Рафтове за баня


Прости, ефективни и универсални, рафтовете са идеалното допълнение към обзавеждането на вашата баня. С голямо разнообразие от облицовки, стилове, материали и цветове, възможностите са почти неограничени.

Можете да избирате между отворени рафтове, които се прикрепят към стената ви, или шкаф за баня, който предлага рафтове и чекмеджета.

Пейките с вградено място за съхранение са друг чудесен начин да комбинирате функционалност и стил, доказвайки, че решенията за съхранение в банята не се ограничават само до шкафове и тоалетки.


Пейка в банята –очарователна и практична 


Пейката за баня е идеалното място, където можете да седнете и да си починете, докато сутрин оправяте тоалета си за работа. И на всичко отгоре са чудесно решение за съхранение на различни вещи и аксесоари. За да получите луксозен завършек на вашата баня, изберете покрита или тапицирана пейка, която може да побере всички почистващи препарати за баня или кърпите, например. Може също да обикновена, но стилна пейка.  

Други варианти, чрез които да си осигурите повече място за съхранение.


Пространството под стълбите


Напоследък все по-често наблюдаваме интересна тенденция в баните. Тя е свързана с най-рационалния подход за спестяване на пространство  - превръщането на пространството под стълбите /ако такива присъстват в дизайна/ в своеобразен склад. Такова решение е идеално както от гледна точка на естетиката, така и от гледна точка на рационалното използване на пространството. 


Пространството под мивката


Това пространство често пъти остава неоползотворено, но при едно добро желание и проява на малко въображение това може да се промени на мига. Един от вариантите е да се инсталира шкаф с плот за мивката, защото така въпросното пространство вече се превръща в място за съхранение на всякакви вещи и аксесоари. Ако сте избрали само плот, върху който да позиционирате мивката, тогава може да инсталирате открити рафтове, на които да подредите различни предмети за лесен достъп.

Източник: vsichko-za-baniata.com