Меню
Твоята количка

Часовник лъв

Часовник лъв на супер цена от Neostyle.bg
Часовник лъв
39.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 98986

Идеалният подарък за всеки повод

Защо "Статуетка Лъв – часовник" е перфектният подарък?

Във времена, когато всичко изглежда еднакво и обикновено, подаръкът на статуетка Лъв – часовник изпъква със своята уникалност и символизъм. Изработена с прецизност, тя не е просто декоративен елемент, а послание на сила, могъщество и великодушие.

Подарък за мъж със сила и власт

Статуетката е идеален подарък за мъжа, който цени силата и властта, както и за тези, които постигат успехи с упоритост и благородство. Тя е символ на статус и е подходяща за всякакви важни поводи.

Подарък за родени под знака Лъв

За хората родени под знака на Лъва, които са известни със своята царственост и водачески качества, статуетката Лъв – часовник е не просто подарък, а знак на уважение към тяхната личност.

Символиката на лъва в различните култури

Лъвът винаги е бил символ на сила и смелост. В много култури, той представлява мъдростта, справедливостта и властта. Като олицетворение на слънцето и огъня, лъвът внася енергия и страст във всеки дом или офис.

Лъвът във Фън Шуй

Във Фън Шуй, лъвът е цар на животните и е символ на грация, чест и мъдрост. Поставянето на статуетка на лъв в дома или офиса се смята, че привлича положителна енергия и защитава от зли духове.

Скулптури на лъвове – пазители на дома и офиса

Издълбани от камък или мрамор, скулптури на лъвове често охраняват входовете на свещени места и домове, символизирайки защита и сила. Те са знак за благородство и величие.

Лъвът в будизма

В будизма лъвът е пазител на семейството и се смята за предпазващ от зли духове и негативна енергия. Статуетката на лъв е мощен талисман във всяка къща.

Характеристики:
Материал: Полирезин(полимерна смола)
Размер: широк- 29 см. висок - 19 см.
Работи с батерия ААА (не е включена към цената)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър