Меню
Твоята количка

Гарафа и 2 бр чаши

Гарафа и 2 бр чаши на супер цена от Neostyle.bg
Гарафа и 2 бр чаши на супер цена от Neostyle.bg
Гарафа и 2 бр чаши на супер цена от Neostyle.bg
Гарафа и 2 бр чаши на супер цена от Neostyle.bg
Гарафа и 2 бр чаши
129.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 58299

Един уютен дом се нуждае от прибори, които биха посрещнали най-различни гости, независимо от техния ранг в обществото и визията им. Ако ви предстои важно семейно събиране или сте поканили гости за делова среща, трябва да се представите в най-добра светлина и да оправдаете високите им очаквания. Това ще се осъществи, чрез добре подготвена трапеза, която включва вкусна храна и качествени напитки, поднесени по специален начин. Може да засилите приятното усещане на гостите ви, благодарение на сервиза deluxe forum wine set, създаден именно за такива цели.

Съдържанието му е изключително богато. Освен гарафа, чийто обем е 1,5 л., получавате 2 броя чаши. Те са с по-стандартен дизайн, което обаче не отнема от скъпоценната визия на сета. Както виждате на изображението, имат по-ниска, но стабилна основа, дълга дръжка, придаваща елегантност и вместимост от 270 мл. Те се оказват достатъчни за еднократно сервиране на алкохол, докато ги гощавате с вкусна салата. Разбира се, освен вино, може да наливате шампанско, ликьор или друго по-леко питие за разпускане.

Гарафата е със структура на ваза, като се уповава на стабилна основа, предпазваща я от хлъзгави повърхности. Отворена е, така че ще трябва да консумирате алкохола още същата вечер. В изработката е включено кристално стъкло, което не поддава на механичен стрес, ежедневно натоварване и е допълнително защитено от термичен шок. Комплектът се поддържа изключително лесно, като ne се допуска използването на съдомиялна.

Не само личната употреба може да влезе в действие. Сервизът е подходящ и за мъжки подарък, най-вече, ако получателят е любител на качествените напитки и цени майсторски изваяните прибори. С този сет ще всеете положително настроение и без съмнение той ще остане удовлетворен от изненадата ви.

 Характеристики:

- Серия delux forum wine set
- Комплектът съдържа:
- 1 брой гарафа
- 2 броя чаши за вино
- Вместимост на гарафата: 1500 ml
- Вместимост на чашите: 270 ml
 

 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър