Меню
Твоята количка

Декоративна статуетка - Влюбена двойка

Декоративна статуетка - Влюбена двойка на супер цена от Neostyle.bg
Декоративна статуетка - Влюбена двойка
44.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: KareHome
  • Продуктов код: 70124

Декоративна статуетка "Влюбена двойка" - Символ на вечната любов

Тази елегантна декоративна статуетка на влюбена двойка е истинскo отражение на вечната любов и подкрепа. Тя излъчва една прекрасна атмосфера на доверие, топлота и обич, превръщайки се в не само стилно, но и значимо допълнение към всеки дом. Създадена с внимание към детайла, тази статуетка съчетава изчистен дизайн с усещането за сигурност и спокойствие, което идва от прегръдката на любим човек.

Идеален подарък за специални поводи като сватба, годишнина или за празници като 8 март и Свети Валентин. Тя е символ на нежност и преданост, подходяща за изразяване на чувства към майка, съпруга или близка приятелка. Изработена от висококачествен полирезин, тази статуетка е устойчива и гарантира дълготрайност.

Не просто украшение, тя е послание на любовта, което остава завинаги. Подарете тази статуетка и споделете топлината и обичта, която тя символизира. Изразете своите най-дълбоки чувства с този оригинален и стилно изработен подарък.

Поръчайте сега и донесете усмивка на лицето на любим човек. Тази статуетка е повече от подарък – тя е знак на обич и благодарност.

Материал: Полирезин

Размер: височина 28 см; ширина 17 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър