за сирена с ножове. Комплектът включва каменна плоча и 2 прибора за рязане на сирена.

Ако мъжът, на когото ще подарявате, е много амбициозен човек, подходящ за смели и действащи хора е статуетка на орел. Орелът е символ на острото зрение и властта, а цялата статуетка представлява изключително красива дървена поставка за бутилка вино.

За бизнес мъж, който цени стилното, изберете сервиз за уиски с гарафа Bohemia, чиито чаши са с нестандартна форма, а гарафата има изключително изящни извивки. Уникалният комплект ще бъде изискан подарък, с който вашият съпруг, баща, приятел или брат ще привлича винаги вниманието на гостите си.

Една метална поставка за бутилка също би се оказала практичен подарък, а и мъжете обичат повече функционалните изненади.

Ако именикът е от зодия „Скорпион” и особено ако е ловец, подаръчен комплект, съдържащ манерка, чаша, фуния, химикалка и табакера, би му доставил радост с практичността и стила си.

На фен на високите скорости, който може да бъде по-млад, но и на по-улегнала възраст, вероятно би допаднал декоративен часовник под формата на пластика мотор, който е едновременно полезен подарък и интересна част от интериора.

Подарък за шефа

komplekt-mazhki-portfeyl-i-himikal-silver-flame-evtina-tsenavizitnik-pierre-cardin-karbon-s-magnitno-zatvaryane-tsenamazhki-komplekt-portfeyl-i-kolan-ot-estestvena-kozha-115-sm.-silver-flameart-figura-na-glava-na-lav-tsena

Шефът ви със сигурност обича да празнува имения си ден, а подаръкът за шеф трябва да бъде внимателно избран.

Сред топ подаръците винаги е бизнес комплект от химикалка и запалка, но ако шефът ви не е пушач, може да изберете мъжки комплект портфейл и химикал. Естествената кожа на портфейла и елегантната химикалка придават изисканост на подаръка.

Друг класически подарък за шеф е визитник с магнитно затваряне, доставен в луксозна подаръчна кутия, или луксозен сет от портфейл и колан.

Шефа си може да впечатлите и със статуетка на лъв. Царственият лъв символизира сила, могъщество и непобедимост и по всяка вероятност ще заеме видно място на шефското бюро.

Добра идея е и изборът на декоративен герб за стена с два кръстосани меча, изработени от метал и дърво, който може да бъде оригинална декорация за стена у дома или в офиса.

Ако искате действително да впечатлите шефа, това без съмнение ще направите с комплект за бюро с махагонов цвят, който включва визитник, електронен часовник, моливник и поставки за моливник и телефон.

Има още много критерии, които да проследите при избор на най-подходящия подарък за имен ден. Мъжете имат различни навици и интереси, хобита и предпочитания. Ако знаете повече за тях,  ще ви бъде по-лесно.

Много мъже например ще се радват да получат като подарък наргиле, покер сет в метална кутия и дори сет стрийптиз шотове, ако са любители на алкохола и еротиката.

За запалените по футбола фенове на конкретен отбор ще е голямо удоволствие да получат халба за бира с лого на любимия тим, а чашата за бира с алкохолометър винаги ще създава купонджийско настроение.

Разбира се, вие винаги може да подарите и стандартното при повечето случаи като USB запалка, класически мъжки колан, ключодържател или само бутилка вино. Важното е да е от сърце, да носи вашето послание за здраве и дълголетие и да предизвика усмивка по лицето на именика.