Остават само няколко месеца до настъпването на годината на белия метален Вол по китайския календар. Настоящата година под знака на Плъха ще отстъпи място на силния Вол/Бик на 12 февруари 2021г., който ще властва до 31 януари 2022г.

Волът/Бикът е вторият от всичките 12 китайски зодиакални знаци.

Неговата година е след тази на белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър. Вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик, ако годината ви на раждане е 1913, 1925 и т.н. през 12 години.


ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПОДАРЪЦИ  ЗА ГОДИНАТА НА ВОЛА


Бикът е символ на голямо богатство


и голям успех. Свързва се с настъпващата пролет, с богатата реколта, носи плодородие и сполука. Той се смята за свещено животно в Индия, Китай, Тайланд, Непал и някои части на Азия. Това силно и гордо животно помага при изпитанията в живота, както и се грижи за благосъстоянието на семейството и домакинството. В същото време предпазва от лоши помисли и зли духове.

Понеже

за Вола е много характерно трудолюбието,


то и през новата 2021г. хората от този зодиакален знак ще бъдат възнаградени за упорития си труд. Те ще имат изключителни възможности за развитие в кариерата и много материални облаги.

Все пак трябва да се отнасят много внимателно към парите – пестеливо и прагматично. Ще имат много работа, но трябва да я степенуват и да дозират енергията си за перспективни дейности.

Важното е Биковете да бъдат много отговорни и да не използват нечестни методи за забогатяване.

По отношение на семейството – необвързаните могат да се надяват да сключат брак, а женените двойки ще посрещнат нов член в семейството.

Изобщо Вола/Бика го очаква стабилна година, а препятствията пред него ще бъдат преодолявани с лекота.

През 2021г. най-много щастие е отредено на силните и амбициозните хора, които преследват целите си упорито. Но трябва да го правят сами, независими от чужда помощ и това се отнася за всички сфери на живота.

Сред известните хора от зодия Бик са Наполеон, Чарли Чаплин, Антъни Хопкинс, Адолф Хитлер, Уолт Дисни и др. В една или в друга степен те са успели в своя живот благодарение точно на амбизиозността и упоритостта си.

Сред най-късметлийските зодии
според китайския хороскоп са четири: Плъх, Тигър, Петел и Маймуна.

Плъхове са родените през 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020г. За тях настъпващата година ще бъде щедра откъм търпение и силен дух. Това ще им помогне да преодолеят всички препятствия и да променят живота си към по-добро. Тази година за Плъховете ще бъде изключително продуктивна.

Тигри са родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010г. Този знак от китайския хороскоп е надарен с много късмет през цялата предстояща година. Но за това трябва да разчитат повече на себе си, а не на околните, което ще ги направи още по-силни и самоуверени.

Петлите също ги очаква много късмет. Това са хората, родени през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017г. За тях годината на металния Бик ще бъде година на динамика и нови запознанства. Според експертите Петлите трябва да се доверят на поднесените от съдбата знаци, защото те им предвещават щастие и просперитет.

Маймуните – това са онези, родени през годините 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 и 2016г. Късметът и щастието са на страната на Маймуните. В личен план ще бъдат изключително облагодетелствани. Обвързаните ще продължат развитието на връзката си, а нови запознанства ще променят живота на необвързаните. Плановете на Маймуните през 2021г. са наистина страхотни. Ако сте родени под този знак, мислете по-позитивно и слушайте интуицията си.

За зодия Вол/Бик идващата година ще осигури изключителни възможности в кариерата и много материални стимули.

А онези зодии, които не спират да полагат усилия, ще се радват на много пари.

Освен това отговорностите ще бъдат усетени по-силно, а усилията и дисциплинираността за постигането на желаните цели трябва да бъдат много повече.

Понеже годината е метална,

ще ни донесат щастие цветове


като бяло, жълто и зелено. Известно е, че те привличат успеха и просперитета. Затова трябва да носите метални аксесоари.

За да привлечете късмета в дома си или в бизнеса, според фън шуй желателно да имате изображение на животното на годината или негова статуетка. Това ще ви гарантира осъществяване на желанията.

Чудесна идея е и не само за наближаващата Коледа, но и при различни поводи през новата година

да подарявате статуетки или пластики на бик.


Но дори и без повод, може да зарадвате себе си ли ваш приятел с нещо наистина оригинално и красиво, натоварено със силна символика и заряд с положителна енергия.

Ако вече сте си направили списък на подаръците, които ви предстои да купите за Коледа, на всяка цена разгледайте стилните и оригинални предложения на Neostyle.bg.

Сред интересните пластики и статуетки изберете онази, която според вас ще отговаря най-точно на същността на получателя й.



За близък човек или приятел


Нещо различно и наистина зареждащо с настроение всеки ден е

Статуетка глава на бик.


Тя е изработена от полирезин, а размерите й позволяват да бъде поставена на всяко едно място в дома или в офиса. Излъчваща сила и могъщество, главата на бик ще напомня визуално всеки път, че човек с упоритост и търпение може да постигне всичко.

За работещ във финансова институция


Неслучайно скулптури на бик се издигат пред много финансови институции по целия свят. От хилядолетия това силно животно символизира материално благополучие.

За всеки ваш познат или близък човек, който работи в сферата на финансите, скрито позитивно послание ще носят следните предложения на Neostyle.bg за подарък:

Абстрактна пластика бик


Изработена от полимерна смола, пластиката е много детайлна и реалистична. Самата нападателна поза на животното символизира устрем и могъщество за прогонване на лошото, а в същото време и защита на всичко ценно за притежателя й.

Всеки, заемащ ръководен пост във финансова институция, а и ваш колега, брокер или банкер би се впечатлил от красотата, изяществото и стила на статуетката.





Декоративна пластика бик


Тази статуетка също е изработена от полимерна смола. Подобно на абстрактната пластика, тя е много реалистична. Тъй като цветово е решена в тъмнокафявата гама, това й придава строг вид.

Тук бикът е с наведена за атака глава и с очертани мускули. Неговата целеустременост ще направи по-уверен всеки, който притежава статуетката. Това може да бъде работещ във финансовата сфера, банковото дело, предприемачеството и др.

Подходящ подарък е и за мъже, които има деца или предстои да им се роди дете.

Бик/Декоративна фигура на бик/Пластика на бик


И трите статуетки са изработени от полирезин и са с еднакви размери – 13,5 см височина и 30 см ширина. Приличат се и по позата на бика – с наведена напред глава, с напрегнати мускули, готов за нападение и за защита едновременно.

Изключително реалистичната им изработка и внушаващата сила и мощ визия, правят всяка една от статуетките добро решение за избор на подарък. За когото и да е предназначен той, излъчването му ще бъде същото – сила и увереност.

Макар че бикът носи мъжкото начало, с дотук посочените предложения на Neostyle.bg можете да зарадвате и дама.

Има обаче няколко статуетки, които носят безкомпромисно излъчване, предназначено предимно за мъже.


С акцент върху мъжкото начало

- Арт статуетката Клеопатра е оригинално и издържано в модернистичен стил решение на бича глава. Красивите орнаменти по повърхността й не омаловажават струящата авторитетна сила на здравите извити рога и внушителните изпъкнали очи.

Като че ли само в главата е събрана цялата положителна енергия на това животно и това няма как да не се почувства от притежателя на статуетката.

Едно истинско бижу на арт изкуството, което ще краси интериора в дома или на работното място.

- Статуетката на бик от колекцията на Veronese с всеки реалистичен детайл по нея поражда асоциации за мъжката сила, за плодовитостта.

Наклонената застрашително и в същото време грациозна глава, здраво стъпилият преден ляв крак, неспокойно повдигнатата опашка – всичко в статуетката е издържано в елегантен стил и я прави чудесен избор за мъжки подарък.

- Статуетката на бик от колекцията на Neostyle.bg има уникален дизайн.

Отделните елементи, разположени по повърхността на фигурата на бика, само подсилват внушителната сила и отново мъжкото начало.

И понеже всеки мъж мечтае да построи дом, да посади дърво и да остави след себе си потомство, тази статуетка е точното попадение за подарък.

За притежателя й бикът ще бъде като талисман – за неукротима сила, твърдо отстояване на принципите, лидерски качества, които да му помогнат да сбъдне мечтите си.


За мъже със самочувствие


Една луксозна чаша за ракия винаги може да зарадва всеки мъж. Но

чашата за ракия бик,

изработена от сребро и стъкло от португалския бранд Freitas&Dores надминава всички очаквания.

Формата й – глава на бик, е сполучливо и уникално решение. Среброто придава допълнителен стил и усещане за страхопочитание.

Такава чаша е много подходяща като подарък за мъже с високо самочувствие, отдадени изцяло на семейството и работата си.

По всеки повод може да подарите чашата – рождени и имени дни, делови срещи и семейни събирания. А ако мъжът е ловец, чашата ще му достави голямо удоволствие и с радост ще вдига наздравици с нея.

Разбира се, може да използвате чашата и за лична употреба. Тя е висока 8,5 см, но обемът й е по-голям от стандартните заради диаметъра й от 4,2 см. Стъклото е подсилено за устойчивост, за да може да се използва без проблеми всекидневно.

В същото време чашата за ракия с формата на бик би изглеждала добре, поставена на секцията ви като едно допълнение към интериора.

А ако някой ви каже, че статуетките в дома или в офиса са отживелица, просто му обяснете, че през вековете

статуите винаги са били символи на вечните ценности,


на трайността, на обич, защита и спомен. Те са сувенири, които можете да сложите на видно място и лесно да ги преместите на друго. Могат да служат за украса и декорация, създавайки усещането, че всеки миг ще оживеят. Красива е тяхната структура и всеки малък детайл по тях.

Статуетките са като едни малки паметници в чест на нещо достойно. Всяка статуетка или пластика, колкото и малка да е тя, винаги внушава несъзнателно усещане за искреност и непреходност. Още повече ако е подарък за наш приятел или близък.

Когато се колебаете какво точно да подарите, заложете на статуетките. Те са многофункционални, защото съчетават изкуство, красота и стил.

Според фън шуй животното, символизиращо дадената година, задължително се поставя с лице навътре към дома и с гръб към входната врата.

И понеже предстои годината на белия метален Бик, да си припомним, че металът символизира твърдост на духа и стабилност, Бикът – пари и просперитет, а белият цвят – чистота и хармония.

Китайските астролози смятат, че ни чака година на стабилност, възстановяване след серия сътресения и хармонизация на вътрешния и външния свят.

Но енергията на Вола/Бика е тежка и бавна. Затова всичко ще става по-мудно и постепенно.

А когато всеки има в дома си предмет с изображение на бик, това ще го стимулира да върви, макар и по-бавно, напред към постигане на желаните цели.

Затова и статуетките и пластиките на Neostyle.bg са прекрасна възможност за подарък. Така всеки може да почувства силата на второто от зодиакалните животни в китайския календар, но първо по трудолюбие и сила – вола.


ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА ТУК