Меню
Твоята количка

Чаши

Чаши

Независимо дали са предназначени за вода, за кафе, чай или мляко, за безалкохолно или вино, за шампанско или уиски, чашите са несъмнено един от най-нужните и полезни артикули, които могат да се видят във всяко едно домакинство.

Те идват със своето огромно многообразие, както по отношение на стила и изработката, така и що се отнася до приложението. Създадени от различни материали, те се ползват многократно всеки ден, независимо дали сме сами или със семейство и приятели.

По време на обикновената закуска или при специални поводи, те са еднакво важни и заемат своето специално място. Независимо дали са изработени от стъкло, порцелан или керамика, те заемат специално място в нашия бит, дори и ако никога не се замисляме за това. При нас в Neostyle.bg можете да откриете различни висове чаши в това число:

  • За кафе;
  • За чай;
  • За бира;
  • За вино;
  • За уиски;
  • Коктейлни чаши;
  • За безалкохолно;
  • Много други.

Идеални за подарък

Ако сте поканени на гости при свои близки, но не знаете какъв подарък да им поднесете, един комплект чаши винаги може да се окаже идеалното решение. Това е нещо, от което се нуждае всяко едно семейство.

Разбира се, за да зарадвате домакините наистина, трябва да им поднесете модел, който знаете, че със сигурност ще им допадне по отношение на стила и изработката. Все пак, разнообразието в търговската мрежа и в интернет е твърде голямо, а не всеки харесва едни и същи неща.

В много семейства съществува този проблем, че във времето чашите от всеки един комплект постепенно са се изпочупили, било по време на миене, било по някакъв друг повод. Именно и поради тази причина, купувайки един комплект с високо качество и атрактивен дизайн няма начин да сбъркате.

За вашите потребности у дома

Вероятно ви се иска когато каните гости да ги посрещнете както трябва, а те да си тръгнат от вашия дом с впечатлението, че всичко е било безупречно. За да постигнете това, неизменно трябва да помислите за начина, по който подреждате масата. Чаши са много важна част от това да изградите това впечатление.

Едно от най-типичните и едновременно с това комични неща, които повечето хора допускат като грешка е просто да наредят различни чаши, в които да наливате една и съща напитка на всеки. И ако това е лесно за възприемане в нашата страна и се практикува масово, то съвсем няма да допринесе за създаването на желаното впечатление.

 

Diamante уиски сет
няма в наличност
Внесете разнообразие, а и придайте по-ую..
79.90лв.
Производител: Bohemia
Един уютен дом се нуждае от прибори, кои..
66.99лв.
Гарафа с 6 чаши
Безплатна доставка
Производител: Freitas & Dores
Freitas & Dores Луксозен Комплект Га..
188.99лв.
Производител: HD Wisen GmbH Germany
Красив комплект захарница с lъжичка с еф..
16.99лв.
Коктейл чаша+чинийка
няма в наличност
Производител: New Wish Studio Porcelain
Подаръчен Комплект за Кафе - Коктейл чаш..
18.99лв.
Производител: Lancaster
Цветена Порцеланова Чаша от серията &bdq..
12.99лв.
Коледна чаша за чай/кафе
няма в наличност
Коледна чаша Пингвин MUG
няма в наличност
Коледни чаши 2бр. MUG
няма в наличност
Производител: Lancaster
Порцеланови чаши комплект 2бр. , в подар..
15.99лв.
Комплект за уиски Череп
няма в наличност
Производител: Lancaster
Комплект чаша и чайник от серията „Лалет..
49.99лв. 27.90лв.
Показани 1 от 40 | 217 (6 Страници)