nay-romantichnite-podaratsi-za-sveti-valentin

Романтичен подарък може да се подари и без повод, но на празника на влюбените Свети Валентин задължително трябва да зарадваме с подарък любимия човек до нас, с който да му кажем: „Обичам те!”.

Жените безспорно са романтички, докато за мъжете е разпространено мнението, че не са типични романтици или поне не повечето. Може би това е така, но само донякъде. Понякога те просто не искат да покажат открито романтичната си страна, но в нежните грижи към любимото момиче или жена тя винаги излиза наяве.

Точно на Свети Валентин няма как влюбеният мъж да не даде израз на любовта си с романтичен подарък.  За него ще бъде по-лесно, отколкото за жената, ако тя трябва да му избира подарък, от който да лъха на романтика. Но все пак всеки познава вкусовете на човека до себе си, а идеите какви романтични неща да изберете за празника на влюбените не са малко и са много вдъхновяващи.

Интересни романтични подаръци за жени

Макар че жените обичат подаръците, все пак не е лесно да се привлече вниманието им, особено на Свети Валентин. Ако смятате, че букетът и шоколадовите бонбони са задължителни, това е така, но трябва да има и още нещо по-оригинално, изискано и стилно, говорещо за любовта ви.  И понеже зависи и от времето, в което сте заедно с половинката си, както и от възрастта й, добре е да се съобразите с тези фактори. Не е много удачно например на жената, с която сте заедно вече 40г., да подарите чаша с надпис „Любовната чаша” и то не защото не изпитвате вече същите чувства, а поради начина, по който ще бъде възприето самото послание.

  1. За младо момиче

Ако имате приятелка, която е младо момиче, може да изразите любовта си с чаша с червено сърце. Невероятно нежните цветове и дръжката с формата на сърце ще покажат недвусмислено чувствата ви. Всеки път, когато вашето момиче пие чай или кафе с нея, ще усеща обичта ви и ще изпитва същото.

Чувствата си може да изразите и с подарък като декоративна статуетка „Любов”  изобразяваща двама влюбени – един наистина луксозен и стилен подарък. Статуетка „Влюбени” също е добър избор.

А ако подарите посребрена рамка за снимки, в която сте поставили запечатан интересен момент заедно, наистина ще впечатлите любимата си и ще покажете колко много цените времето, прекарано с нея.

chasha-s-cherveno-sartse-lancaster-na-niska-tsenadekorativna-figura-lyubov-na-shok-tsenakrasiva-statuetka-na-vlubeni-na-evtina-tsenaramka-za-snimki-silver-plated-tsena
  1. За вашата половинка и любима жена

Колкото и време да сте живели с една жена, не само след 5 или 10, но и след 20 и повече години тя ще си остане онова момиче, в което сте се влюбили преди време. Тя има нужда да й го показвате всеки ден и най-вече на 8 март и Свети Валентин. Изберете оня романтичен подарък, който ще я развълнува така, че да усети съхранената ви през годините обич.

Направете й изненада с елегантна златна розанеповторима и уникална като жената до вас или с декоративна фигура на влюбеникрасива, нежна, израз на топлина и пожелание за обич.

Ако подарите комплект за чай „Целувката”, всеки път, когато пиете топла напитка заедно, ще чувствате близостта на другия и радостта от взаимността си.

Двойка чаши от висококачествен бял порцелан, украсени с невероятни червени рози и в подаръчна кутия с формата на червено сърце също е вариант, за да пиете заедно кафето си сутрин.

Не по-малко луксозен и стилен е комплектът от 2 чаши за кафе/чай от бял порцелан с ефектна щампа със сърце и стилизирани завъртулки в черно.

Кутия за бижута в нежно розово, с красиви орнаменти и ярка розова панделка – още един възможен подарък, който да покаже дълбочината на чувствата ви, особено ако съчетаете подаръка с букет червени рози.

Подобен подарък е и декоративното огледало с чекмедже, което има разчупена форма и е един красив е удобен органайзер за подредба на бижута.

За общия ви дом, за миговете заедно в него символи са ключовете – към дома и към сърцето. Една модерна кутия за ключове, изработена от светлокафяво дърво във винтидж стил, с красив дизайн и украса с малко сърце, ще означава много – сигурно място за ключовете, които за общия ви дом и за съхранената ви взаимност в него.

zlatna-roza-v-podarachna-kutiya-na-niska-tsenastatuetka-vlyubeni-1-na-shok-tsenakomplekt-2-chashi-s-chiniyki-i-lazhichki-220-ml-tseluvkata-na-evtina-tsenakutiya-za-bizhuta-bozhur-na-top-tsena

Романтична изненада за мъж

Да изберете романтична изненада за любимия си мъж никак не е лесна задача. Това наистина е предизвикателство, но с малко въображение може да откриете подарък, който да съдържа доза романтика заедно с практичната си насоченост.

Понеже на 14 февруари е и Трифон Зарезан, виното също се вписва в празника. Подарете поставка за бутилка „Вълк”, изработена от полимерна смола, арт поставка за бутилка „Кон” или декоративна фигура на бик също с поставка за бутилка.  Поставете бутилка с любимото вино на половинката си, от което да отпиете на празничната вечер.

За случая е подходящ и декантер за вино. Всеки мъж, любител на напитката, би оценил подаръка, особено на ден, който е и празник на виното, а не само на любовта. Може да прибавите и елегантен декоративен свещник, за да бъде празничната ви вечер наистина романтична.

Можете да кажете на мъжа: „Обичам те!” със специална чаша, с която да пие кафето си. Красива порцеланова чаша за кафе с лъжичка и с надпис LOVE с ароматно кафе сутрин ще създава усмихнато и пълно с настроение начало на деня. Подходяща е и чашата за чай „Златно сърце”.

Изключително стилен подарък е декоративната фигура на двойка мъж и жена, долепили устни в нежна целувка. Поставена на бюрото в офиса на половинката ви или на видно място вкъщи, тя ще символизира силната ви връзка.

Подобно е и посланието, което ще излъчва стилна и оригинална рамка за снимки с иноксов кант, в която може да съхраните романтичен спомен.

За съжаление никой не може да ви каже някаква формула за перфектния романтичен подарък. Но е от значение когато избирате подарък за любим човек, да го направите със сърцето си. Колкото и различна да е представата на всеки за романтичен подарък, важното е да покажете  отношение, внимание, топлина и обич. Любовта е достатъчен повод той или тя да почувства колко много цените времето, прекарано заедно. Подарете романтична емоция, която ще ви сближи още повече, особено на Свети Валентин.

stoyka-za-butilka-valk-na-top-tsena-na-niska-tsenachasha-za-kafe-love-na-shok-tsenaabstrakna-figura-na-vlubeni-litsa-na-niska-tsenaramka-za-snimki-s-inoksov-kant-tsena