Страхотни идеи за подаръци на най-добра приятелка

Най-добрата приятелка  е скъп човек в живота на всяка жена (а всъщност защо не и мъж?). Тя е човекът, на когото първо ще кажем за проблем и с когото първи ще споделим големите си радости. Ето защо изборът за подарък на най-добрата приятелка може да бъде както вълнуващ, така и леко затрудняващ и най-развинтеното въображение. Разбираме, че искате изненадата да бъде специална и оригинална. Затова и с разбиране и съпричастност ви подготвихме специален списък със страхотни идеи за подаръци за вашата най-добра приятелка.

Подаръци за най-добра приятелка (за всякакъв повод)

zlatna-rozachasha-za-nego-i-neyaalbum-za-200-snimki-tsenaart-plastika-lubov-tsena

Да започнем с няколко класически подаръка или поне такива, които биха паснали за всякакъв повод. Имаме няколко идеи и се надяваме да успеете да подберете идеалната за вашата дружка. Започваме с елегантен аксесоар за интериора – декоративна роза с 24-каратово златно покритие. Това е супер идея за ценителките на изкуството и изящната изработка. За жените, които обичат домашния уют, можете да изберете интересна чаша тип За нея/ за него, а за сантименталните дами смятаме, че луксозен албум за 200 броя снимки е повече от прекрасен вариант да събира още и още спомени от незабравими моменти и то с вас. Последното ни предложение е Арт статуетка, символизираща любов по модерния начин със сключване на пръсти – един вдъхновяващ начин да покажете, че вашата приятелка е вашата сестра, вашата сродна душа!

Подаръци за рожден ден на приятелка

art-statuetka-chetyashti-litsa-evtinavechen-kalendar-cherno-byal-tsenafotoramka-kolazh-11-snimki-peperudi-tsenakomplekt-roler-i-himikalka-crown-tsena

Ако търсите изненада за рожден ден на вашата най-добра приятелка, заложете на подаръците със скрито послание или просто нещо практично, свързано с нейните интереси и любими хобита. Препоръчваме ви силно Арт статуетка с четящи лица за дамите, които предпочитат книгите и усамотението пред шумните компании и пищните партита. Можете да изберете и дървен вечен календар, ако приятелката ви е домошарка и предпочита домашния уют пред пътуванията и излизанията. Заложете на интересен колаж от 11 снимки за сантименталната ви дружка, която пази дори капачките от първите бири, изпити на съвместното ви море, когато бяхте тийнейджърки. А защо не комплект ролер и химикал? Този изискан сет е невероятна идея за подарък за рожден ден на всяка бизнес дама или за приятелката, която е винаги в движение, супер работлива и изключително дейна и креативна.

Оригинални идеи за подаръци за приятелка

kutiya-za-bizuta-golyama-pepel-ot-rozi-evtinachashi-za-vino-na-cherno-stolche-tsenakaligrafski-podarachen-komplekt-tsenaluksozna-chasha-za-kafe-tsena

Нищо не ви звучи достатъчно интересно и различно от предложенията ни до тук? Спокойно! Имаме още идеи за вас и вашата изненада, която да поднесете на своята най-добра приятелка. Какво ще кажете за няколко оригинални идеи за подаръци за вашата дружка? Започваме с първата веднага – кутия за бижута. Тя е повече от подходяща идея за дамите, които обичат аксесоарите или за приятелката, която се оплаква, че все губи по една обеца у дома и трудно я открива, та затова и ходи с различни обеци. Ако сте почитателки на женските вечери на чаша вино и приятен джаз на фона на нощния град, заложете на чаши за вино на черно столче – такива със сигурност няма! Можете да вземете за подарък и луксозна писалка с естествено перо. Това е изключително романтичен и емблематичен подарък за креативните, пишещите и вечно мечтаещите за принца на бял кон дами. И последната ни идея е луксозна чаша за кафе, но не каква да е, а в комплект с чинийка и лъжичка, за да сте сигурни, че всяка сутрин на вашата най-добра приятелка ще започва с усмивка и хармония!

Сантиментални  подаръци за приятелка

plato-na-stolche-s-kapak-evtina-tsenaposavka-za-butilka-grozdov-list-tsenaramka-za-snimki-3-v-1-tsenachasha-za-kafe-s-bambukova-podlozhka-tsena

Нищо достатъчно сантиментално за подарък? Искате да разчувствате до болка най-добрата си приятелка? Или просто да й напомните за ваш скъп спомен? Имаме още няколко страхотни сантиментални подаръци за най-добра приятелка. Започваме с едно плато на столче с капак – отлична идея за любителките на кулинарията дали под формата на експериментално готвене или консумация. А защо не и поставка за бутилка с изискана гравюра, която да й напомня за италианското бохемство или романтизма в Париж? Можете да вземете и просто една рамка за снимки 3 в 1 и да сложите  вашите три най-запомнящи се моменти от фото лентата на приятелството ви. Ето и последна идея за приятелките, които макар и рядко да се виждат, са винаги заедно в умовете и сърцата си: чаша за кафе Miss You!

4 предложения за най-хубавите подаръци за приятелка от Neostyle

chashata-na-idealnata-zhena-tsenachashi-za-chay-s-kanichka-i-podnos-na-niska-tsenacherni-chashi-za-vino-350-ml-bohemia-na-shok-tsenakolazh-ot-10-snimki-v-ramka-na-top-tsena

А сега искаме да ви представим и нашата лична селекция с топ 4 най-добри предложения за подарък на вашата приятелка без значение от конкретния повод и нейната душевност и характер. Започваме с Чашата на идеалната жена. Та коя дама не иска да чуе, че е такава, особено ако думи идват от устата на приятел? Имаме и уникален сервиз за чай – изтънчен, носещ усещане за уют и обещание за още много вечери, прекарани заедно с вас на сладка раздумка. Имаме и сет за бяло вино, ако чаят не е точно напитката, която обикновено споделяте със своята дружка, докато коментирате децата и мъжете. И последно – предлагаме да вземете този колаж от рамки за снимки и да го напълните с топ моментите ви от детството! Това, със сигурност, ще умили вашата приятелка.

Изненадващи подаръци за приятелка

kutiya-za-bizhuta-bozhur-na-evtina-tsenachasha-s-lazhichka-tsenazapalka-silver-flame-tsenaikona-kazanska-sv-bogoroditsa-tsena

Продължаваме с още една порция подаръци. Наричаме ги изненадващи, защото за тях даваме гаранция, че ще предизвикат ефекта „уау“. Първото ни предложение е луксозна чаша за кафе в оригинален японски стил и с изящна изработка. Втората ни идея е тази великолепна кутия за бижута, където могат да се поберат най-ценните скъпоценности на вашата приятелка, колекционираща пръстени, обеци или гривни. А защо не заложите на икона на Света Богородица като символ на закрила, в която и вие се вричате, че ще давате на своята скъпа приятелка? За дамите пушачки, предлагаме този луксозен подарък – Silver Flame запалка за горещи нощи и елегантна визия!

Коледни подаръци за приятелка

За Коледа не пропускайте да зарадвате приятелката си дори с нещо малко и емблематично. Всъщност, понякога именно тези малки дребни жестове са най-удачни за коледна изненада на близък човек. Дали ще е комплект ароматни свещи, някоя колекция от оригинални играчки за елхата, или просто топло пухкаво одеяло, при всички случаи с коледен подарък трябва да засвидетелствате обичта и вниманието си и към вашата най-добра приятелка за всички времена.

Каквото и да изберете на своята дружка, не забравяйте за картичката! Ако поводът го позволява, заложете на закачливо или хумористично пожелание! Винаги действат позитивно на рожденичките, прехвърлили 30 и на което и да е сантиментално момиче!