Меню
Твоята количка

Огромен избор игри на страхотни цени

Игрите и свободното време са нещо, от което се нуждаят не само децата и младите хора, но и тези на средна възраст. Това е необходимост и на по-възрастните, които традиционно са по-малко заети и имат възможност да посветят повече време на себе си.

Но за да бъде свободното време пълноценно и за да извлечем максимума от него за своето емоционално и душевно състояние, ние все пак трябва да отделим малко време и да подберем подходящите занимания за да бъде почивката по-пълноценна.

Книгите винаги са един от възможните варианти. Това е нещо, с което можем да уплътним часове и цели дни. Но какво правим тогава, когато искаме да прекараме времето си заедно с любимите хора? Тогава книгите не са най-добрият вариант.

Игри и забавления у дома

Ние от Neostyle.bg ви предлагаме огромно разнообразие от игри и забавление у дома. Сред най-горещите предложения са дъските за шах, които са изключително елегантни от гледна точка на своята изработка.

Те са наистина чудесни не само като възможност да прекарате свободните зимни и летни следобеди в приятна компания, но са също така и чудесен избор за онези от вас, които искат да направят своя дом малко по-елегантен.

Рулетката също е вариант, като ние ви предлагаме възможност да си закупите у дома своя собствена рулетка, с която да повдигнете градуса на настроението на всички в своя дом.

Като аксесоар

Хубавото на всички предложения, които можете да намерите на страниците на Neostyle.bg е това, че във всеки случай аксесоарите, които можете да закупите са много добре изработени, с което дават възможност да оползотворите пространството с тях, ползвайки ги като шикозен аксесоар.

Дъските за шах са най-добрият пример, тъй като те могат да служат не само за забавление, но също така и за декорация на хол или дори кабинет и библиотека, в които се работи.

Чудесен подарък

Тези игри са един наистина чудесен подарък, с който да направите своя избор не само източник на забавление за хората, на които давате подаръка, но също така и да бъдете сигурни, че това, което им давате ще просъществува дълго във времет

Опияняващата рулетка представлява рулетк..
33.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
349.00 лв
Шахът е класическа игра, започнала същес..
39.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
64.99 лв
Покер сет в меална кутия Покер сет в меална кутия
Продадено
Комплект 200бр. чипове за американски по..
74.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
69.99 лв
Размери: 48 x 50 см.външно покритие ..
119.00 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
49.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
349.00 лв
Дървен шах и табла Дървен шах и табла
Продадено
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
99.99 лв
Луксозен шах и табла Луксозен шах и табла
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
99.99 лв
Покер сет texas hold'em poker set Покер сет texas hold'em poker set
Продадено
Комплект 200бр. чипове за американски по..
31.99 лв
Табла с дръжка
Продадено
 Размери: 38х23х5смвъншно покри..
85.00 лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)