kreativni-idei-za-podarak-za-lyubimiya-neostyleКреативността е свързана с малките детайли. Всеки може да подари стандартен подарък и да вложи малко усилия, за да го направи да изглежда различен. Но да измислите нещо, което не прилича на нищо, което те биха очаквали, но все пак по някакъв начин е тяхно? Това изисква истински умения. Ако ви предстои събитие, на което трябва да направите подарък на някого, или просто искате да покажете на близките си колко много ви е грижа, тези идеи за подаръци "Направи си сам" ще ви бъдат от полза. Само с малко време и усилия можете да им подарите нещо специално, което няма да намерят в нито един магазин. Всеки обича да получава подаръци, но да ги подарява е още по-забавно. Измислянето на креативни подаръци не е толкова трудно, колкото изглежда, и ни се доверете, когато казваме, че получателят ще го хареса! Предлагаме ви няколко креативни идеи за подаръци за любимите ви приятели:

Творчески подаръци за нея

- Снимката на спално бельо.  Спалното бельо е чудесен подарък за всеки, но персонализираното спално бельо е изключително специално. Можете да създадете такова, като качите върху спалното бельо снимки на нея и нейните близки, домашни любимци и др. Този подарък ще бъде нещо, което тя ще може да гледа всеки ден и да си спомня за всички хубави моменти, които е имала.

- Комплект четки за грим.  Ако тя обича да използва грим, комплектът четки за грим е идеалният подарък. Можете да вземете такъв с любимия ѝ цвят или да изберете комплект с различни цветове, така че тя да има всичко необходимо, за да създаде широк спектър от визии. Този комплект включва калъф, така че тя да може да съхранява всички четки заедно и да ги взема със себе си, когато пътува.

Креативни подаръци за него

- Дървеният часовник. Един от най-добрите подаръци за мъже е часовник. Можете да вземете такъв, който е персонализиран с неговото име. Този дървен часовник е едновременно стилен и различен от това, което той може би е свикнал да носи. Дървото може да бъде оцветено във всякакъв цвят, така че можете да изберете нюанс, който да съответства на неговата личност или гардероб.

- - Възглавницата за пътуване. Всеки може да се възползва от нова възглавница за пътуване, но повечето не са много стилни. Тази възглавница за пътуване от изкуствена кожа е едновременно удобна и модерна. Той може да я вземе със себе си по време на всеки от бъдещите си полети или пътувания и ще изглежда добре, когато го прави.

Креативни подаръци за мама

- Терариумът със сукуленти. Ако майка ви обича градинарството, този терариум ще ѝ хареса. В него може да постави сукуленти и мини кактуси и се предлага в няколко различни цвята. Можете да получите такъв подарък за всеки повод. Това е хубав подарък за новодомците, коледен подарък, подарък за Деня на майката или просто начин да кажете "Обичам те" през цялата година.

- Шалът на одеялото. Майката ще хареса този шал за одеяло, който е изработен от изкуствена кожа. Можете да вземете такъв в любимия ѝ цвят или в неутрален цвят като черно или сиво, така че да може да се носи с много различни тоалети. Това е подарък, който не спира да се подарява, тъй като тя може да го използва всеки път, когато иска да получи топла прегръдка или да се сгуши в любимия човек. Освен това се предлага в хубава подаръчна кутия, така че е готов за подаряване веднага след като го закупите.

Креативни подаръци за приятели

- Букетът с балсам за устни. Можете да подарите на приятелите си букет от балсам за устни и скраб за устни за следващото преспиване, което организирате. Този подарък е полезен, забавен и е нещо, което тя ще помни години наред. Можете да го направите още по-личен, като изберете различни вкусове балсам за устни. Има много варианти и можете да изберете такъв, който е с аромат на любимите ѝ бонбони или напитка.

- Гривната за приятелство. Гривните за приятелство са класически подарък за най-добрите приятели. Можете да вземете комплект, който се предлага с всичко необходимо за направата им, или да изберете предварително изработени гривни. Има много различни цветове и стилове, от които да избирате, така че можете да изберете такива, които ще се харесат и на вас, и на приятелката ви.

Заключение

Тези креативни идеи за подаръци са идеални за специални поводи като рождени дни, годишнини и празници, както и просто за да покажете на някого, че ви е грижа за него. Не е нужно да харчите много пари за подарък, а и не е нужно да ходите до магазина, за да го вземете. С тези идеи за подаръци "Направи си сам" ще можете да създадете нещо специално и уникално за хората в живота си.