Меню
Твоята количка

Огромен избор игри на страхотни цени

Игрите и свободното време са нещо, от което се нуждаят не само децата и младите хора, но и тези на средна възраст. Това е необходимост и на по-възрастните, които традиционно са по-малко заети и имат възможност да посветят повече време на себе си.

Но за да бъде свободното време пълноценно и за да извлечем максимума от него за своето емоционално и душевно състояние, ние все пак трябва да отделим малко време и да подберем подходящите занимания за да бъде почивката по-пълноценна.

Книгите винаги са един от възможните варианти. Това е нещо, с което можем да уплътним часове и цели дни. Но какво правим тогава, когато искаме да прекараме времето си заедно с любимите хора? Тогава книгите не са най-добрият вариант.

Игри и забавления у дома

Ние от Neostyle.bg ви предлагаме огромно разнообразие от игри и забавление у дома. Сред най-горещите предложения са дъските за шах, които са изключително елегантни от гледна точка на своята изработка.

Те са наистина чудесни не само като възможност да прекарате свободните зимни и летни следобеди в приятна компания, но са също така и чудесен избор за онези от вас, които искат да направят своя дом малко по-елегантен.

Рулетката също е вариант, като ние ви предлагаме възможност да си закупите у дома своя собствена рулетка, с която да повдигнете градуса на настроението на всички в своя дом.

Като аксесоар

Хубавото на всички предложения, които можете да намерите на страниците на Neostyle.bg е това, че във всеки случай аксесоарите, които можете да закупите са много добре изработени, с което дават възможност да оползотворите пространството с тях, ползвайки ги като шикозен аксесоар.

Дъските за шах са най-добрият пример, тъй като те могат да служат не само за забавление, но също така и за декорация на хол или дори кабинет и библиотека, в които се работи.

Чудесен подарък

Тези игри са един наистина чудесен подарък, с който да направите своя избор не само източник на забавление за хората, на които давате подаръка, но също така и да бъдете сигурни, че това, което им давате ще просъществува дълго във времет

Изборът на стилен подарък често е трудна..
349.00 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
54.99 лв
Размери: 48 x 50 см. външно покритие ..
119.00 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
69.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
349.00 лв
Алкохолна рулетка
Продадено
Опияняващата рулетка представлява рулетк..
24.99 лв
Дървен шах Дървен шах
Продадено
Шахът е класическа игра, започнала същес..
39.99 лв
Дървен шах Дървен шах
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
49.99 лв
Дървен шах и таблаДървен шах и табла
Продадено
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
74.99 лв
Луксозен шах-ChinaЛуксозен шах-China
-32 %Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
169.99 лв 249.99 лв
Покер сет в метална кутияПокер сет в метална кутия
Продадено
Производител: F. Bartholdi
Комплектът от 100 чипа на Royal Flush Po..
13.99 лв
Табла с дръжка
Продадено
 Размери: 38х23х5см външно покри..
85.00 лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)