Меню
Your Cart

Чаши

Чаши

Независимо дали са предназначени за вода, за кафе, чай или мляко, за безалкохолно или вино, за шампанско или уиски, чашите са несъмнено един от най-нужните и полезни артикули, които могат да се видят във всяко едно домакинство.

Те идват със своето огромно многообразие, както по отношение на стила и изработката, така и що се отнася до приложението. Създадени от различни материали, те се ползват многократно всеки ден, независимо дали сме сами или със семейство и приятели.

По време на обикновената закуска или при специални поводи, те са еднакво важни и заемат своето специално място. Независимо дали са изработени от стъкло, порцелан или керамика, те заемат специално място в нашия бит, дори и ако никога не се замисляме за това. При нас в Neostyle.bg можете да откриете различни висове чаши в това число:

  • За кафе;
  • За чай;
  • За бира;
  • За вино;
  • За уиски;
  • Коктейлни чаши;
  • За безалкохолно;
  • Много други.

Идеални за подарък

Ако сте поканени на гости при свои близки, но не знаете какъв подарък да им поднесете, един комплект чаши винаги може да се окаже идеалното решение. Това е нещо, от което се нуждае всяко едно семейство.

Разбира се, за да зарадвате домакините наистина, трябва да им поднесете модел, който знаете, че със сигурност ще им допадне по отношение на стила и изработката. Все пак, разнообразието в търговската мрежа и в интернет е твърде голямо, а не всеки харесва едни и същи неща.

В много семейства съществува този проблем, че във времето чашите от всеки един комплект постепенно са се изпочупили, било по време на миене, било по някакъв друг повод. Именно и поради тази причина, купувайки един комплект с високо качество и атрактивен дизайн няма начин да сбъркате.

За вашите потребности у дома

Вероятно ви се иска когато каните гости да ги посрещнете както трябва, а те да си тръгнат от вашия дом с впечатлението, че всичко е било безупречно. За да постигнете това, неизменно трябва да помислите за начина, по който подреждате масата. Чаши са много важна част от това да изградите това впечатление.

Едно от най-типичните и едновременно с това комични неща, които повечето хора допускат като грешка е просто да наредят различни чаши, в които да наливате една и съща напитка на всеки. И ако това е лесно за възприемане в нашата страна и се практикува масово, то съвсем няма да допринесе за създаването на желаното впечатление.

 

Diamante уиски сет
изчерпан
Внесете разнообразие, а и придайте по-ую..
79.90лв.
Бутилка 50 години юбилей
изчерпан
Производител: ARTINA
Neostyle.bg представя Оригинална халба з..
29.99лв.
Бяла чаша със сърце Lancaster
изчерпан
Производител: Lancaster
Цветена Порцеланова Чаша от серията „Fin..
8.99лв.
Производител: Bohemia
Един уютен дом се нуждае от прибори, кои..
66.99лв.
Производител: Bohemia
Дългото умуване и колебание в правилния ..
34.99лв.
Гарафа с 6 чаши
Безплатна доставка
Производител: Freitas & Dores
Freitas & Dores Луксозен Комплект Га..
188.99лв.
Декантер + 2 чаши за вино
Безплатна доставка
Производител: Freitas & Dores
Луксозен Комплект Декантер за Вино и Чаш..
119.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Красив комплект захарница с lъжичка с еф..
16.99лв.
Производител: Lancaster
Цветена Порцеланова Чаша от серията &bdq..
12.99лв.
Производител: Lancaster
Прeдстaвямe ви eднa изключитeлно крaсивa..
11.90лв.
Производител: Lancaster
Порцеланови чаши комплект 2бр. , в подар..
15.99лв.
Показани 1 от 40 | 219 (6 Страници)
Обади се