Подаръците са нещо специално, което правим от сърце! Те са израз на нашите чувства към близките хора, носят в себе си емоционален заряд и показват определено отношение. Луксозните подаръци са подходящи не само при празничен повод, за който търсим нещо по-специално и оригинално, но и за да демонстрираме своето уважение към началника в работата, да пожелаем успех на младо семейство, да зарадваме любимата половинка или да внесем радост в живота на дете.


Любимата жена обгръща с грижа, обич и нежност своя приятел в живота. Тя заслужава да получи подарък, който да изрази любов в замяна на нейната и да демонстрира възхищение от женската красота. Ние ви предлагаме да изберете един наистина прекрасен луксозен подарък за жена – порцеланова чаша за кафе от серията “Рози”.


Чаша+лъжичка от серията Рози


Тази изящна чаша е изработена от висококачествен английски  порцелан, а уникалният й дизайн се допълва от украса с нежни и топли цветове. Друга възможност да накарате любимата си да се почувства специална ще получите, ако й подарите чаша за чай Lancaster – истински шедьовър от висококачествен английски порцелан, украсен с живи и изразителни изображения. Двете чаши могат да се превърнат и в прекрасен луксозен дамски подарък за 8-ми март – бъдете сигурни, че любимата жена ще остане очарована от тях. Те могат да бъдат и чудесен подарък за момиче, което ще остане очаровано от специалното ви внимание към него.


Луксозни подаръци за мъже


Сервиз за ракия


Но не само жените обичат да получават луксозни подаръци! Всеки мъж би оценил проявата на внимание от страна на неговата половинка в отговор на грижата му за семейството. Например, смисълът на един бизнес подарък за мъж е в подчертаването на неговите лични и професионални успехи. Тъй като обикновено подаръци се правят по някакъв повод – юбилей, рожден ден, имен ден, това означава и задължителна почерпка.


За ценителите на алкохола нашият магазин предлага най-различни луксозни мъжки подаръци – сервиз за ракия, луксозни чаши за бяло вино и луксозни чаши за червено вино от марката Freitas & Dores. Големият плюс на тези прекрасни чаши от висок клас е възможността да бъдат изпробвани непосредствено след подаряването им – можете веднага да налеете алкохол на себе си и на своите гости и да вдигнете наздравица за тържествения повод, за който сте се събрали. 


Вип подаръци за мъже и луксозни подаръци за офис


Луксозните vip подаръци за големи корпорации изискват особено внимание. Подобни луксозни подаръци за мъже се връчват на високопоставени персони: ръководители на отдели, солидни бизнес партньори, мениджъри, управители на учреждения и др. В каталога на Neostyle.bg можете да намерите ексклузивни бизнес подаръци, които със сигурност ще направят голямо впечатление със своя вкус и оригиналност.  При избора на VIP бизнес подарък трябва да вземем под внимание факта, че той най-вероятно ще намери място в кабинета на началника. Прекрасно ще е ако вашият луксозен подарък за повод успее да оживи работната обстановка в офиса. 


Бизнес подаръци за жени златната роза 


Какво да подарим на една бизнес дама? Преди да изберем подходящ практичен подарък за жена трябва да се замислим над това, че дори и строгата и дисциплинирана бизнес лейди си остава преди всичко жена. А коя жена не обича да й се обръща внимание? Приятни и неочаквани, бизнес подаръците за жени са най-добрият показател за уважението, което служителите на дадена компания изпитват към своята ръководителка.  Ние имаме идеалното предложение за луксозен дамски подарък - златната роза Orchids Gold. Този елегантен аксесоар буквално смайва с изящната си изработка като придава усещане за неповторимост и уникалност. Това е един наистина луксозен подарък за жена, изработен от 24-каратово чисто злато, в основата на който има постамент във формата на сърце. Златната роза Orchids Gold е чувствен и същевременно оригинален подарък за жена - една роза, която никога няма да увяхне и да загуби своя неповторим блясък!


Щури подаръци и VIP подаръци за шефа Бизнес подаръци


Друг отговорен избор, който понякога ни се налага да направим е да намерим подходящ вип подарък за шефа. Вашият началник може да получи персонален подарък за рожден ден, юбилей или по друг тържествен повод. Основно правило при избора на vip бизнес подаръци е да се вземе под внимание стилът на общуване, който преобладава във вашата компания. По правило, в големите компании взаимоотношенията между сътрудниците имат формален характер, следователно уместни са по-строгите и неутрални бизнес подаръци. В малките трудови организации обаче атмосферата е по-дружеска, което означава, че оригиналните луксозни подаръци за шефа могат да бъдат нестандартни и интересни. Изисканият подарък за шефа е и проява на определен вид уважение. На своите клиенти, които желаят да направят бизнес подарък на началника си Neostyle.bg предлага универсално решение - луксозният бизнес комплект F. Bartholdi.Италианската марка е известна с високото качество и неповторимия изчистен стил на продуктите си, както и с изключителната креативност на идеите си.


Подаръци за сватба


Едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка двойка е сватбата. Тя е като рожден ден за новото семейство. За случая трябва да изберете луксозни подаръци за дома, и не само, с вкус - те трябва да представляват символи на семейното щастие е благополучие. Подаръци за младоженци се избират трудно, тъй като е важно да се направи еднакво добро впечатление и на двата партньора. С магазин neostyle.bg това затрудение отпада - в богатия каталог на компанията вие ще намерите разнообразие от луксозни подаръци за дома, подходящи за всяко ново семейство. 


Чаша с чайник


Сред многобройните предложения на neostyle.bg са нашите оригинални луксозни подаръци, които ще намерят централно място в домашния интериор на младата двойка и дълго ще напомнят за един от най-щастливите дни в живота й. Такова предложение е подаръчният комплект за чай Lancaster с мотиви от прочутата картина на Густав Климт - "Целувката". Комплектът съдържа 1 брой порцеланова чаша, 1 брой порцеланов чайник с капаче и 1 брой чиния, като всичко това е подредено в изящна подаръчна кутия. Луксозният подарък е изработен от висококачествен бял порцелан и аксесоарите в него са украсени с прекрасни изящни цветове. "Целувката" е идеалният подарък за младоженци, внушаващ чувство на топлина и семеен уют.

Луксозни подаръци за дома


Сред подаръците за дома, които можем да направим за семейството си по случай специален празник най-подходящи са сервизи за кухнята, чаши за кафе или чай, луксозни чаши за червено или бяло вино и др. Онлайн магазин за луксозни подаръци neostyle.bg предлага всякакви вип подаръци за поводи, отличаващи се не само с красота и високо качество, но и с практичност, функционалност и достъпни цени за всяко домакинство.   Neostyle.bg – твоят онлайн магазин за луксозни подаръци!