Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Огромен избор игри на страхотни цени

Игрите и свободното време са нещо, от което се нуждаят не само децата и младите хора, но и тези на средна възраст. Това е необходимост и на по-възрастните, които традиционно са по-малко заети и имат възможност да посветят повече време на себе си.

Но за да бъде свободното време пълноценно и за да извлечем максимума от него за своето емоционално и душевно състояние, ние все пак трябва да отделим малко време и да подберем подходящите занимания за да бъде почивката по-пълноценна.

Книгите винаги са един от възможните варианти. Това е нещо, с което можем да уплътним часове и цели дни. Но какво правим тогава, когато искаме да прекараме времето си заедно с любимите хора? Тогава книгите не са най-добрият вариант.

Игри и забавления у дома

Ние от Neostyle.bg ви предлагаме огромно разнообразие от игри и забавление у дома. Сред най-горещите предложения са дъските за шах, които са изключително елегантни от гледна точка на своята изработка.

Те са наистина чудесни не само като възможност да прекарате свободните зимни и летни следобеди в приятна компания, но са също така и чудесен избор за онези от вас, които искат да направят своя дом малко по-елегантен.

Рулетката също е вариант, като ние ви предлагаме възможност да си закупите у дома своя собствена рулетка, с която да повдигнете градуса на настроението на всички в своя дом.

Като аксесоар

Хубавото на всички предложения, които можете да намерите на страниците на Neostyle.bg е това, че във всеки случай аксесоарите, които можете да закупите са много добре изработени, с което дават възможност да оползотворите пространството с тях, ползвайки ги като шикозен аксесоар.

Дъските за шах са най-добрият пример, тъй като те могат да служат не само за забавление, но също така и за декорация на хол или дори кабинет и библиотека, в които се работи.

Чудесен подарък

Тези игри са един наистина чудесен подарък, с който да направите своя избор не само източник на забавление за хората, на които давате подаръка, но също така и да бъдете сигурни, че това, което им давате ще просъществува дълго във времет

Алкохолната рулетка е забавна и вълнуващ..
33.99 лв
Поглезете се с шахматна елегантност: Лук..
439.99 лв
Шахът е класическа игра, започнала същес..
59.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
74.99 лв
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
62.99 лв
Шахматът е стара игра, чийто произход се..
119.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
99.99 лв
Изборът на стилен подарък често е трудна..
69.99 лв
Изборът на подходящ подарък за мъжката п..
59.99 лв
Покер сет texas hold'em poker set Покер сет texas hold'em poker set
Продадено
Комплект 200бр. чипове за американски по..
31.99 лв
Покер сет в меална кутия Покер сет в меална кутия
Продадено
Комплект 200бр. чипове за американски по..
74.99 лв
Табла
Продадено
Размери: 48 x 50 см.външно покритие ..
119.00 лв
Табла с дръжка
Продадено
 Размери: 38х23х5смвъншно покри..
85.00 лв
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)