Бащата – стълбът на семейството, упора в живота и източник на вдъхновение да бъдем добри и силни е сред най-важните хора за всеки индивид. За празника на татковците сме подготвили най-добрите идеи за подарък. Ако нямате идея какво да вземете на един грижовен и скъп за вас татко, вижте нашите специални предложения за всякакъв повод и за всеки джоб.

Подаръци за бъдещ татко

album-za-snimki-my-first-albumikona-sveti-minaikona-sv-bogoroditsa-s-mladenetsastatuetka-vlyubeni

Денят, в който става баща, е най-вълнуващият ден на един мъж. Затова и той заслужава вашата подкрепа, искрена радост, най-милите възможни пожелания и разбира се подходящ подарък. Разделихме типове изненади за бъдещия татко според пола от новия член в семейството.

  • Подарък за татко на новородено момиче. Първата ни идея е емблематична и сантиментална, но точно такива – сантиментални и по-мили от всякога стават мъжете, когато им се родят момиченца. Купете му луксозен фотоалбум, в който да събере първите снимки на неговата принцеса, докато навърши една година. Другото ни предложение е икона на Свети Мина. Това е светецът пазител на семейството, стожер на домашното огнище и на него се молят бездетните за рожба, а децата закриля със смирение и небесна сила.
  • Подарък за татко на новородено момче. За татковците, които ще посрещнат половинките си с синове на ръце, предлагаме също интересни подаръци. Можете да им купите отново икона, но в този случай по-подходящ вариант ще е на Света Богородица с младенеца символ на мъжката рожба. Друга страхотна идея е декоративна фигура на влюбена двойка. Защото мъжът сякаш се влюбва още по-силно в жената до себе си, когато тя го дари със син!

Оригинални подаръци за баща

kral-arturset-ot-portfeyl-i kolan-115-sm-pierre-cardinset-butilka-s-6-broya-chashi-krag-zodii-na-top-tsenakuhnenski-nozhove-na-darvena-postavka-kinghoff-na-niska-tsena

В следващите няколко предложения ще намерите идеи за Деня на бащата, за рождените дни на младите татковци и изобщо интересни изненади, с които да зарадвате мъжете, чувстващи се най-вече бащи, а след това успели в кариерата си или пазители на семейното огнище. Започваме с една интересна статуетка – на Крал Артур – защото мъжете харесват такива неща, а ставайки бащи, започват да не обръщат внимание толкова на практичните подаръци, колкото на онези, носещи символи и послания. Крал Артур носи посланието за романтичния рицар, който ще пази винаги своите любими хора – каквито са и всички бащи, не мислите ли? Можете да заложите и на нещо по-практично, което ще влезе в употреба на бащите бохеми. Предлагаме ви чаши ракия с гарафа със зодии. Тази идея е супер, ако правите подарък на свой колега или приятел. Можете да вземете и комплект кухненски ножове, защото ставайки татковци, мъжете най-накрая намират вдъхновение да влезнат в кухнята. А за по-изисканите и работохолиците, предлагаме варианта луксозен сет от портфейл и колан, излъчващи класата и стриктния характер на модерния татко.

Подаръци за най-добрия татко

globus-na-top-tsenadekorativen-chasovnik-motordekorirana-butilka-vino-tsskadarven-shah

Ако пък търсите подарък, с който да покажете, че този мъж е най-добрият татко на света, включително и ако това е вашият собствен баща, ето какви идеи имаме за вас. Първото ни предложение е глобус – класически подарък за мъже, който символизира необятната бащина любов. Подобно е и посланието на декоративния часовник мотор – символ на безкрайната и безгранична обич на татко. Интересен е и вариантът с дървен шах и табла. Мъжете си падат по тези неща, защото са хем за забавление, хем чудесно попълват интериора с малко мъжки елементи сред женската идилия, създадена от майката у дома. Можете да заложите и на декоративна бутилка вино на любим отбор. Обикновено, бащите обичат да получават такива подаръци от децата, които са свързани с техните най-големи страсти и хобита. Това символизира здрава връзка с татковците.

Подаръци за деня на бащата

komplekt-roler-i-himikalka-ferraghinimetalen-art-globus-na-top-tsenanargile-shareno-na-top-tsenaperpum-mobile

Всичко изброено до момента пасва за специалния ден на бащата. Но ако искате нещо, което наистина изцяло пасва на този празник, можете да заложите на следните идеи: комплект с луксозни химикали в изискана кутия, метален глобус в интересна метална конструкция, оригинална статуетка Перпетуум мобиле, символизиращ устойчивостта и силата на мъжа, а защо не и наргиле, за да разведрите обстановката на празника?

Подарък за Коледа на баща

За Коледа е добре да вземете нещо класическо и емблематично. Може да е чифт вълнени топли чорапи, както и сет от интересни чаши за греяна ракия и гарафа, но защо не и интересно четиво. Коледните подаръци за татковците обикновено изразяват топлина и семеен уют, така че всякаква украса за дома и офиса са страхотна опция да зарадвате най-скъпия мъж в живота ви.

50 годишнина на баща

kupa-50-godini-yubileyserviz-za-rakiya-butilka6-chashi-artinadarvena-bachva-5-litra-na-posttavka-na-top-tsenadekanter

Това е повече от специален ден и затова и подаръкът ви трябва да е наистина специален. Ако нямате никакви идеи за подарък за 50 годишнина на баща, ето нашите предложения: купа за юбилея с надпис 50 години, защото на този празник мъжете изпитват чувство на задоволство от своя стойностен, изживян до тук момент. Можете да подберете и интересен сервиз за ракия с оригинална бутилка, както и дървена бъчва, ако си пада по виното и дървения декор у дома. А за тези, които правят свое собствено домашно вино, предлагаме за 50 годишнината страхотен декантер.

70 годишнина на баща

zapalka-evtina-silver-flamekutiya-s-butilka-vino-chestit-yubileykrasiv-chasovnik-na-kone-na-evtina-tsenadekorativni-pistoleti-na-stoyka

Каквото и да подарите на татко си на този празник, за него е най-важно, че сте там до него и че сте дошли да го уважите. Все пак, на 70 годишнина няма как без подарък, нали? Ние имаме отлични предложения за вашия баща: вземете уникална запалка Silver, с която да му покажете, че спирате да го тормозите за неговите нездравословни навици или пък бутикова кутия с бутилка вино по същата причина. На тази възраст често се подаряват и часовници. Нашият вариант – часовник Коне – символизира волност, свобода и привързаност. А защо не и античен пистолет на поставка? Доживял до 70 години, вашият татко със сигурност е доста боен, упорит, смел и силен пред всички предизвикателства, отправени му от живота!

Надяваме се, че сме ви били полезни в избора на най-специалния подарък за най-прекрасния баща на света – вашият баща! И честит да е празникът му!