Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Арт Пластика Балерина - грациозна

Арт Пластика Балерина - грациозна на супер цена от Neostyle.bg
Арт Пластика Балерина - грациозна
32.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 56567

Очарователната декоративна статуетка – Балерина е символ на красотата, която се реализира в елегантната танцова поза. Височина от 21см гарантира, че тази фигурка ще бъде забелязана и оценена като централен елемент във всеки интериор. Вниманието към детайла е впечатляващо, като всяка крива и орнамент на богатата пачка на балерината е изработена със страст към изкуството.

Подарък, който приказва истории

Тази полирезинова статуетка е перфектният подарък за важните жени в живота ви - майка, приятелка, сестра или съпруга. Подарете не просто обект, а история на усърдие, красота и изтънченост, която ще вдъхновява и ще придава изящество на дома или работното място. Всяка балерина е символ на труда и постиженията, правейки тази статуетка идеален знак на признание и възхищение.

Символика на изкуството и танца

Дарете нещо повече от обикновен сувенир – подарете емоция и вдъхновение. Статуетката е изработена с любов към изкуството, идеална за артисти, танцьори, музиканти и всеки, който се възхищава на красотата и хармонията в танца. Тя е отражение на креативността и страстта, която движи света на изкуството.

Размери: 21.5 х 10 x 8 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър