Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Декоративна фигура слон

Декоративна фигура слон на супер цена от Neostyle.bg
Декоративна фигура слон
34.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 65080

Забравете за обикновените подаръци – декоративната статуетка със семейство слонове е нещо повече от стилно украшение. Тя е символ на щастие и благополучие, предназначена да привлича късмет и успех както у дома, така и на работното място.

Истинската магия на тази фигурка се крие в символиката на слона. Не само привлича късмет, но и носи със себе си енергия на положителност. Счита се, че неговият хобот, насочен нагоре, привлича успех и изобилие, докато задната му част, насочена към вратата, отблъсква негативната енергия.

Фигурката е изработена с внимание към детайлите, стилизирана и абстрактна, изцяло от полимерна смола. Линиите са изчистени, придавайки елегантност и грация на всяко помещение. Нейните измерения - ширина от 32 см и височина от 13 см - правят тази статуетка идеално допълнение както за дома, така и за офиса.

Пожелайте успех и благополучие, погалете нежно хобота му преди важни моменти в живота ви, независимо дали сте у дома или на работа. Тази фигурка е не просто украшение, а символ на положителни емоции и успешни начинания.

Подарете този изящен и уникален аксесоар на любимите хора или просто обогатете своето пространство с неговата магия. Подарете късмет и радост с тази прекрасна декоративна статуетка семейство слонове!

Характеристики:

Размер: ширина: 32 см; височина: 13 см

Материал:Полирезин(полимерна смола)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър