Меню
Твоята количка

Дървени Иконостаси

Вярата винаги ни е съпътствала през вековете и е успяла да съхрани нашето национално самосъзнание през вековете. За да почетем светците, на които се молим, ние обикновено посещаваме религиозните храмове, където палим свещи, молим се и намираме вътрешен покой.

Да пренесем вярата у дома

В съвременното динамично и забързано ежедневие, ние не винаги разполагаме с достатъчно време за да посетим църквата и да се помолим. В същото време, мнозина от нас изпитват тази необходимост и ги мъчи това, че трудно намират време дори да се погрижат за децата и семейството си, а ходенето на църква се е превърнало в рядко удоволствие, което си позволяваме само по празници.

Ето защо, ние от Neostyle.bg ви предлагаме чудесно решение, с което да пренесете малка частица от религиозния храм в дома си. На ваше разположение са иконостаси, които са изработени с изключителен вкус и усет към детайла. Дърво и качествени бои пресъздават образа на светците, които почитаме.

Иконостасът се отличава от иконата по това, че при него пред образа на светеца има място, на което да се запали и постави свещ, докато вярващият се моли. Понякога, дори и да не сте от най-религиозните хора, все пак изпитвате нужда да се почувствате подкрепени и да знаете, че има някаква висша сила, която стои зад вас.

В такива ситуации лесно можем да усетим мир и вътрешен покой ако просто запалим свещ и я поставим пред иконата на светеца. Това лесно може да ни накара да се почувстваме по-силни и да се успокоим на фона на ежедневните грижи и проблеми.

Какво можете да откриете при нас

Можем да ви предложим различни икони, които изобразяват предпочитания от вас светец. Бихте могли да намерите иконостаси с образа на Богородица и младенеца, както и такива, изобразяващи самия Иисус Христос. На ваше разположение са и други предложения, които включват Свети Мина, който ни пази всички злини, както и Свети Георги.

За да намерите онова, което търсите просто трябва да се доверите на вътрешния си глас, който от своя страна безпогрешно ще ви насочи в правилната посока и ще ви спре на правилния аксесоар. Всичко при нас предлага:

  • Супер цена;
  • Високо качество;
  • Естетически външен вид;
  • Автентично усещане по отношение на изработката.
Иконостас Казанската Богородица
Продадено
Иконите са един от символите на вярата.Т..
21.99 лв
Иконостас Св.Богородица с младенеца
Продадено
Иконите са един от символите на вярата.Т..
21.99 лв
Иконостас Свети Мина
Продадено
Рожденната дата не ни е известна, но се ..
21.99 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)