nai-donrite-idei-za-korporativni-biznes-podaratsi

Според специалистите, най-трудно се избират бизнес подаръци. Корпоративните подаръци в действителност са специфични. Съвсем друго е, а и по-лесно да измислим някоя сантиментална идея, базирайки се на интересите и духовната същност на нашите близки. Корпоративни подаръци обаче може спокойно да подарите и на близки хора, особено ако се занимават с бизнес, в момента са във важен етап от развитието на своята кариера или просто са работохолици. При всички случаи изборът на корпоративен бизнес подарък не е най-лесната задача на света. Ето защо ние отново сме тук, за да ви дадем някои страхотни насоки и идеи за подобен тип изненади – луксозни фирмени подаръци, бизнес подаръци за мъже и жени, а дори и варианти за подарък за юбилей на фирма.

Корпоративни подаръци

luksozen-biznes-podarak-f-bartholdikozhen-organayzer-a5-s-himikalka-v-kutiaset-pierre-cardin-himikal-i-portofeyldarven-vechen-kalendar-s-ramka-za-snimki

Започваме с няколко класически корпоративни подаръци. Те са страхотна опция за изненада на ваш любим колега, както и да се покажете в добра светлина, ако шефът ви е поканил на рождения си ден. Според нас традиционните корпоративни подаръци като мъжки комплект от портфейл и химикал на марката Pierre Cardin и изискан вечерен календар за дамата, която поддържа перфектно работно място било то в офис пространството си или в своя хоум офис кът, са идеални стандартни варианти за подарък. Други класически идеи са елегантен и практичен кожен органайзър А5 с химикалка в кутия, както и луксозен бизнес подарък, включващ оригинална метална химикалка, страхотен метален визитник, метален ключодържател и всички те, подредени в изтънчена кутия от най-висок клас.

Фирмени подаръци за Коледа

koledno-pilentsemetalen-roler-diplomat-v-kutialuksozen-himikal-corbyuksozna-himikalka-space

Тук опциите ви са различни, като много зависи какъв е бюджетът ви, дали искате да подарите едно и също на всеки или пък обратно – да подберете персонализирани подаръци за своите колеги, но и също така колко на брой са тези колеги. Ето защо ви подбрахме варианти за всички възможни хипотези. В нашата селекция от фирмени подаръци за Коледа попадат този страхотен мъжки портфейл от колекцията Matrix (разбира се, от естествена кожа), великолепен луксозен химикал Corby в изискана кутия, класически метален ролер Dimplomat в елегантна кутия или свежо Коледно пиленце на изгодна цена, за да успеете да зарадвате с него всеки човек в офиса.

Бизнес подаръци за мъж

komplekt-roler-i-himikalka-legendluksozna-himikalka-nimstatuetka-viktoriyaluksozna-himikalka-sector

За щастие, нашата селекция то бизнес подаръци за мъж е повече от богата. При нас можете да намерите огромно разнообразие от корпоративни подаръци, изработени специално за господата, търсещи бизнес успехи и издигане в кариерата. Предлагаме ви няколко класически и нестандартни идеи, за да успеем да задоволим всеки индивидуален вкус. Започваме със стандартен, но много изтънчен като дизайн и практичен поради дълготрайната си употреба луксозен химикал Nim, разбира се, окомплектован в подходяща изискана кутия. Продължаваме с интересен комплект от химикалка и ролер Legend в класическо черно, изрисувано по краищата с богат златен кант като символ на благополучие. Можете да заложите и статуетка, която да краси бюрото на вашия познат кариерист – препоръчваме нещо символично като статуетка Виктория за повече бизнес успехи и победи в бранша, а специално за юристите разполагаме дори със статуетка Темида.

Бизнес подаръци за жена

komplekt-papka-s-himikal-pierre-cardinluksozen-himikal-kronusart-kartina-zhena-s-peperudachasha-za-chay-kotka-na-hit-tsena

Дамите обичат да подреждат офис пространството си така, че да им напомня за дома. Ето защо смятаме, че красива порцеланова чаша коте ще й бъде от полза за по-бодро и ведро настроение, докато е на работа. Друг прекрасен вариант е, ако наскоро са повишили вашата близка и тя сменя офиса си, да й подарите декорация – например, елегантна арт картина с жена с пеперуда. Класическите бизнес подаръци, на които най-много се радват дамите, са комплект папка с химикал на луксозната марка Pierre Cardin и луксозен химикал Cronus, съчетаващ златисти и сребристи нюанси.

Подаръци за рожден ден и юбилей на фирма

vechen-kalendar-cherno-byal-na-niski-tsenikasichka-slondekorativna-figura-slon-myasto-za-butilkametalen-globus-na-top-tsena

Фирмата ви навършва 10, 20 или повече години? Спокойно, имаме страхотни идеи, с които да зарадвате шефа си или просто да засвидетелствате вашата гордост към целия екип, с който сте стигнали до тук! До вържа и до просперитета. Нека да започнем с няколко подаръка, носещи послания, смисъл и символ за благополучие, късмет и успехи. Предлагаме ви касичка слон в златно, защото слонът се подаря именно за благоденствие, както и декоративна фигура слон плюс място за бутилка (запълнете мястото и отворете виното на следващия юбилей или поне нека посланието да е такова). За офиса  можете да закупите и декорация в чест на юбилея – декоративен глобус от метал с пожелание да покорявате още и още региони с отличната ви бизнес активност или интересен дървен вечен календар!

Луксозни корпоративни подаръци

ikona-sv-bogoroditsa-s-mladenetsadekorativna-fiura-nishto-ne-sam-chul-nishto-ne-sam-kazal-nishto-ne-sam-vidyalset-pierre-cardin-himikal-i-portofeyl-top-tsenastatuetka-fortuna

Завършваме с една специална селекция, в която ще ви представим няколко по-скъпи, но пък доста изискани луксозни подаръци в бизнес стил. За тези от вас, които смятат да бръкнат по-надълбоко в джоба, за да направят най-страхотната корпоративна изненада в офиса, имаме следните предложения. Започваме с прекрасен сет от мъжки портфейл и химикал на марката Pierre Cardin (чудесен вариант за подарък на вашия ръководител или скъп колега). Женският вариант за подобен повод в офиса е прекрасна статуетка Фортуна – римската богиня на щастието и късмета. Завършваме с два класически корпоративни подаръка в декоративен арт стил: декоративна статуетка лица, която много добре ще приляга на интериора в креативния отдел или изобщо в офиса, в който се твори, както и сребриста икона на Света Богородица и младенеца.

За повече интересни бизнес и корпоративни идеи, не се колебайте да разгледате цялата ни колекция с бизнес продукти. В нея ще намерите луксозни и бюджетни варианти, с които да зарадвате целия офис или любим скъп колега. Бъдете внимателни в избора на подарък за вашия пряк ръководител. Приема се, че той не трябва да е твърде скъп или твърде евтин. Все пак, избягвайте прекалено персонализираните изненади освен ако не сте в доста гъсти и близки отношения с шефа си. Пожелаваме ви късмет в избора и прекрасен празник!